TräningsConvent

Get Inspired! Välkommen till inspiration inför höstens träning. Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa klasser för Din skull. För alla som älskar att träna.


Värmer upp...

TräningsConvent

Välkommen till inspiration inför höstens träning!

Get Inspired! Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa klasser för Din skull. • DanZy • X-Cord • Street Dance • InnerStrength • H.I.T.vs.TABATA • Lyrical Jazz • Zumba Party • YogaMoves • CrossFitness • Atletträning • Gympa For Fun • Pulsträning • ClassicGympa • Ryggfrisk • Spinning • AfroBeats • BootCamp For Fun • Running School •
Alla som älskar att träna är välkomna!
Varmt välkommen!

Erbjudande!

50% rabatt! Medlemmar på träningsanläggningen har halva priset på deltagaravgiften.
5-för-4! Boka 5 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 4.
Stacks Image 1489
TräningsConvent Stockholm
Lördag 31/8 2019 Forma Träningscenter
Lördag 19/10 2019
Stockholm
Boka
Stacks Image 1469
TräningsConvent Malmö
Lördag 7/9 2019
Malmö
Boka
Stacks Image 744
TräningsConvent Göteborg
Söndag 8/9 2019
AstraZenecas Träningscenter Mölndal Boka
Stacks Image 11050
TräningsConvent Stockholm
Lördag 19/10 2019 Forma Träningscenter
Stockholm
Boka
Stacks Image 2446
TräningsConvent Eskilstuna
Lördag 23/11 2019
Lördag 8/2 2020
Actic City
Boka
Stacks Image 11064
TräningsConvent Göteborg

Lördag 16/11 2019
AstraZenecas Träningscenter Mölndal Boka
Stacks Image 11071
TräningsConvent Eskilstuna

Lördag 8/2 2020
Actic City
Boka
Stacks Image 11057
TräningsConvent Jönköping
Lördag 6/4 2019
Malmö
Boka

Presentatörer

 
På våra TräningsConvent möter du våra bästa instruktörer. Här är ett urval, se i programmet för ditt TräningsConvent vilka just Du kommer att träna med. (Med reservation för ändringar)
 
Sara Ullman - Swe
Utbildad dansare vid Balettakademien och älskar allt som har med musik och rörelse att göra. Specialist på DanceAerobics, DanZy, AfroDance, Zumba, BollyWood och Pilates. Förutom att Sara har turnérat runt om i landet med olika dansföreställningar så har hon bl.a. arbetat på Wallmans salonger och på kryssningsfartyg. +46735352887 mail
 
Gyula Bercsenyi
Över 20-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan är även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Som bästa merit har han en 4e plats på EM nivå i Crossfit masters 45+ 2015. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se
 
Malin Berg - Swe
Malin är utbildad folkhälsovetare och yogainstruktör med en bakgrund som gymnast! Hennes klasser kännetecknas av dynamiska och kreativa flöden som på ett smart och pedagogiskt sätt tar dig till olika yogapositioner. Malin utbildar i Yoga för AerobicWeekends Sweden och har tillsammans med Maria Ekman tagit fram TYC - The Yoga Collection vidareutbildning. Malin instruerar klasser både i Sverige och utomlands i bland annat core, funktionell träning och dans och är en av de första i Sverige att instruera yogaklasser på S.U.P. (surfbräda).
mail | www.malinberg.com
 
Moris Cardone Italy
Moris är av Italiensk ursprung men är född i Tyskland. Han är en internationell presentatör av högsta klass specialiserad på att lära ut dansklasser så som Hip Hop Latin Ragga Jazz. Hans inspirerande klasser är alltid fulla av energi och kreativitet. Passionen för dans lyser igenom och ger kraft till alla deltagare.
 
Henrik Bramsved - Sweden
- Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs. Svensk mästare i trio. Anlitad på kurser och convent i Norden, Europa och Japan. Henriks klasser karaktäriseras av power och glädje! VD för Henk Design AB och AerobicWeekends Sweden. Lärare inom Gruppträning, Aerobics, Gympa, Coretraining, H.I.T., Funktionell träning, Spinning. Henrik är även en av organisatörerna bakom de Internationella Träningsresorna. Telefon 0703322446 mail
 
Katrin Strandberg - Swe
Ett stjärnskott på presentatörshimeln! Katrin håller populära klasser i bl.a. DanZy, AfroHouse, DanceAerobics och Funk på SATS i Stockholm. Med sin utstrålning levererar hon sann träningsglädje som får deltagarna att släppa loss. Katrin är utbildad av The Academy och har instruerat och inspirerat sedan 2001. Utanför instruktörsrollen arbetetar hon idag som designer och PT.
 
Fernando Brito - Chile
Internationell presentatör. Utbildad idrottslärare. S.A.F.E licensierad. Licensierad Zumbainstruktör. Tvåfaldig svensk mästare i aerobics. Presentatör i bl a Chile, Brasilien, Italien, Spanien och Sverige. Fernando turnerar i Sverige med sina speciella Latinopass och gör träningen till en fest! Populär utbildare bla på de internationella träningsresorna.
 
Mauricio Alvarez
Träningsinspiratör, fystränare, personlig tränare, kostrådgivare, instruktör som har en gedigen erfarenhet och kunskap efter många år i branschen. Är med i Aerobicweekends lärarteam och inspirerar på olika konvent. Mauricio är en inkluderande, öppen och kraftfull instruktör som är flitig anlitad inspiratör runt om i landet. Arbetar även med mental träning individuellt och i grupp. Föreläser träningslära teoretisk/praktiskt för Göteborgshandbollsförbund och driver sina egna företag Dynamico och Infinite Fitness.
 
Ivan Keim Argentina
Dansare, Koreograf och Internationell presentatör från Argentina som gör succé med sina energirika klasser och ledarstil. Licensierad Zumbainstruktör och DeepWORK Training Official Licensed Trainer. Bakgrund inom klassisk balett och akrobatik.
 
Marika Bramsved - Swe
- AFAA-certifierad och internationell presentatör. Lärare för AerobicWeekends inom Gruppträning. Sjuksköterska och narkossjuksköterska. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs tillsammans med Henrik. Svensk mästare i trio. Marika är känd för sin karisma och sin ”det är kul att träna”-utstrålning. Meriter inom veteranfriidrott - sprint. Marika har även blivit en mycket populär instruktör på International Fitness & FunWeek. +46738169894 Mail
 
Peter Liljeros - Swe
Utbildad hälsopedagog, personlig tränare och instruktör inom bl.a spinning och core med extra stort hjärta för cykling. Arbetar inom Idrottsförvaltningen i Stockholm samt driver egen verksamhet inom träning.
 
Roja Kamali - Swe
Roja Kamali är utbildad danspedagog via Danshögskolan. Roja har en egen dansskola i Stockholm och utöver detta arbetar hon på Shapes och BASE23. Roja undervisar Show Jazz, Hiphop, Zumba, DanZy och Belly Dance! På klasserna kan du förvänta dig teknik, stil och fokus på inlevelse och personligt uttryck!
 
Karin Henning - Swe
är sjukgymnasten som till vardags arbetar på en ortopedklinik och som finner stor glädje i friskvård och gruppträning. För AerobicWeekends utbildar hon instruktörer inom funktionell träning och HIT samt leder dansklasser. Har ett brinnande intresse för träning under och efter graviditet och är specialutbildad inom detta.

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »