innerstrength

Core - Gymnastics - Yoga


Värmer upp...
Stacks Image 1745

innerstrength

InnerStrength Instruktörsutbildning

InnerStrength är för dig som vill utvecklas som instruktör och coach i ett nytt, roligt och utmanande koncept.
InnerStrength är ett nytt koncept utvecklat av Malin Berg och Maria Olofsson. Funktionell träning som stimulerar balans, core stabilitet och rörlighet - inifrån och ut. Det enda du behöver är en matta.

Klassen är dynamisk i sin form och uppdelad i tre delar: core, gymnastik och yoga. I den första delen får du grunden från core och funktionell träning, med rörelser och övningar som utmanar din balans och stabilitet. I den andra delen utmanas din styrka, snabbhet och kroppskontroll med hjälp av gymnastikens olika tekniker. En flödande yogasekvens avslutar klassen och gör dig mer fokuserad och förankrad i nuet. Det finns även en valbar meditativ del som du med fördel kan landa i efter yogasekvensen, sittande eller liggande på rygg.

Välkommen!

Datum: Se kalendern
Tid
: 1 dag 10.00-17.00
Plats: Stockholm, Gällivare
Pris: 2495kr inkl moms
Kursmaterial samt färdigt klassupplägg ingår.
 

Information

Vi jobbar med rörelser och övningar som kommer tillbaka i varje del, med en twist/ fokus beroende på om det är core, gymnastik eller yoga. Det ger igenkänningsfaktor för deltagarna och gör att de kan lyfta träningen stegvis under passet till nästa nivå! Istället för att alternera höger/vänster sida som i många andra gruppträningsklasser, utmanar vi i Inner Strength en sida i taget genom varje sekvens.
Inner Strength har presenterats på flera stora event och har varit mycket uppskattat! Läs mer: www.innerstrength.se

För vem?
InnerStrength lämpar sig väl för yogisen som vill addera mer styrka till sin yogapraktisering genom nya utmanande (och roliga!) övningar - men fortfarande barfota på yogamattan!
Det är också mycket bra träning för crossfitatleten som vill förbättra sin kroppskontroll, exempelvis i de gymnastiska momenten, eller för gymnasten/laget som kan använda InnerStrength som en del av deras träning.
Sist men inte minst är InnerStrength ett roligt och kreativt sätt att träna core tillsammans med dina medlemmar på gymmet!

Klassen är fri och enkel anpassa till just din målgrupp.
Använd alla tre delarna och kör konceptet i sin helhet, eller välj de delar eller övningar som du tycker känns extra roliga att använda, i din egen träning eller i de klasser du instruerar.
Förkunskaper
Vi rekommenderar att du som går utbildning i InnerStrength har gått grundutbildningen i Funktionell Träning eller motsvarande för att på bästa sätt tillgodogöra dig och omsätta kunskapen i praktiken, men det är inget krav.

Kursinnehåll 10.00-17.00
- Introduktion, om Inner Strength
- Core - att bygga inifrån och ut
- Core - sekvensen steg för steg
- Gymnastik - bakgrund
- Gymnastik - sekvensen steg för steg
- Yoga - introduktion till yoga
- Yoga - sekvensen steg för steg
- Meditation
- Kommunikation - Ditt nästa steg

Kursplats Stockholm
Homie Fitness
Skeppargatan 28 Stockholm
Vägbeskrivning här>>

Datum: Se kalendern
Tid: 1 dag 10.00-17.00
Plats: Stockholm, Homie Fitness
Pris: 2995kr inkl moms
Kursmaterial samt färdigt klassupplägg ingår.

Diplom: Du erhåller diplom efter genomförd kurs och har då möjlighet att skicka in en kort video för feedback.
Licensavgift
Du behöver Ej betala någon licensavgift för att använda dessa klasser på Din anläggning.

Kurs på Din anläggning!
Vi kan komma till Er för att hålla dessa kurser - kontakta oss för mer info
 

Lärare

Stacks Image 1187
Maria Olofsson
Maria har under många år arbetat med gruppträning. Bland annat dans, core, yoga och funktionell träning i sitt egna företag Motivation and Move och på IKSU Umeå. Hon är en Nike Master trainer som utbildar instruktörer och inspirerar runt om i världen. En kreativ affärscoach med forskningsbakgrund som gärna jobbar med att utveckla nya träningskoncept och projekt, Barre Move tillsammans med Åsa Fornander samt Inner Strength med Malin Berg. Har konceptklassen Core Control samt föreläser om motivation, ledarskap, energi och effektivitet.

Web: www.mariaolofsson.se, www.innerstrength.se
Instagram: @miamoves
Stacks Image 7321
Malin Berg
Malin arbetar som presentatör och instruktör runt om i världen i bland annat yoga, core och funktionell träning. Med sin bakgrund som folkhälsovetare utbildar och föreläser hon även inom områdena hälsa och livsstil. Malin är en mycket uppskattad yogainstruktör med en tidigare erfarenhet som artistisk gymnast. Utbildad i yoga genom bland annat MyaFlow i Umeå och Yotopia i London. Har konceptet Inner Strength tillsammans med Maria Olofsson och är en del av AerobicWeekends instruktörs- och utbildningsteam.

Web: www.malinberg.com, www.innerstrength.se Instagram: @malinberg

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »