Bli en bättre ledare!

För dig som vill utveckla din instruktionsteknik och ditt ledarskap samt sätta din personliga touch på dina klasser.


Värmer upp...

Bli en bättre ledare!

En endags inspirationskurs för dig som vill utveckla din instruktionsteknik och ditt ledarskap samt sätta din personliga touch på dina klasser. Passar dig som arbetat ett tag som instruktör och vill ha inspiration att utvecklas vidare.

Välkommen till kursen Bli en bättre ledare!

Kommande tillfällen

Under planering - Kontakta oss för mer info!
 Se hela kalendern
 Kontakta oss för fler datum eller om ni önskar att vi genomför event i samarbete.

Tid
: 1 dag 10.00-17.00
Pris: 2995kr inkl moms, kursmaterial, färdig klass.
Diplom: Efter genomförd utbildning får du dokument på förvärvade kunskaper.
 

Information

Bli en bättre ledare! Kanske är du som deltar i denna workshop redan en vass presentatör? Eller så är du kanske här för att; ”att presentera inför andra är det läskigaste som finns” och du behöver verktygen för att ens kunna ta ditt första steg? Grattis, vi är många som har varit i din sits!

Under den här dagen hoppas vi ge dig verktyg som gör att dina deltagare inte bara blir presenterade ”ännu ett pass” - utan en hel upplevelse. Förstärk dina bästa sidor och lär dig vad du kan utveckla vidare.

Vi går även igenom hur du genom olika sinnen kan instruera på ett sätt som når ut till en bred målgrupp samt hur du kan använda dig av musiken för skapa dynamik och känsla under en klass. Utöver detta kommer vi att genomföra ett träningspass tillsammans och du kommer också själv att få vara kreativ och skapa.

Välkommen till kursen Bli en bättre ledare!
Innehåll
Introduktion Ledarskap
Träningspass
Presentationsteknik
Instruktionsteknik och pedagogik
Säljprocessen
Praktiska övningar

Inspirerande! Bra tips! Denna utbildning fick mig att se mitt ledarskap i ett helt nytt perspektiv!
 

Lärare

Malin Berg Sweden
Malin är utbildad folkhälsovetare och tränare med en bakgrund som artistisk gymnast. Hennes klasser kännetecknas av dynamiska och kreativa flöden som på ett smart och pedagogiskt sätt tar dig till olika positioner. Som en del av Aerobicweekends Swedens instruktörs- och utbildningsteam instruerar hon klasser både i Sverige och utomlands i bland annat core, funktionell träning, gymnastik och yoga – hon är en av de första i Sverige att instruera yogaklasser på surfbräda (SUP Yoga). Malin håller även fysträning för gymnaster i Eskilstuna Gymnastikförening.

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »