AerobicWeekends Sweden

AerobicWeekends Sweden - Utbildning och Inspiration för dig som älskar att träna

Stacks Image 14
Hur upplever du de 12 veckorna mentalt & fysiskt?
- Mentalt var det ett genuint test på disciplin och vilja, och jag är otroligt nöjd över att ha krigat igenom dessa veckor med en utveckling märkbart inte bara för mig själv, utan av andra också - i form av komplimanger och generell nyfiken av upplägget.
Fysiskt var det till lika krävande i muskeltrötthet, likväl som prioriteringar av vardagen. Men samtidigt kul! Helt ärligt, energigivande!
När målbilden jag var fast besluten att uppnå kom närmare för varje vecka gav det mer bensin på elden.

Gick det som du förväntade dig?
- Bättre!

Vilka resultat är du mest nöjd med?
- Självklart överlag kropps-kompositionen. Vem vill inte se bra ut naken, liksom haha!
De fem fyselementen har utvecklats i jämn takt och gav min vistelse i dessa tre månader en riktig skjuts i ryggen till att krossa tidigare pb's!

Vad var jobbigast under dessa veckorna?
- Att bita sig i släppen, och slå sig över över låren för att komma iväg och göra jobbet som krävs, dem dagar då varken ork eller vilja fanns för tre öre - men de fakto att inte vara sämre än sitt tidigare jag, är en klar drivkraft att ändå göra passen rättvisa ändå.

Vilka av dagarna gillade du mest och minst och varför?
- Det var olika - då ett tidigare slitage i höften gjort min utveckling i push-momenten släpandes så såg jag inte fram emot tisdagarna. Men när benen utvecklades förändrades således även mitt tycke inför upplägget och dessa blev till slut nära på favoriter, men etta är nog ändå fredagar #Disco

Vad har du för kommentar till Atletkosten?
- En ögonöppnare sett till macrot. Fördelningen var inget jag provat tidigare, och faktiskt aktivt undvikit då den gamla folktron säger kolhydrater/protein = muskeltillväxt, medans ett högt intag av fett gör dig tjock.
Fyfan så fel jag hade! Så svaret på frågan är frustration. Frustrationen över att jag inte haft tillgång av upplägget tidigare!

Vilken är din favorit till energikicken?
Jordnötssmör/honung med banan, no doubt!
Även fast jag inte heller sa nej till en Snickers ibland. Konceptet var till stor hjälp framförallt då orken var trytande.

Hur fungerade webbprogramsystemet?
- Hela veckan i en PDF hade varit awesome.

Ska du börja en ny period eller ska du köra hela multiåret?
- Det är gjort redan! Sen att den är lite smått tweakad för att bättre passa nyblivna husägare är en annan historia.

Skulle du kunna rekommendera denna 12-veckors program till andra och isåfall varför?
- Definitivt, och det gör jag redan - för personer som är villiga att prioritera sig själva lite högre, och tar ambitionen att krossa gamla barriärer är det här vägen att gå!
Stacks Image 42