Styrkeveckan

Detta är träningsveckan för dig som har bestämt dig för att utvecklas optimalt med långsiktighet. På soliga Playitas Fuerteventura tränar du under ledning av Ako 'Toro' Rahim och Gyula Bercsenyi, två av Sveriges främsta fyscoacher inom sin genre.


Värmer upp...

Styrkeveckan

På Styrkeveckan på soliga Playitas Fuerteventura tränar du under ledning av Ako "Toro" Rahim och Gyula Bercsenyi, två av Sveriges främsta fyscoacher inom sin genre. Detta är träningsveckan för dig som har bestämt dig för att utvecklas optimalt med långsiktighet. Träningen fokuserar på bland annat tyngdlyftning, styrkelyft, fitness och crossfit, och vi varvar praktik med teori och workshops. Passar alla som är träningsvana och vill utvecklas antingen som motionär eller coach.
Välkommen!
Information | Coacher | Gallery

Kommande tillfällen

29/8-5/9 2017 FitnessVeckan, Playitas Fuerteventura
4-11/12 2017 AtletVeckan, Playitas Fuerteventura
22-29/1 2018 Styrkeveckan, Playitas Fuerteventura
19-26/3 2018 AtletVeckan, Playitas Fuerteventura
3-10/12 2018 AtletVeckan, Playitas Fuerteventura

 Se hela kalendern
 Kontakta oss för fler datum eller om ni önskar att vi genomför event i samarbete.
Pris inkluderar: Flyg (t/r) inkl skatter och bagage, Mat ombord, Transfer, Boende (del i dubbelrum eller lägenhet), Halvpension (frukost och middag), Tränings- och aktivitetsprogram för Internationell träningsvecka

Mer info om Playitas »

OBS! Resan är avdragsgill för Dig som arbetar med friskvård eftersom Du har mer än 6 timmar schemalagd tid/dag!

Atletveckan, Styrekveckan och Fitnessveckan är ett samarbete mellan AerobicWeekends Sweden, Apollo samt Coach Gyula.
 

Information

På Styrkeveckan

tränar du under ledning av Ako "Toro" Rahim och Gyula Bercsenyi, två av Sveriges främsta fyscoacher inom sin genre.
Prel veckoprogram:
» Jan 2018

Styrkeveckan vänder sig till dig som vill utveckla din styrka och då framför allt öka din funktionella helkroppsstyrka. Träningen fokuserar på bland annat tyngdlyftning, styrkelyft, fitness och crossfit. Styrkeveckan erbjuder en kombination av praktik, teori och workshops. Vi går igenom teknikerna från grunden både teoretiskt samt via praktiska övningar. 
Styrkeveckan är träningsveckan för dig som har bestämt dig för att utvecklas maximalt och/eller vill lära dig grunderna och vissa nyckelfaktorer för hur du blir stark. Vi kommer att träna massor, totalt 20 träningspass á 90 minuter fördelade på tyngdlyftningspass, crossfitpass, styrkelyft och fitnesspass. Dessutom har du tillgång till ytterligare ett hundratal klasser som arrangeras under Fitness&FunWeek, innehållande bl.a. cross, bootcamp, box, dans och mycket mer.
Playitas gym Playitas förfogar över ett mycket komplett och välutrustat fitnessgym samt en crossträningsbox. Vi har tillgång till bl.a. fullutrustade tyngdlyftningsstationer med lyftarplattformar samt stänger med stor träningsyta med fri dumpning.
Vem kan delta? För att få full utdelning av veckan krävs att du är träningsvan och tränar regelbundet.
Träningsinnehåll
• tyngdlyftning (vändningar, ryck, stöt, mm.)
• styrkelyft (benböj, bänkpress, marklyft)
• fitnesstyrka (chins och dips)
• crossfit skola (dem 12 basrörelserna)
• stabilitetsträning för tunga lyft
• rehab och prehab för långsiktighet
• rörlighetsträning för lyftning
• kettlebells, cross, X-cord

Föredrag
• baskost för styrka
• funktionellträning för långsiktighet
• snabba på din återhämtning
• grundläggande träningslära för styrka
 
Playitas Fuerteventura
Soliga Playitas är ett träningsparadis mellan vulkanerna med utsikt över Atlanten.

International Fitness&Fun Week
Du har tillgång till hela programmet!
Prel. veckoprogram för den:
» Sept 2017
» Dec 2017
» Mar 2018

Pris
fr. 10.998 SEK inkl. Flyg (t/r) inkl skatter och bagage, Mat ombord, Transfer, Boende (del i dubbelrum eller lägenhet), Halvpension (frukost och middag)
Avresa: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn
 Läs mer ...
 

Våra coacher

Gyula Bercsenyi
Över 20-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan är även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Som bästa merit har han en 4e plats på EM nivå i Crossfit masters 45+ 2015. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se
Ako Rahim
Ako "Toro" Rahim, personlig tränare och fyscoach i över 10 år. Ako har tävlat inom Athletic fitness och vunnit allt från SM till VM. Nu med mål mot Crossfit Games och inriktning på Crossfit och olympiska lyft. Ako är även känd som gladiator!

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Pressargatan 2
S-63229 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »