Site logo
Ansök här>>
Kommande... Se kalendern här>>
150323snartdax268
1503snartdax268
131006grupp_snart_268
Alla kurser här>>
Kursutbud som PDF här>>

fb_3_60 mail_60 twitter_60

Ställ en fråga till oss
här>>

Besök hemsidan med jämna mellanrum! Vi uppdaterar ständigt med nya event! Du kan även registrera Din mail här>> för att få nyheter och erbjudanden direkt till Din mailbox.

Gå till AerobicWeekends hemsida med fler än 200 kurser här>>

250 nya utbildningsplatser i projekt Ung Ledare 2017!
- För Dig som är 16-25år och är aktiv eller blivande ledare i en ideell förening!
yogainstructor2-01

Succé!
Vi har utbildat 1578 st unga ledare åt idrottsrörelsen sedan 2009!

Syftet med projektet är att hjälpa Idrottsrörelsen att bibehålla och öka antalet unga ledare i verksamheten.
Unga ledare behövs för att attrahera nya och bibehålla unga medlemmar inom föreningarna.
Projektet Ung Ledare startades 2009 visade sig skapa ett enormt stort intresse bland ideella föreningar för att utbilda sig till ledare! Därför utökades projektet 2010 med 200 platser årligen och nu 2017 ökas antalet platser igen till 250st!
Vårt syfte med projektet är även att utveckla vår utbildningsverksamhet mot en ung målgrupp samt en anpassning efter nya tiders behov.

De som blir antagna får välja i stort sett fritt ur kursutbudet och vi står för stärre delen av kursavgiften. Deltagaren i projektet kan delta i en kurs per person till ett värde av 2000kr. Eventuella överskjutande belopp samt kostnader för resa och boende bekostas av deltagaren eller föreningen. Antalet platser är begränsade till två per förening per bokning.
Efter projekttiden kommer vi att tillsammans med ledarna och föreningarna som deltagit göra en utvärdering för att i framtiden kunna utforma utbildningar för denna målgrupp.
Vi önskar också bjuda in idrottsrörelsens olika organ till denna utvärderning.

Ansök här>>


AerobicWeekends Sweden erbjuder utbildning och inspiration för Dig som vill jobba som instruktör eller som älskar att träna och vill öka Din kunskap och motivation! Vi samarbetar med några av de bästa svenska och internationella lärarna som kan ge Dig kunskap, motivation och glädje av högsta klass! AerobicWeekends Sweden erbjuder fler än 200 kurser, event och träningsresor under 2016 och har under de senaste åren utbildat och inspirerat fler än 26.000 instruktörer och aktiva. AerobicWeekends Sweden är en av Sveriges marknadsledande utbildningsorganisationer som ständigt utvecklar träningsbranchen för nya tider och behov!

AerobicWeekends Sweden står för kvalitet, kunskap
& träningsglädje!
[Sleeker_special_clear]