Styrkeveckan

Detta är träningsveckan för dig som har bestämt dig för att utvecklas optimalt med långsiktighet. På soliga Playitas Fuerteventura tränar du under ledning av Ako 'Toro' Rahim och Gyula Bercsenyi, två av Sveriges främsta fyscoacher inom sin genre.


Värmer upp...

Styrkeveckan 18-25 januari 2021

På Styrkeveckan på soliga Playitas Fuerteventura tränar du under ledning av Ako "Toro" Rahim och Gyula Bercsenyi, två av Sveriges främsta fyscoacher inom sin genre. Detta är träningsveckan för dig som har bestämt dig för att utvecklas optimalt med långsiktighet. Träningen fokuserar på bland annat tyngdlyftning, styrkelyft, fitness och crossfit, och vi varvar praktik med teori och workshops. Passar alla som är träningsvana och vill utvecklas antingen som motionär eller coach.

Avancerad Gruppen
Vår tidigare ”Open-grupp” döps om till Avancerad grupp, eftersom Crossfit har ändrat sin Open tävlingar till oktober.
Deltagarna i denna Avancerade gruppen kommer få en mer individanpassad träning. De kommer att genomgå en skanning av deras prestanda utifrån bl.a. styrka, rörlighet och tekniker för de olika rörelserna och kommer parallellt med den övriga gruppen få träna en mer individuell upplägg. Gruppen kommer att få ett 2-veckors förberedande program, fylla i en frågeformulär samt genomföra olika fystester inför resan.
För att tillhöra den Avancerade gruppen måste du ha minst en 2 års erfarenhet av crossfit och tyngdlyftning och vara redo för att kunna tävla i de skalade klasserna inom crossfit eller högre.

Dagarna innehåller 2 x 2 timmars pass + en recovery, egenvårds pass som dagligt avslut. För att tillhöra ”Open gruppen” måste du vara klar för den skalade Open-klassen. Gruppen kommer även få ett 2 veckors program inför resan för att kunna förbereda sig.

Välkommen!
Information | Coacher | Gallery

Kommande tillfällen

22-29/11 2021 AtletVeckan, Playitas Fuerteventura
22-29/11 2021 StarkareVeckan, Playitas Fuerteventura
17-24/1 2022 Styrkeveckan, Playitas Fuerteventura

 Se hela kalendern
 Kontakta oss för fler datum eller om ni önskar att vi genomför event i samarbete.
Pris fr 11.998kr fr Stockholm, Göteborg och Köpenhamn
Pris inkluderar:
Flyg (t/r) inkl skatter och bagage, Mat ombord, Transfer, Boende (del i dubbelrum eller lägenhet), Halvpension (frukost och middag), Tränings- och aktivitetsprogram för Internationell träningsvecka

Mer info om Playitas »

OBS! Resan är avdragsgill för Dig som arbetar med friskvård eftersom Du har mer än 6 timmar schemalagd tid/dag!

Atletveckan, Styrekveckan och Fitnessveckan är ett samarbete mellan AerobicWeekends Sweden, Apollo samt Coach Gyula.
 

Information

På Styrkeveckan

tränar du under ledning av Ako "Toro" Rahim och Gyula Bercsenyi, två av Sveriges främsta fyscoacher inom sin genre.
Prel veckoprogram:
» Jan 2021

Styrkeveckan vänder sig till dig som vill utveckla din styrka och då framför allt öka din funktionella helkroppsstyrka. Träningen fokuserar på bland annat tyngdlyftning, styrkelyft, fitness och crossfit. Styrkeveckan erbjuder en kombination av praktik, teori och workshops. Vi går igenom teknikerna från grunden både teoretiskt samt via praktiska övningar. 
Styrkeveckan är träningsveckan för dig som har bestämt dig för att utvecklas maximalt och/eller vill lära dig grunderna och vissa nyckelfaktorer för hur du blir stark. Vi kommer att träna massor, totalt 20 träningspass á 90 minuter fördelade på tyngdlyftningspass, crossfitpass, styrkelyft och fitnesspass. Dessutom har du tillgång till ytterligare ett hundratal klasser som arrangeras under Fitness&FunWeek, innehållande bl.a. cross, bootcamp, box, dans och mycket mer.

Crossfit-Open-Gruppen
En nyhet för årets Styrkevecka är att vi kommer ha en parallell grupp som tränar inför Crossfit Open. Denna ”Open-grupp” kommer följa ett specialschema för att toppa formen till årets viktigaste höjdpunkt, som börjar ca 4 veckor efter Playitasveckan. Specialveckan innehåller teknikträning, men kommer fokusera på ren Crossfitfysik och Skills.

Dagarna innehåller 2 x 2 timmars pass + en recovery, egenvårds pass som dagligt avslut. För att tillhöra ”Open gruppen” måste du vara klar för den skalade Open-klassen. Gruppen kommer även få ett 2 veckors program inför resan för att kunna förbereda sig.

Playitas gym
Playitas förfogar över ett mycket komplett och välutrustat fitnessgym samt en crossträningsbox. Vi har tillgång till bl.a. fullutrustade tyngdlyftningsstationer med lyftarplattformar samt stänger med stor träningsyta med fri dumpning.
Vem kan delta? För att få full utdelning av veckan krävs att du är träningsvan och tränar regelbundet.
Träningsinnehåll
• tyngdlyftning (vändningar, ryck, stöt, mm.)
• styrkelyft (benböj, bänkpress, marklyft)
• fitnesstyrka (chins och dips)
• crossfit skola (dem 12 basrörelserna)
• stabilitetsträning för tunga lyft
• rehab och prehab för långsiktighet
• rörlighetsträning för lyftning
• kettlebells, cross, X-cord

Föredrag
• baskost för styrka
• funktionellträning för långsiktighet
• snabba på din återhämtning
• grundläggande träningslära för styrka
 
 

Våra coacher

Gyula Bercsenyi
Över 20-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan är även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Som bästa merit har han en 4e plats på EM nivå i Crossfit masters 45+ 2015. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se
Ako Rahim
Ako "Toro" Rahim, personlig tränare och fyscoach i över 10 år. Ako har tävlat inom Athletic fitness och vunnit allt från SM till VM. Nu med mål mot Crossfit Games och inriktning på Crossfit och olympiska lyft. Ako är även känd som gladiator!

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »