Atletveckan

Träna, ät och känn dig som en ATLET. Atletveckan är en fantastisk träningsupplevelse på soliga Playitas Fuerteventura.


Värmer upp...
Stacks Image 6742
Stacks Image 6740

Atletveckan 15-22/9 2020 Pris just nu fr. 9.998kr (ord. 12.998kr)

Atletveckan är för dig som vill bli allroundtränad på riktigt och samtidigt vill få en fantastisk träningsupplevelse på soliga Playitas Fuerteventura.

Utmana dig själv! Tillsammans med våra erfarna coacher utvecklar du din träning med 5-Element-Träning - där vi tränar kroppens 5 fyselemet - styrka, uthållighet, snabbhet, rörlighet samt koordination med målet att bli så allroundtränad som möjligt.

Kommande tillfällen

15-22/9 2020 AtletVeckan, Playitas Fuerteventura
15-22/9 2020 StarkareVeckan, Playitas Fuerteventura
18-25/1 2021 Styrkeveckan, Playitas Fuerteventura

 Se hela kalendern
 Kontakta oss för fler datum eller om ni önskar att vi genomför event i samarbete.
Pris just nu fr. 9.998kr (ord. 12.998kr)
Pris inkluderar:
Flyg (t/r) inkl skatter och bagage, Mat ombord, Transfer, Boende (del i dubbelrum eller lägenhet), Halvpension (frukost och middag), Tränings- och aktivitetsprogram för Internationell träningsvecka
 

Information

Träning och teori - Under Atletveckan blandar vi både teori och träning för att förstå och utveckla kroppens fem fyselement - styrka, uthållighet, snabbhet, rörlighet samt koordination. Målet är att utveckla kroppens hela register till att få en mer atletisk prestanda. Du får lära dig träningens grunder och hur du kan utveckla det via vår specifika Atletträning - Element 5 Träning. Träningsmodellen har sin grund i funktionell träning och ”Back to Basics” vilket betyder gränsöverskridande naturliga rörelser med varierad belastning och intensitetsnivåer. Träningen är enkel, effektiv och intensiv och är oslagbar om du vill komma i ditt livs form. Du kommer att få verktygen till att kunna uppnå mål som du inte trodde var möjliga.

Nyhet
Du som deltatar i Atletveckan och Starkareveckan får tillgång till vårt stora tränings- och webcoachingsystem samt webboken Atletträning för alla via
itrainer.se. Detta medför att vi använder boken som kursmaterial samt webcoachingsystemet för att kunna göra tester, skriva målplan och välja en 12 veckors mål- och individanpassad kost- och träningsprogram med coachning.

Vem kan delta?
Alla som älskar att träna är välkomna att delta på Atletveckan. Atletveckan passar dig som vill få en allroundfysik för helkroppsstyrka, uthållighet och en god rörelsemotorik. För att få full utdelning av veckan krävs att du är träningsvan. Max 24 deltagare så passa på nu.
Pris inkluderar: Flyg (t/r) inkl skatter och bagage, Mat ombord, Transfer, Boende (del i dubbelrum eller lägenhet), Halvpension (frukost och middag), Tränings- och aktivitetsprogram för Internationell träningsvecka

OBS! Resan är avdragsgill för Dig som arbetar med friskvård eftersom Du har mer än 6 timmar schemalagd tid/dag!

Mer info om Playitas »

Atletveckan, Styrkekveckan och Fitnessveckan är ett samarbete mellan AerobicWeekends Sweden, Apollo samt Coach Gyula.
Träningsinnehåll
- Basstyrketräning för funktionell styrka
- Distansuthållighet löpning & cykling
- Crossfitskola
- Simning
- Atletfemman fysprofil
- Explosivitets/snabbhetsträning
- Stabilitetsträning
- Gränsöverskridande konditionsträning
- Rörlighetsträning 2.0
- Five Elements Challenge

Föredrag
- Vad är Atletträning för Alla!
- Gränsöverskridande träning och träningsupplägg
- Coreträning
- Skadeförebyggande prehabträning
- Atletkost för prestation
- Nyckelfaktorer för snabbare återhämtning
Atletveckan arrangeras i sammarbete med AerobicWeekends Sweden vilket medför att förutom ”Atletpaket” får du tillgång till hela Fitness & FunWeek med över 130 klasser under veckan innehållande bl.a. DanZy, Gympa for fun, Step, Zumba, Spinning, AfroDance, olika typer av Yoga, BootCamp, Ragga, XCord, Coretraining, H.I.T. Funktionell träning, Styrketräning i Grupp, vattengympa mm.
 

Coacher

Stacks Image 2790
Stacks Image 6568
Head Coach: Gyula Bercsenyi
Över 20-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan är även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Som bästa merit har han en 4e plats på EM nivå i Crossfit masters 45+ 2015. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »