Starkare

En starkare träningsupplevelse på soliga Playitas Fuerteventura.

Starkare Träningsresa 18-25 mars Playitas Fuerteventura

Starkareveckan är till för dig som gillar och utövar styrketräning. Veckan passar även utmärkt till att utveckla och bredda din din nuvarande träning. Du kommer att uppleva flera olika typer av styrkeklasser allt från den klassiska gymträningen till den mer moderna funktionella styrkan men även andra träningsformer som har lika stor betydelse för din totala helkroppsutveckling.

Välkommen!

Kommande tillfällen

18-25/3 2019 StarkareVeckan, Playitas Fuerteventura

 Se hela kalendern
 Kontakta oss för fler datum eller om ni önskar att vi genomför event i samarbete.
Specialpris just nu fr. 10.998kr (ord fr. 12.998kr)
Pris inkluderar:
Flyg (t/r) inkl skatter och bagage, Mat ombord, Transfer, Boende (del i dubbelrum eller lägenhet), Halvpension (frukost och middag), Tränings- och aktivitetsprogram för Internationell träningsvecka
 

Information

Starkareveckan är en fantastisk träningsupplevelse där du kommer utmanar dig själv, utveckla och bredda din träning. Träningsveckan passar även utmärkt för dig som vill klara av en Atletvecka men känner att du behöver en mjukare start. Starkareveckan har i grund samma uppbyggnad och träningsmetodik som Atletveckan där vi fokuserar på att utveckla kroppen fem fyselement - styrka, uthållighet, rörlighet koordination samt snabbhet, .

Träningsmodellen ”5 element träning” har sin grund i funktionell träning och ”Back to Basics” vilket betyder gränsöverskridande naturliga rörelser med varierad belastning och intensitetsnivåer. Träningen är enkel, effektiv och intensiv och är oslagbar om du vill komma i ditt livs form. Du kommer att få verktygen till att kunna uppnå mål som du inte trodde var möjliga.

Vem kan delta?
Alla som älskar att träna och då framför allt styrketräning är välkomna att delta på Starkareveckan. Inga andra krav än det behövs för att kunna genomföra veckan.

Max 24 deltagare.

Varmt välkommen till en Starkare Träningsupplevelse!
Pris inkluderar: Flyg (t/r) inkl skatter och bagage, Mat ombord, Transfer, Boende (del i dubbelrum eller lägenhet), Halvpension (frukost och middag), Tränings- och aktivitetsprogram för Internationell träningsvecka

OBS! Resan är avdragsgill för Dig som arbetar med friskvård eftersom Du har mer än 6 timmar schemalagd tid/dag!

Mer info om Playitas »

Atletveckan, Styrkekveckan och Fitnessveckan är ett samarbete mellan AerobicWeekends Sweden, Apollo samt Coach Gyula.
Träningsinnehåll
- Basstyrketräning för funktionell styrka
- Distansuthållighet löpning & cykling
- Crossfitskola
- Simning
- Atletfemman fysprofil
- Explosivitets/snabbhetsträning
- Stabilitetsträning
- Gränsöverskridande konditionsträning
- Rörlighetsträning 2.0
- Five Elements Challenge

Föredrag
- Vad är Atletträning för Alla!
- Gränsöverskridande träning och träningsupplägg
- Coreträning
- Skadeförebyggande prehabträning
- Atletkost för prestation
- Nyckelfaktorer för snabbare återhämtning

Prel program för Starkareveckan:
» Mars 2019
Starkareveckan arrangeras i sammarbete med AerobicWeekends Sweden vilket medför att förutom ”Starkare” får du tillgång till hela Fitness & FunWeek med över 130 klasser under veckan innehållande bl.a. DanZy, Gympa for fun, Step, Zumba, Spinning, AfroDance, olika typer av Yoga, BootCamp, Ragga, XCord, Coretraining, H.I.T. Funktionell träning, Styrketräning i Grupp, vattengympa mm.
 

Coacher

Stacks Image 6568
Head Coach: Gyula Bercsenyi
Över 20-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan är även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Som bästa merit har han en 4e plats på EM nivå i Crossfit masters 45+ 2015. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se
Assisterande Coach : Jonatan Hugemark
Jonatan arbetar på heltid med träning som Personlig tränare,
Kostrådgivare, Träningsinstruktör och Löpcoach och har senaste tiden i synnerhet arbetat med träningsresor och på Apollo Sports träningshotell. Tidigare handbollsspelare på elitnivå och aktiv inom tyngdlyftning och crossfit. Tävlar just nu på elitnivå inom triathlon i SM och kommer tävla i EM för Sverige 2018.

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »