Bli en bättre ledare!

För dig som vill utveckla din instruktionsteknik och ditt ledarskap samt sätta din personliga touch på dina klasser.


Värmer upp...

Bli en bättre ledare!

För dig som vill utveckla din instruktionsteknik och ditt ledarskap samt sätta din personliga touch på dina klasser. Passar dig som arbetat ett tag som instruktör och vill ha inspiration och utvecklas.

Välkommen!

Kommande tillfällen

Under planering - Kontakta oss för mer info!
 Se hela kalendern
 Kontakta oss för fler kursdatum eller om ni önskar att vi kommer till er för att hålla någon av dessa kurser.

Tid
: 1 dag 10.00-17.00
Pris: 2995kr inkl moms, kursmaterial, färdig klass.
Diplom: Efter genomförd utbildning får du dokument på förvärvade kunskaper.
 

Information

Bli en bättre ledare! är utbildningen för dig som vill utveckla din instruktionsteknik och ditt ledarskap samt sätta din personliga touch på dina klasser. Förstärka dina bästa sidor och ge dig redskap till att jobba på det som kan utvecklas vidare. Vi tror att det är i det autentiska som det händer. Det är då magin uppstår.

Passar dig som arbetat ett tag som instruktör och som behöver motivation att utvecklas vidare. Vi ger dig nycklarna till hur du genom olika sinnen kan instruera på ett sätt oss når ut till en bred målgrupp samt hur du kan använda dig av musiken för skapa dynamik och känsla under en klass. Utöver detta kommer vi att genomföra träningspass ute på golvet och du kommer också själv att få vara kreativ och skapa.
Innehåll
Ledarskap
Du som ledare - bli ditt bästa du!
Kommunikation och instruktionsteknik
Skapa magi i träningssalen!
Musiken som redskap
Praktiska övningar
Träningspass
Inspirerande! Bra tips! Denna utbildning fick mig att se mitt ledarskap i ett helt nytt perspektiv!
 

Lärare

Malin Berg Sweden
Malin är utbildad folkhälsovetare och tränare med en bakgrund som artistisk gymnast. Hennes klasser kännetecknas av dynamiska och kreativa flöden som på ett smart och pedagogiskt sätt tar dig till olika positioner. Som en del av Aerobicweekends Swedens instruktörs- och utbildningsteam instruerar hon klasser både i Sverige och utomlands i bland annat core, funktionell träning, gymnastik och yoga – hon är en av de första i Sverige att instruera yogaklasser på surfbräda (SUP Yoga). Malin håller även fysträning för gymnaster i Eskilstuna Gymnastikförening.

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Pressargatan 2
S-63229 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »