Projekt Ung Ledare

För Dig som är mellan 18-25 år och aktiv i en ideell förening!


Värmer upp...

Projekt Ung Ledare

250 nya utbildningsplatser i projekt Ung Ledare 2019!
- För Dig som är 16-25år och är aktiv eller blivande ledare i en ideell förening!

Succé!
Vi har utbildat 1578 st unga ledare åt idrottsrörelsen sedan 2009!

Syftet med projektet är att hjälpa Idrottsrörelsen att bibehålla och öka antalet unga ledare i verksamheten.
Unga ledare behövs för att attrahera nya och bibehålla unga medlemmar inom föreningarna.
Projektet Ung Ledare startades 2009 visade sig skapa ett enormt stort intresse bland ideella föreningar för att utbilda sig till ledare! Därför utökades projektet 2010 med 200 platser årligen och nu 2019 ökas antalet platser igen till 250st!
Vårt syfte med projektet är även att utveckla vår utbildningsverksamhet mot en ung målgrupp samt en anpassning efter nya tiders behov.

De som blir antagna får välja i stort sett fritt ur kursutbudet och vi står för större delen av kursavgiften. Deltagaren i projektet kan delta i en kurs per person till ett värde av 2000kr. Eventuella överskjutande belopp samt kostnader för resa och boende bekostas av deltagaren eller föreningen. Antalet platser är begränsade till två per förening per bokning.
Efter projekttiden kommer vi att tillsammans med ledarna och föreningarna som deltagit göra en utvärdering för att i framtiden kunna utforma utbildningar för denna målgrupp.
Vi önskar också bjuda in idrottsrörelsens olika organ till denna utvärderning.

Ansök här>>


AerobicWeekends Sweden erbjuder utbildning och inspiration för Dig som vill jobba som instruktör eller som älskar att träna och vill öka Din kunskap och motivation! Vi samarbetar med några av de bästa svenska och internationella lärarna som kan ge Dig kunskap, motivation och glädje av högsta klass! AerobicWeekends Sweden erbjuder fler än 200 kurser, event och träningsresor årligen och har utbildat och inspirerat fler än 35.000 instruktörer och aktiva. AerobicWeekends Sweden är en av Sveriges marknadsledande utbildningsorganisationer som ständigt utvecklar träningsbranchen för nya tider och behov!

AerobicWeekends Sweden står för kvalitet, kunskap & träningsglädje!

Välkommen till kursen Bli en bättre ledare!

Kommande tillfällen

Under planering - Kontakta oss för mer info!
 Se hela kalendern
 Kontakta oss för fler datum eller om ni önskar att vi genomför event i samarbete.

Tid
: 1 dag 10.00-17.00
Pris: 2995kr inkl moms, kursmaterial, färdig klass.
Diplom: Efter genomförd utbildning får du dokument på förvärvade kunskaper.
 

Information

Projekt Ung Ledare Kanske är du som deltar i denna workshop redan en vass presentatör? Eller så är du kanske här för att; ”att presentera inför andra är det läskigaste som finns” och du behöver verktygen för att ens kunna ta ditt första steg? Grattis, vi är många som har varit i din sits!

Under den här dagen hoppas vi ge dig verktyg som gör att dina deltagare inte bara blir presenterade ”ännu ett pass” - utan en hel upplevelse. Förstärk dina bästa sidor och lär dig vad du kan utveckla vidare.

Vi går även igenom hur du genom olika sinnen kan instruera på ett sätt som når ut till en bred målgrupp samt hur du kan använda dig av musiken för skapa dynamik och känsla under en klass. Utöver detta kommer vi att genomföra ett träningspass tillsammans och du kommer också själv att få vara kreativ och skapa.

Välkommen till kursen Bli en bättre ledare!
Innehåll
Introduktion Ledarskap
Träningspass
Presentationsteknik
Instruktionsteknik och pedagogik
Säljprocessen
Praktiska övningar

Inspirerande! Bra tips! Denna utbildning fick mig att se mitt ledarskap i ett helt nytt perspektiv!
 

Lärare

Malin Berg Sweden
Malin är utbildad folkhälsovetare och tränare med en bakgrund som artistisk gymnast. Hennes klasser kännetecknas av dynamiska och kreativa flöden som på ett smart och pedagogiskt sätt tar dig till olika positioner. Som en del av Aerobicweekends Swedens instruktörs- och utbildningsteam instruerar hon klasser både i Sverige och utomlands i bland annat core, funktionell träning, gymnastik och yoga – hon är en av de första i Sverige att instruera yogaklasser på surfbräda (SUP Yoga). Malin håller även fysträning för gymnaster i Eskilstuna Gymnastikförening.

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »