Lic. DrumZ Instructor

Lär dig instruera DrumZ, en effektiv och rolig träningsform som tillåter oss att släppa loss och hänge oss den taktfulla musiken.

Lic. DrumZ Instructor

Stacks Image 10644
Lär dig instruera DrumZ, en effektiv och rolig träningsform som tillåter oss att släppa loss och hänge oss den taktfulla musiken.

Tider: 10.00-17.00
Pris: 1 dag 2995 inkl moms, kursmaterial, färdiga klasser.
Diplom: Efter genomförd utbildning får du dokument på förvärvade kunskaper.

Kommande tillfällen

2024 Lic. DrumZ Instruktör, ONLINE
18-19/5 2024 Lic. DrumZ Instruktör, Online
15/6 2024 Lic. DrumZ Instruktör, ONLINE
26/8 2024 Lic. DrumZ Instruktör, Eskilstuna IRL+online
8/9 2024 Lic. DrumZ Instruktör, Surahammar Västerås IRL+Online
19-20/10 2024 Lic. DrumZ Instruktör, Surahammar Västerås IRL+Online
26-27/10 2024 Lic. DrumZ Instruktör, Online
6-7/4 2024 Lic. DrumZ Instruktör, Online
12-13/4 2024 Lic. DrumZ Instruktör, Online
13/4 2024 Lic. DrumZ Instruktör, Västerås/Online HYBRID

 Se hela kalendern
 Kontakta oss för fler datum eller om ni önskar att vi genomför event i samarbete.
 

Information

Stacks Image 3821
Lic. DrumZ instruktör - Grundkurs 1 dag
- 2st färdiga klasser i DrumZ ingår!

Rörelse när den är som bäst, här till massor av härliga rytmer. Stora kraftfulla rörelser i enkla, taktfasta kombinationer. Högt tempo, där kroppen förenas med trummornas rytmer.
DrumZ är en träningsform som tillåter oss att släppa loss och hänge oss den taktfulla musiken. Den är inspirerad av en trummis rörelser under en konsert.
DrumZ är lätt att ta till sig för Dig som är en van utövare men även för Dig som aldrig tidigare dansat. Rörelserna är stora, tunga, enkla och naturliga. Vikten läggs vid stil och personlig känsla snarare än att allt ska vara tekniskt korrekt.
DrumZ är en effektiv träningsform med stora nivåskillnader och rörelseutslag. Förutom att du tränar kondition och styrka så ökar du din rörlighet. Känn svetten lacka och släpp loss din energi.

Målsättning
Denna roliga, taktfasta och effektiva träningsform kommer att bli ett nytt och spännande inslag i gruppträningsutbudet på många friskvårdsanläggningar. Denna kurs ger Dig de verktyg och den motivation Du behöver för att komma igång med att instruera DrumZ. Du kommer att lära dig hur du på ett metodiskt och pedagogiskt sätt utformar och leder ett säkert, roligt och effektivt program som inspirerar till fortsatt träning hos deltagarna.

Förkunskaper
Du bör vara i fysiskt god form och ha tränat regelbundet i minst 6 månader.

Kursinnehåll 1 dag live eller online
10.00-17.00
- DrumZ introduktion
- Klass 1 DrumZ Beat Workout
- Musikanalys
- Grundrörelser
- Teknikträning
- Instruktörsteknik
- Passkomposition
- Klass 2 DrumZ Rhythm Combo
- Examensarbete

Diplom Efter genomförd kurs får Du ett Kursintyg/Diplom.

Kursavgift 2995 inkl moms och kursmaterial
Varje deltagare får allt detta (värde 2190kr):
- Kursmaterial med föreläsningar, workshops, färdiga klasser med video och specialritad musik mm.

Licensavgifter Ni behöver EJ betala licensavgifter för att hålla dessa klasser på er anläggning. Du får möjlighet att beställa nya program via iTrainer.se

Medtag
• Anteckningsmaterial
• Inomhusskor, träningskläder (ordentligt med ombyten!)
• Smartphone för kursmaterial och inspiration via iTrainer.se
• Ditt bästa träningshumör!

Licensieringsförfarande (+1500kr)
Om Du önskar bli Licensierad DrumZ instruktör krävs följande:
- Godkänt examensarbete
- Godkänd klass inspelad på video (skickas till oss inom 6 mån efter avslutad kurs)
- Du får personlig feedback samt godkänt eller icke godkänt på din klass.

Köp färdiga klasser i DrumZ

Utbilda Dig på våra Träningsresor »

 Kontakta oss för bokning, andra kursdatum och kursplatser eller om Ni önskar att vi kommer till Er för att hålla denna kurs.

* Vi förbehåller oss rätten att flytta eller ställa in kursen vid oförutsedda händelser eller vid för lågt deltagande.
 

Lärare

 
Våra lärare har stor erfarenhet och gedigen kunskap inom träning. Alla har sina specialistkunskaper som Du får ta del av på ett roligt och pedagogiskt sätt. På kurserna, av vilka många sker utomlands, erbjuds även ett stort utbud av klasser med internationella presentatörer av världsklass. Allt detta ingår i kursens pris! Läs om Europas ledande träningsveckor här »
 
Sara Ullman - Swe
Utbildad dansare vid Balettakademien och älskar allt som har med musik och rörelse att göra. Specialist på DrumZ, DanceAerobics, DanZy, AfroDance, Zumba, BollyWood och Pilates. Förutom att Sara har turnérat runt om i landet med olika dansföreställningar så har hon bl.a. arbetat på Wallmans salonger och på kryssningsfartyg.

Galleri

Stacks Image 4018

Deltagarnas egna kommentarer

 

- Tack för en kanonkurs med inspirerande ledare och en härlig atmosfär bland övriga funktionärer. Man kände sig väldigt välkommen och bra omhändertagen. Jag kommer att varmt rekommendera AerobicsWeekend för mina ledarkollegor.
Grym träning för hela kroppen. Hade träningsvärk från nacke ner till tårna. Lätt koreografi. Det är bara att släppa loss.
Kram till er alla.

- Sara är inte bara en duktig instruktör, hon är oxå en helt underbar tjej, naturlig, spontan, ödmjuk o enkel. En av dom trevligaste jag har gått kurs för.

- Det var riktigt roligt! Och man lärde sig jättemycket. Bara på den tiden vi var där så såg man skillnad på hur andra och man själv utvecklades.
Det är inspirerande och roligt. Och det är en väldigt aktiv form så att man får svettas lite, och det ska man ju. :)

- Fantastiskt roligt och svettigt!

- Kanonhelg! Över mina förväntningar. Sara är otroligt duktig, inspirerande och vänlig. Allt runt omkring fungerade väldigt bra och jag är otroligt nöjd med min kurs! Man blir glad av att träna DrumZ och det är jobbigt utan att man tänker på det!

- Ni är tillgängliga för prat o frågor allihop och det är mkt uppskattat!
Det finns ingen annan träning där du i princip kan blunda och samtidigt hålla en puls. Du rör armar och bål på ett mjukt sätt som bygger upp muskler och håller leder mjuka.
Sara får fullpoäng!

- Kanonrolig kurs! Väldigt inspirerande och kunskapsfylld. Sara var toppen som "lärare", mycket kunskap, glädjefull och hjälpsam. Toppen helt enkelt!

- Glädjen, farten, musiken, Man tänker inte ens på att man tränar så roligt är det

- Fantastiskt BRA OCH GLÄDJEFULL inspiration!!!!

- Rörelseglädjen och att det känns som att man rör sig på ett sätt som kroppen är gjord för att göra.

- En av de absolut roligaste utbildningar jag varit på. Toppenkurs, otroligt bra ledare, väldigt bra personal runt omkring.

- Rörelseglädjen och att det känns som att man rör sig på ett sätt som kroppen är gjord för att göra.

- Bra upplägg. Det är kul att ni satsar mycket på allt runt omkring också ska fungera. Det är minst lika viktigt med mat, raster, lokaler, dryck under en utbildning liksom själva utbildningen. Det är en träningsform som passar alla! Den sprinder glädje och hälsa de dem som vågar prova!

- En underbar helg!! Härliga kurs deltagare som verkligen ville lära sig om DrumZ! Sara Ullman var fantastisk på att lära ut och att se varje individ! Hon gör så att man får ännu mera energi och att man vill fortsätta att lära sig mera! Kändes ledsamt att kurs helgen kom till sitt slut! Som sagt hela helgen var super!!!!

- Jag är super nöjd med den helg. Fick mycket inspiration och en stärk kunskap som DrumZ instruktör.

- Engagerad och inspirerande kurs! Bra service! Toppen!

- Vill gärna passa på att tacka för en supertrevlig helg - har lärt mig enormt mycket. Ett stor tack till Sara, en mer glad, positiv och kunnig instruktör får man leta efter. Stor tack även till dig Henrik för ditt engagemang och trevliga bemötande. Spänningar i kroppen frigörs - man får en mycket bra kondition, blir smidig, bygger upp styrka och muskler - allt detta bidrar till att man mår bra, blir pigg, får mycket energi, ett lugn infinner sig och man blir bättre rustad mot stress och andra yttre anspänningar. En komplett träningsform. En annan viktig aspekt är att man har otroligt roligt.

- Jag körde igång med DrumZ nu efter att ha gått er utbildning och det blev succé. Vi är drygt 30 personer på varje pass :) Hälsa Sara Ullman att jag var mycket nöjd med kursen och arrangemanget runt omkring.

- Positiv, inspirerande, närvarande ledare. Det märktes att hon tyckte om det hon höll på med. Proffsigt upplägg och hållning av tiden. Ingen tid gick till spillo.

- Grymt kul kurs. Lärde mig otroligt mycket. Sara är en grym ledare och förebild. Kul och inspirerande träningsform. Allsidig träning, koordination, kondition, sköna moves m.m. Känner en glädje när jag har dansat en timme och fått ha otroligt kul.

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »