Lic. H.I.T. Instructor

Utbilda dig till till att instruera High Intensity Training. Funktionellt, modernt, effektivt och roligt! Förbättrar styrka, uthållighet, koordination, rörlighet och snabbhet.


Värmer upp...

Lic. H.I.T. Instructor

Utbilda dig till till att instruera i High Intensity Training.
• Funktionellt, modernt, effektivt och roligt!
• Förbättrar styrka, uthållighet, koordination, rörlighet och snabbhet.
• För Dig som vill börja instruera H.I.T. eller som har instruerat liknande klasser och vill bli uppdaterad och inspirerad till att börja skapa egna klasser.

Musik
Vår nya H.I.T. träningsmusik finns på iTrainer ».
Träningsredskap
finns på Henk design »

Kommande tillfällen

2024 Lic. H.I.T. Instructor, ONLINE
19/5 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Eskilstuna/online HYBRID
16/6 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Eskilstuna + online
29-30/6 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Eskilstuna
26-27/8 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Eskilstuna IRL+Online
26-27/8 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Eskilstuna/Online HYBRID
7-8/9 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Surahammar Västerås IRL+Online
21-22/9 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Online
24/9 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Eskilstuna IRL+online
5-6/10 2024 Lic. H.I.T. Instructor, ONLINE
12-13/10 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Eskilstuna/online
19-20/10 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Surahammar Västerås IRL+Online
26-27/10 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Online
26-27/10 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Jönköping/online IRL+Online
9-10/11 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Göteborg+online
18-19/11 2024 Lic. H.I.T. Instructor, online
25/11-2/12 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Playitas Fuerteventura
7-14/12 2024 Lic. H.I.T. Instructor, La Palma Princess Vital & Fitness
14-15/12 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Eskilstuna/Online HYBRID
13-20/1 2025 Lic. H.I.T. Instructor, Playitas Fuerteventura
9/2 2025 Lic. H.I.T. Instructor, Eskilstuna/Online HYBRID
1-2/3 2025 Lic. H.I.T. Instructor, Stockholm/Online HYBRID
14-21/3 2025 Lic. H.I.T. Instructor, Playitas Fuerteventura
6-7/4 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Online
15-16/4 2024 Lic. H.I.T. Instructor, Online

 Se hela kalendern
 Kontakta oss för fler datum eller om ni önskar att vi genomför event i samarbete.

Tider: 10.00-17.00 båda dagar (lö-sön)
Pris: 2 dagar 4995kr inkl moms, kursmaterial, färdiga klasser.
Diplom: Efter genomförd utbildning får du dokument på förvärvade kunskaper.
Kursplatser:
Stockholm - NordicWellness Lidingö
Jönköping - Fitness & Friends
Eskilstuna - Actic City
Göteborg - AstraZenecas Träningscenter
 

Information

Lic. H.I.T. instruktör - Grundkurs 2 dagar

- För Dig som vill börja instruera H.I.T. eller som har instruerat liknande klasser och vill bli uppdaterad och inspirerad till att börja skapa egna klasser.
Du lär Dig skapa och instruera effektiv, säker och rolig träning. Du får med Dig färdiga program för att snabbt komma igång att instruera. Du får även kunskap, idéer och en stor rörelsebank med övningar så att Du under lång tid kan utveckla träningen och Dina kunders resultat. Övningarna utförs funktionellt med och utan redskap och är skapade och anpassade för att ge resultat. Denna kurs lämpar sig även för Dig som arbetar som tränare eller personlig tränare.

H.I.T. High Intensity Training
H.I.T. är en vedertagen princip inom träning och innebär att kroppen utmanas med relativt hög intensitet under korta intervaller som varvas med vila.

Övningarna är säkra, funktionella och effektiva och utmanar samt förbättrar styrka, uthållighet, koordination, rörlighet och snabbhet. H.I.T. är ett modernt, effektivt och roligt sätt att träna! Programmen är designade för att ge resultat oavsett ålder och fitnessnivå och utförs på ett säkert, effektivt och roligt sätt. Instuktörens roll är att guida gruppen till rätt teknik, utförande och intensitet samt att stimulera till fortsatt träning!

AerobicWeekends har under många år utvecklat och presenterat denna träningsform som en del av utbudet inom Funktionell träning!
Målsättning
I denna kurs lär man sig grunden inom H.I.T. Man lär sig skapa och planera sina klasser själv eller tillsammans med kollegor för att erbjuda maximalt anpassad träning för sina deltagare och kunder. Du lär Dig även hur övningarna ska utföras säkert samt hur du som instruktör kan guida eleverna till rätt teknik. Du kommer även få med dig kunskap så att du kan skapa och planera din egen träning!

Licensavgifter : Ni behöver EJ betala licensavgifter för att hålla dessa klasser på er anläggning. Du får möjlighet att beställa nya program i början av varje säsong.

Förkunskaper: Du bör vara i fysiskt god form och ha tränat regelbundet i minst 6 månader.

Kursinnehåll 2 dagar (10.00-17.00)
- H.I.T - introduktion
- Klass 1
- Pulsbaserad träning
- Funktionell Styrketräning
- Grundrörelser
- Teknikträning
- Instruktörsteknik
- Pedagogik och kommunikation
- Intervallträning
- Passkomposition
- Klass 2
- Examensarbete

Lärare se nedan.
Diplom : Efter genomförd kurs får Du ett Kursintyg
Kursavgift : 4995kr inkl moms och kursmaterial
Varje deltagare får allt detta (värde 1595kr):
- Kursmaterial, värde 895kr
- 3 st färdiga klassupplägg, värde 645kr
Medtag: Anteckningsmaterial, träningskläder + ombyte
 

Lärare

Teamet av lärare har stor erfarenhet och gedigen kunskap inom träning. Alla har sina specialistkunskaper som Du får ta del av på ett roligt och pedagogiskt sätt. På kurserna av vilka sker utomlands erbjuds även ett stort utbud av klasser med internationella presentatörer av världsklass. Allt detta ingår i kursens pris! Läs om Europas ledande träningsveckor här »
Henrik Bramsved
Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. 6-faldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i sport aerobics (aerobic gymnastics). Har under de senaste åren arbetat med träning individuellt och i grupp på heltid. Specialområden är Funktionell träning, H.I.T., Coretraining, Gymnastik och Aerobics. Driver företaget AerobicWeekends Sweden som har utbildat och inspirerat fler än 25.000 instruktörer. Arbetar heltid med att utbilda tränare och instruktörer.
Petri Vähäkoupus - Finland
Steg 3 utbildad Personlig Tränare från PT- Skolan i Stockholm. Gruppträningsansvarig och motionsansvarig på Spendrups Bryggerier i Vårby. Kasismatisk lärare från AerobicWeekends Sweden som specialiserat sig inom Funktionell träning, Coretraining, H.I.T., BootCamp och StudiCycling. Tel+46765771960 mail
Karin Henning
är sjukgymnasten som till vardags arbetar på en ortopedklinik och som finner stor glädje i friskvård och gruppträning. För AerobicWeekends utbildar hon instruktörer inom funktionell träning och HIT samt leder dansklasser. Har ett brinnande intresse för träning under och efter graviditet och är specialutbildad inom detta.
Mauricio Alvarez
Träningsinspiratör, fystränare, personlig tränare, kostrådgivare, instruktör som har en gedigen erfarenhet och kunskap efter många år i branschen. Är med i Aerobicweekends lärarteam och inspirerar på olika konvent. Mauricio är en inkluderande, öppen och kraftfull instruktör som är flitig anlitad inspiratör runt om i landet. Arbetar även med mental träning individuellt och i grupp. Föreläser träningslära teoretisk/praktiskt för Göteborgshandbollsförbund och driver egen verksamhet.
Gyula Bercsenyi Hungary
Över 20-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit/FC FitnessCross, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan är även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Som bästa merit har han en 4e plats på EM nivå i Crossfit masters 45+ 2015. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se
Marika Bramsved - Swe
- AFAA-certifierad och internationell presentatör. Lärare för AerobicWeekends inom Gruppträning. Sjuksköterska och narkossjuksköterska. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs tillsammans med Henrik. Svensk mästare i trio. Marika är känd för sin karisma och sin ”det är kul att träna”-utstrålning. Meriter inom veteranfriidrott - sprint. Marika har även blivit en mycket populär instruktör på International Fitness & FunWeek.

Deltagarnas egna kommentarer

- Tack för en kanonkurs med inspirerande ledare och en härlig atmosfär bland övriga funktionärer. Man kände sig väldigt välkommen och bra omhändertagen. Jag kommer att varmt rekommendera AerobicsWeekends för mina ledarkollegor.

Grym träning för hela kroppen. Hade träningsvärk från nacke ner till tårna. Det är bara att släppa loss.
Kram till er alla.

- Det var riktigt roligt! Och man lärde sig jättemycket. Bara på den tiden vi var där så såg man skillnad på hur andra och man själv utvecklades.
Det är inspirerande och roligt. Och det är en väldigt aktiv form så att man får svettas lite, och det ska man ju. :)

- Fantastiskt roligt och svettigt!

- Kanonhelg! Över mina förväntningar. Sara är otroligt duktig, inspirerande och vänlig. Allt runt omkring fungerade väldigt bra och jag är otroligt nöjd med min kurs! Man blir glad av H.I.T. och det är jobbigt utan att man tänker på det!

- Ni är tillgängliga för prat o frågor allihop och det är mkt uppskattat!

- Kanonrolig kurs! Väldigt inspirerande och kunskapsfylld. Karin var toppen som "lärare", mycket kunskap, glädjefull och hjälpsam. Toppen helt enkelt!

- Glädjen, farten, musiken, Man tänker inte ens på att man tränar så roligt är det

- Fantastiskt BRA OCH GLÄDJEFULL inspiration!!!!

- Rörelseglädjen och att det känns som att man rör sig på ett sätt som kroppen är gjord för att göra.

- En av de absolut roligaste utbildningar jag varit på. Toppenkurs, otroligt bra ledare, väldigt bra personal runt omkring.

- Rörelseglädjen och att det känns som att man rör sig på ett sätt som kroppen är gjord för att göra.

- Bra upplägg. Det är kul att ni satsar mycket på allt runt omkring också ska fungera. Det är minst lika viktigt med mat, raster, lokaler, dryck under en utbildning liksom själva utbildningen. Det är en träningsform som passar alla! Den sprinder glädje och hälsa de dem som vågar prova!

- En underbar helg!! Härliga kurs deltagare som verkligen ville lära sig om HIT! Läraren var fantastisk på att lära ut och att se varje individ! Han gör så att man får ännu mera energi och att man vill fortsätta att lära sig mera! Kändes ledsamt att kurs helgen kom till sitt slut! Som sagt hela helgen var super!!!!

- Jag är super nöjd med den helg. Fick mycket inspiration och en stärk kunskap som HIT instruktör.

- Engagerad och inspirerande kurs! Bra service! Toppen!

- Vill gärna passa på att tacka för en supertrevlig helg - har lärt mig enormt mycket. Ett stor tack till Sara, en mer glad, positiv och kunnig instruktör får man leta efter. Stor tack även till dig Henrik för ditt engagemang och trevliga bemötande. Spänningar i kroppen frigörs - man får en mycket bra kondition, blir smidig, bygger upp styrka och muskler - allt detta bidrar till att man mår bra, blir pigg, får mycket energi, ett lugn infinner sig och man blir bättre rustad mot stress och andra yttre anspänningar. En komplett träningsform. En annan viktig aspekt är att man har roligt.

- Jag körde igång med HIT nu i januari efter att ha gått er utbildning och det blev succé. Vi är drygt 30 personer på varje pass :) Hälsa läraren att jag var mycket nöjd med kursen och arrangemanget runt omkring.

- Positiv, inspirerande, närvarande ledare. Det märktes att de tyckte om det de höll på med. Proffsigt upplägg och hållning av tiden. Ingen tid gick till spillo.

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »