TräningsConvent

Get Inspired! Välkommen till inspiration inför höstens träning. Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa klasser för Din skull. För alla som älskar att träna.


Värmer upp...
Stacks Image 11060
Stacks Image 11064

Fitness & Fun DayCamp

Lördag 29 augusti 2020

Välkommen till inspiration inför höstens träning!

Get Inspired! Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa klasser & workshops för Din skull.
Funktionell träning • Crossfitness • Innerstrength • Löpskola • Spinning • DanZy • Zumba • X-Cord • Yoga • Super Circuit m. fl.
Alla som älskar att träna är välkomna!
Varmt välkommen!
Lördag 29 augusti 2020
Actic City Eskilstuna

Pris event: 998kr inkl moms

Fler TräningsConvent här>>
För mer information vänligen kontakta AerobicWeekends Sweden.
Tel 070-3322446, Mail
Se hela kalendern
Träningsresor

Erbjudande!


5-för-4! Boka 5 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 4.

Program

 
Teamet av instruktörer har laddat sina bästa klasser för att ge Dig den ultimata inspirationen inför sommarens träning.
Välj i bokningen de klasser du vill delta i.
Se klassbeskrivningar nedanför.
(Med reservation för ändringar)
PROGRAM 10.00 -17.00 (med reservation för ev ändringar)
09.30-10.00 Samling

10.00 Workshop Funktionell Träning
Lärare: Henrik Bramsved
Ursprunget är framtiden! Vi lär oss varför vi är konstruerade som vi är och hur vår funktion i rörelseapparaten kan bibehållas och förbättras genom uppdaterad och säker funktionell träning.
Alla har glädje av denna workshop oavsett vilken träningsform som du tycker om.

11.00 Spinning Intervall
Lärare: Natalie Nordén
Effektiv och rolig konditionsträning i itervaller.

11.00 Crossfitness level 1
Lärare: Henrik Bramsved
Effektiv funktionell träning av de fem fyselementen - Styrka, Uthållighet, Rörlighet, Koordination & Snabbhet. Du får prova på redskapen Aquatubes, Aquaballs, Powerbands m fl.
I level 1 tränas grundrörelserna i olika serier.

12.00 DanZy Party
Lärare: Fernando Brito & Malena Kindgren
Don´t be Fancy - Just get DanZy! Partyt där rörelseglädjen sprudlar!

   
13.00
Lunch (glöm inte välja lunchalternativ i bokning)
14.00 Inner Strength Core
Lärare: Malin Berg
Träning för stabilitet, styrka, balans för kroppens ”kärna”. Lär dig vilka grundpositioner och rörelser som du behöver kunna och träna för att uppnå resultat.

14.00 Zumba vs. DanZy fitness
Lärare: Fernando, Johanna, Malena mfl
Enjoy the Latin Fiesta!

15.00 Crossfitness level 2
Lärare: Henrik Bramsved
Effektiv funktionell träning av de fem fyselementen - Styrka, Uthållighet, Rörlighet, Koordination & Snabbhet. Du får prova på redskapen Aquatubes, Aquaballs, Powerbands m fl.
I level 1 tränas grundrörelserna i olika serier.

15.00 Spinning PULS
Lärare: Natalie Nordén
Pulsträning med Borgskalan eller pulsklocka som verktyg för att hitta rätt intensitet i träningen.

16.00 Fitness & Fun Super Circuit
Lärare Team Teach
Cirkelträning där varje station leds av en instruktör som ger sina Super-övningar!

16.45 Yoga
Lärare: Malin Berg
Perfekt avslutning på dagen! En varma flöden och smidiga övergångar mellan positioner där andetaget får styra rörelserna.

17.15 Slut för idag!

Klasser med stor variation!

dancy_banner_small
DanZy - Den ultimata starten på dagen! Klassen är uppbyggd av enkla men karismatiska koreografier till de bästa hitsen! Dansstilar mixas! Glädjen sprutar!. Let ́s Smile, let ́s Move - get DanZy!
HouseMoves
En klass som kännetecknas av skönt gung och glädje. Salsa, stepp, jazz och afro är alla ingredienser i dansstilen House. En lekfull koreografi med mycket känsla!

Zumba Party - Zumba Fitness-träning är enkla danssteg till glada rytmer från Latinamerika i en härlig mix. Det är partykänsla till Latinamerikansk musik baserad på de fyra grundrytmerna salsa, merengue, reggaeton och cumbia.

HIT_150
H.I.T. vs TABATA - Högintensiv träning som utförs i intervallform! Effektivt, atletiskt och roligt! Övningarna utförs individuellt och parvis och utmanar kroppens stabilitet, balans, styrka och uthållighet. Träning som fungerar!


Spinning Intervall - Utmana dig själv med högintensiva intervaller till motiverande musik! Detta är träningen för dig som gillar enkel, effektiv och rolig träning!


bootcamp_logo_small
BootCamp for Fun - Utmana de fyra elementen! Denna BootCamp inspirerade träning är en kommande trend inom gruppträning. Supermotiverande övningar inom funktionell träning i kombination med kondition, explosivitet och rörlighet. Med detta klassupplägg kan alla bli ledare och träningen kan utföras inomhus eller utomhus.


CrossFitness - Funktionell träning för en atletisk fysik! Passet fokuserar främst på att utveckla deltagarnas ben, bål och ryggstyrka samt balans och koordination. Redskap som Powerbands, Aquaballs & Aquatubes används. Träningen utvecklar alla kända barometrar inom fysisk träning som t.ex. styrka, explosivitet, uthållighet, rörlighet, koordination och kroppskontroll och passar alla!.

athletic5training-01 kopia
Föreläsning - Träna som en Atlet
Definitionen på en atlet beskrivs som stark, uthållig, rörlig, koordinerad och snabb. Det vill säga att en atlet strävar efter att utveckla alla sina 5 fyselement och få en optimal balans mellan dessa oavsett nivå. Under föreläsningen lär du dig teorierna bakom Atletträningen som har sin grund i träningsmodellen ”Element 5 Training”.

Atlettestet - Atlet5an
Atlet5an är ett test som är framtaget för att kartlägga Atletens/Individens totala fysiska kapacitet. Testet består av 5 basrörelser från varje fyselement - styrka, uthållighet, rörlighet, koordination och snabbhet. Testresultaten delas upp i 20 nivåer som ger en direkt fingervisning vart Atleten står i sin fysik. Nivåerna i sin tur är grupperade i fyra steg tillhörande var sin målgrupp nybörjar-, motionärs-, tävlings- och elit-atleter. Vart befinner du dig?

Atletträning och teknikpass
Under teknikpassens workshop går vi genom Atletens basrörelser och dess utförande. Förutom teknikerna går vi även genom hur man tränar rörelserna för olika effekt som t.ex. styrka, uthållighet, explosivitet mmRyggfrisk
Vi fokuserar på att aktivera muskler inifrån och ut. Genom ett något långsammare tempo under klassen låter vi kroppen hitta de djupare musklerna som ska hjälpa oss att uppnå en stabilare kropp. Vi använder oss av egen kroppsvikt och av olika redskap. Klassen kräver inga förkunskaper och passar både nybörjare och träningsvan. Genom denna träning kommer du få en starkare kropp i dina vardagsaktiviteter och en kropp som klarar av att prestera när det krävs.Running School - Ett pass med fokus på löpteknik. För dig som förbättra och utveckla din löpning!X-Cord - Coretraining med kroppsvikten och redskapet XCord (som TRX eller liknande). Stabilitet, balans, styrka och rörlighet förbättras. En riktig utmaning!


PulsSpinning - Låt hjärtat styra träningen! Spinning med hjälp av Polar som är ett enkelt, roligt och effektivt redskap för att ta din konditionsträning till nästa nivå!


YogaMoves - Vinyasayoga
Vinyasayoga (Flow) härstammar från den traditionella Hathayogan. En klass i ständig rörelse med varma flöden och smidiga övergångar mellan positioner där andetaget får styra rörelserna. Passar dig som vill träna upp din rörlighet och jobba skadeförebyggande - och samtidigt ha roligt! Bra komplement till bland annat styrketräning och löpning.

Presentatörer

 
Henrik Bramsved - Sweden
- Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs. Svensk mästare i trio. Anlitad på kurser och convent i Norden, Europa och Japan. Henriks klasser karaktäriseras av power och glädje! VD för Henk Design AB och AerobicWeekends Sweden. Lärare inom Gruppträning, Aerobics, Gympa, Coretraining, H.I.T., Funktionell träning, Spinning. Henrik är även en av organisatörerna bakom de Internationella Träningsresorna. Telefon 0703322446 mail
 
Gyula Bercsenyi
Över 20-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan är även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Som bästa merit har han en 4e plats på EM nivå i Crossfit masters 45+ 2015. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se
Stacks Image 11176
Malin Berg - Sweden
Malin arbetar som internationell presentatör och instruktör runt om i världen i bland annat yoga, core och funktionell träning. Hon utvecklar instruktörsutbildningar inom gymnastik och yoga. Med sin bakgrund som folkhälsovetare utbildar och föreläser hon även inom områdena hälsa och livsstil. Utbildad i yoga genom bland annat MyaFlow i Umeå och Yotopia i London. Ingår i AerobicWeekends instruktörs- och utbildningsteam samt presentatör på International Fitness & FunWeeks.
www.malinberg.com malin@aerobicweekends.com +46704408349 @mailinberg
 
Fernando Brito - Chile
Internationell presentatör. Utbildad idrottslärare. S.A.F.E licensierad. Licensierad Zumbainstruktör. Tvåfaldig svensk mästare i aerobics. Presentatör i bl a Chile, Brasilien, Italien, Spanien och Sverige. Fernando turnerar i Sverige med sina speciella Latinopass och gör träningen till en fest! Populär utbildare bla på de internationella träningsresorna.
Rikard Hällberg - Sweden Med bakgrund inom friidrott får du ta del av Rikards inspirerande klasser är alltid fulla av energi och kreativitet. Passionen för löpning lyser igenom och ger kraft till alla deltagare.
Populär utbildare bla på de internationella träningsresorna.

Bokning

 
Välkommen med Din bokning NU!
 

Info

Plats: Actic city Nybrogatan 1 Eskilstuna

Pris event: 998kr inkl moms

Anmälan Fyll i den här »

Erbjudande!


5-för-4! Boka 5 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 4.


För mer information vänligen kontakta AerobicWeekends Sweden.
Tel/SMS 070-3322446
mail@aerobicweekends.com
Kontaktformulär

Varmt välkomna!

Utvärdering

 
Vi tar tacksamt emot din utvärdering efter du deltagit i detta event. Fyll i den här tack »
 

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »