TräningsConvent

Get Inspired! Välkommen till inspiration inför höstens träning. Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa klasser för Din skull. För alla som älskar att träna.


Värmer upp...

TräningsConvent Sporthuset Surahammar

Lördag 23 april 2022

Välkommen till inspiration inför vårens träning!
Get Inspired! Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr för alla som älskar att träna! Teamet av instruktörer har laddat sina bästa klasser för att ge Dig den ultimata inspirationen inför vårens träning. Fler än 20 olika klasser att välja mellan! • DanZy • CrossFitness • Step • Zumba • Yoga • AfroDance • DrumZ • Jazz • Spinning • Föreläsningar • H.I.T.vs.TABATA • Coretraining • AktivSenior • Sound • InnerStrength • Ryggfrisk • Workshops • Pilates • CuperCirkel m. fl.
Så klart avslutar vi dagen med AfterWorkout!
Detta arrangemang är ett samarbete mellan AerobicWeekends Sweden och Sporthuset Surahammar utanför Västerås.
Varmt välkomna till vårens Träningsupplevelse!
Varmt välkomna!
Lördag 23 april 2022
Sporthuset Surahammar (Västerås)
Pris: 998kr inkl moms
Fler TräningsConvent här>>
För mer information vänligen kontakta AerobicWeekends Sweden.
Tel 070-3322446, Mail
Se hela kalendern
Träningsresor

Erbjudande!


4-för-3! Boka 4 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 3.

Program

 
Teamet av instruktörer har laddat sina bästa klasser för att ge Dig den ultimata inspirationen inför vårens träning.
Välj i bokningen de klasser du vill delta i.
Se klassbeskrivningar nedanför.
(Med reservation för ändringar)

Program som PDF finns
här>>
Stacks Image 11067

Klasser med stor variation!


DanZy - Den ultimata träningsglädjen! Klassen är uppbyggd av enkla men karismatiska koreografier till de bästa hitsen! Dansstilar mixas! Do´nt be fancy - Just get DanZy!

Step Basic -
Step är en av världens största gruppträningsformer med anor sedan 90-talet!
Detta är svettig och rolig stepklass där olika tekniker mixas som Blockmetoden och Track by Track. Alla kan vara med!5500 steg utlovas!

AfroDance - Afrikansk dans som kännetecknas av stora enkla rörelser där kroppen förenas med trummornas rytmer!

Jazzdans - Välkommen att testa jazzdans!
I jazzdansen blandas afroamerikansk tradition och balettens teknik. Jazzdans är en fartfylld och energikrävande dansstil som är full av glädje och utrymme för din egna tolkning. Jazzdans innefattar flera olika dansformer såsom lyrisk jazz, traditionell jazz och showdans. Här utvecklar man garanterat smidighet, teknik, koordination och kondition.

H.I.T. vs TABATA - Högintensiv träning som utförs i intervallform! Effektivt, atletiskt och roligt! Övningarna utförs individuellt och parvis och utmanar kroppens stabilitet, balans, styrka och uthållighet. Träning som fungerar!

Spinning Intervall - Utmana dig själv med högintensiva intervaller till motiverande musik! Detta är träningen för dig som gillar enkel, effektiv och rolig träning!

CrossFitness - Funktionell träning för en atletisk fysik! Passet fokuserar främst på att utveckla deltagarnas ben, bål och ryggstyrka samt balans och koordination. Redskap som Powerbands, Aquaballs & Aquatubes används. Träningen utvecklar alla kända barometrar inom fysisk träning som t.ex. styrka, explosivitet, uthållighet, rörlighet, koordination och kroppskontroll och passar alla!.

InnerStrength SOUND
Vad händer om du lyssnar lite mer till hur det känns i kroppen när du tränar utan att stirra dig blind på hur det ser ut?
Under den här workshopen kommer du att träna medveten närvaro och känsla i en funktionellt flödande klass med fokus på core och rörlighet.
Allt du behöver är en matta!

Chair Flow
Stående sekvenser och sittande flöden bredvid och på en stol med inspiration från barre, pilates och yoga! För dig som vill bli starkare i ben och fötter samt rörligare och smidigare i hela kroppen. Passar alla!

Gympa For Fun! - Henrik tar dig med i roligt och motiverande pass där enkel koreografi varvas med funktionell träning!

Starkareträning - Teknik och basstyrka 1 på gym
Under workshopen går vi genom de viktigaste basrörelserna för lyft och presstyrka. Vi går genom teknik och utförande för en lyckad funktionell helkroppsstyrka samt hur man tränar rörelserna för andra effekter som t.ex. styrka, uthållighet, snabbhet m.m.

CrossFitness - Funktionell träning som bygger upp kroppens både inre (de stabiliserande) och yttre (de mobiliserande) muskelaturen. Passet utvecklar även din rörlighet, koordination samt och den muskulära uthålligheten. Redskap som Powerbands, Aquaballs & Aquatubes.

Föreläsning - Funktionell Träning
En atlet beskriver vi som stark, uthållig, rörlig, koordinerad och snabb men som också tar långt tid att uppnå. Men allt har en början och alla Atleter har också börjat som nybörjare ingång i tiden. Under föreläsningen ”funktionell helkroppsstark” tar vi upp steg för steg hur alla oavsett bakgrund kan komma igång med en allsidig funktionell helkroppsträning som beskrivs träningsmodellen ”Element 5 Träning”

Ryggfrisk - Vi fokuserar på att aktivera muskler inifrån och ut. Genom ett något långsammare tempo under klassen låter vi kroppen hitta de djupare musklerna som ska hjälpa oss att uppnå en stabilare kropp. Vi använder oss av egen kroppsvikt och av olika redskap. Klassen kräver inga förkunskaper och passar både nybörjare och träningsvan. Genom denna träning kommer du få en starkare kropp i dina vardagsaktiviteter och en kropp som klarar av att prestera när det krävs.

X-Cord - Coretraining med kroppsvikten och redskapet XCord (som TRX eller liknande). Stabilitet, balans, styrka och rörlighet förbättras. En riktig utmaning!

PulsSpinning - Låt hjärtat styra träningen! Spinning med hjälp Borgskalans Intensitetszoner är ett enkelt, roligt och effektivt redskap för att ta din konditionsträning till nästa nivå!

Morning Yoga - Vinyasayoga (Flow) härstammar från den traditionella Hathayogan. En klass i ständig rörelse med varma flöden och smidiga övergångar mellan positioner där andetaget får styra rörelserna. Passar dig som vill träna upp din rörlighet och jobba skadeförebyggande - och samtidigt ha roligt! Bra komplement till bland annat styrketräning och löpning.

SuperCirkel Team Teach - Den ultimata Cirkelträningen över hela gymmet med alla instruktörer som ansvarar för sin station. Klassen avslutas med Yoga för Alla! Bästa avslutningen på dagen!

Presentatörer

 
På våra TräningsConvent möter du våra bästa instruktörer. Här är ett urval, se i programmet för ditt TräningsConvent vilka just Du kommer att träna med. (Med reservation för ändringar)
 
Henrik Bramsved - Sweden
- Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs. Svensk mästare i trio. Anlitad på kurser och convent i Norden, Europa och Japan. Henriks klasser karaktäriseras av power och glädje! VD för Henk Design AB och AerobicWeekends Sweden. Lärare inom Gruppträning, Aerobics, Gympa, Coretraining, H.I.T., Funktionell träning, Spinning. Henrik är även en av organisatörerna bakom de Internationella Träningsresorna. Telefon 0703322446 mail
 
Gyula Bercsenyi
Över 20-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan är även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Som bästa merit har han en 4e plats på EM nivå i Crossfit masters 45+ 2015. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se
Stacks Image 7492
Malin Berg - Sweden
Malin arbetar som internationell presentatör och instruktör runt om i världen i bland annat yoga, core och funktionell träning. Hon utvecklar instruktörsutbildningar inom gymnastik och yoga. Med sin bakgrund som folkhälsovetare utbildar och föreläser hon även inom områdena hälsa och livsstil. Utbildad i yoga genom bland annat MyaFlow i Umeå och Yotopia i London. Ingår i AerobicWeekends instruktörs- och utbildningsteam samt presentatör på International Fitness & FunWeeks.
www.malinberg.com malin@aerobicweekends.com +46704408349 @mailinberg
 
Fernando Brito - Chile
Internationell presentatör. Utbildad idrottslärare. S.A.F.E licensierad. Licensierad Zumbainstruktör. Tvåfaldig svensk mästare i aerobics. Presentatör i bl a Chile, Brasilien, Italien, Spanien och Sverige. Fernando turnerar i Sverige med sina speciella Latinopass och gör träningen till en fest! Populär utbildare bla på de internationella träningsresorna.
 
Sara Ullman - Swe
Utbildad dansare vid Balettakademien och älskar allt som har med musik och rörelse att göra. Specialist på DanceAerobics, DanZy, AfroDance, Zumba, BollyWood och Pilates. Förutom att Sara har turnérat runt om i landet med olika dansföreställningar så har hon bl.a. arbetat på Wallmans salonger och på kryssningsfartyg. +46735352887 mail
 
Moris Cardone Italy
Moris är av Italiensk ursprung men är född i Tyskland. Han är en internationell presentatör av högsta klass specialiserad på att lära ut dansklasser så som Hip Hop Latin Ragga Jazz. Hans inspirerande klasser är alltid fulla av energi och kreativitet. Passionen för dans lyser igenom och ger kraft till alla deltagare.
Stacks Image 7507
 
Karin Henning - Swe
är sjukgymnasten som till vardags arbetar på en ortopedklinik och som finner stor glädje i friskvård och gruppträning. För AerobicWeekends utbildar hon instruktörer inom funktionell träning och HIT samt leder dansklasser. Har ett brinnande intresse för träning under och efter graviditet och är specialutbildad inom detta.
Stacks Image 7497
Natalie Nordén - sweden
Natalie är utbildad personlig tränare, kostrådgivare, hälsokonsult och inom en rad olika gruppträningsformer. Så som AktivSenior, bootcamp, spinning, core, löpning och funktionell träning. Brinner för gruppträning och den glädje, energi och gemenskap som skapas. Utnämnd till årets instruktör på Fitness 24seven. 
@natalienorden82
natalie@aerobicweekends.com
 
Katrin Strandberg - Swe
Ett stjärnskott på presentatörshimeln! Katrin håller populära klasser i bl.a. DanZy, AfroHouse, DanceAerobics och Funk på SATS i Stockholm. Med sin utstrålning levererar hon sann träningsglädje som får deltagarna att släppa loss. Katrin är utbildad av The Academy och har instruerat och inspirerat sedan 2001. Utanför instruktörsrollen arbetetar hon idag som designer och PT.
 
Marika Bramsved - Swe
- AFAA-certifierad och internationell presentatör. Lärare för AerobicWeekends inom Gruppträning. Sjuksköterska och narkossjuksköterska. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs tillsammans med Henrik. Svensk mästare i trio. Marika är känd för sin karisma och sin ”det är kul att träna”-utstrålning. Meriter inom veteranfriidrott - sprint. Marika har även blivit en mycket populär instruktör på International Fitness & FunWeek. +46738169894 Mail
Jane Runesson, Sweden
Internationell tränare. Utbildad fitnessinstruktör med bred bakgrund från gymnastik och friidrott. Lärare inom Gruppträning och Spinning. Framgångsrik sprinter och häcklöpare. Kommer få dig och ditt löpsteg mycket snyggare! Anser att varierad träning är bra. Tycker kroppen är ett fantastiskt redskap. Gillar att träna och älskar att sprida glädje!
jane@aerobicweekends.com
@janerunesson
 
Roja Kamali - Swe
Roja Kamali är utbildad danspedagog via Danshögskolan. Roja har en egen dansskola i Stockholm och utöver detta arbetar hon på Shapes och BASE23. Roja undervisar Show Jazz, Hiphop, Zumba, DanZy och Belly Dance! På klasserna kan du förvänta dig teknik, stil och fokus på inlevelse och personligt uttryck!

Bokning

 
Välkommen med Din bokning NU!
 

Info

Datum: Lördag 23/4 2022

Plats Sporthuset Surahammar
www.sporthusetsura.se
Enbärsvägen 10, Surahammar
Gratis parkering finns utanför!

Pris 998kr inkl moms

Anmälan Fyll i den här »

Erbjudande!


4-för-3! Boka 4 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 3.


För mer information vänligen kontakta AerobicWeekends Sweden.
Tel/SMS 070-3322446
mail@aerobicweekends.com
Kontaktformulär

Varmt välkomna!

Utvärdering

 
Vi tar tacksamt emot din utvärdering efter du deltagit i detta event. Fyll i den här tack »
 

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »