TräningsConvent

Get Inspired! Välkommen till inspiration inför höstens träning. Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa klasser för Din skull. För alla som älskar att träna.


Värmer upp...

TräningsConvent Göteborg

Söndag 8 september 2019

Välkommen till inspiration inför höstens träning!
Get Inspired! Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa klasser för Din skull. • Core • InnerStrength • Lyftskola • Pilates. Spinning. FöreläsningarH.I.T.vs.TABATA • Yoga • CrossFitness • Atletträning m. fl.
Alla som älskar att träna är välkomna!
Detta arrangemang är ett samarbete mellan AerobicWeekends Sweden och AstraZenecas Träningscenter i Mölndal.
Varmt välkommen!
Söndag 8 september 2019
AstraZenecas Träningscenter Mölndal Göteborg
Pris: 998kr inkl moms
Fler TräningsConvent här>>
För mer information vänligen kontakta AerobicWeekends Sweden.
Tel 070-3322446, Mail
Se hela kalendern
Träningsresor

Erbjudande!

50% rabatt! Medlemmar på träningsanläggningen har halva priset på deltagaravgiften.
5-för-4! Boka 5 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 4.

Program

 
Teamet av instruktörer har laddat sina bästa klasser för att ge Dig den ultimata inspirationen inför höstens träning.
Välj i bokningen de klasser du vill delta i.
Se klassbeskrivningar nedanför.
(Med reservation för ändringar)
9.30 - 10.00 Registrering

10.15 - 11.15
DanZy Party - Moris, Ivan & Fernando Hall 1
H.I.T. vs TABATA - Henrik Hall 2
Cardio Intervals - Mauricio Hall 4
Starkareträning - Teknik och basstyrka på gym - Gyula Gym

11.30 - 12.30
AfroBeats - Moris & Sofie Hall 1
InnerStrength - Malin Hall 2
Crossfitness - Gyula Gym
   
13.00
Lunch (glöm inte välja lunchalternativ i bokning)
13.30 - 14.30
Zumba Party med Zumba Step - Fernando & Ivan Hall 1
Gympa For Fun 2018 - Henrik Hall 2
Föreläsning - Funktionell & Helkroppsstark- Gyula Gym

14.45 - 15.45
Dance Aerobics - Ivan Hall 1
RyggFrisk Core - Henrik Hall 2
Starkareträning - Helkroppsträning för hemmiljö - Gyula Gym

16.00 - 17.00
Lyrical Jazz - Moris Hall 1
YogaMoves - Malin Hall 2
RyggFrisk Core - Henrik Hall 3
Starkaretest - Gyula Gym

17.00 Slut för idag! Bra Jobbat!

Klasser med stor variation!HIT_150
H.I.T. vs TABATA - Högintensiv träning som utförs i intervallform! Effektivt, atletiskt och roligt! Övningarna utförs individuellt och parvis och utmanar kroppens stabilitet, balans, styrka och uthållighet. Träning som fungerar!


Spinning Intervall - Utmana dig själv med högintensiva intervaller till motiverande musik! Detta är träningen för dig som gillar enkel, effektiv och rolig träning!
PulsSpinning - Låt hjärtat styra träningen! Spinning med hjälp av Polar som är ett enkelt, roligt och effektivt redskap för att ta din konditionsträning till nästa nivå!


brand_black_10x10 kopia
Inner Strength är ett nytt koncept utvecklat av Maria Olofsson och Malin Berg.
Vi vill att träning ska ge dig en upplevelse, där du utmanar dig från ditt utgångsläge. Inner Strength hämtar sin inspiration från core, gymnastik och yoga. Vi jobbar med funktion och precision i rörelser och övningar i ett skönt flyt där vi får utmana vår styrka, stabilitet, koordination och rörlighet. Detta är klassen för dig som vill jobba kontrollerat och centrerat – inifrån och ut! Läs mer på http://www.innerstrength.se


Ryggfrisk - Föreläsning / Workshop
Hur kommer det sig att så många drabbas av ont i rygg och nacke och vad kan man göra för att få en friskare och starkare rygg?
Genom ett lägre tempo låter vi kroppen hitta de djupare musklerna som ska hjälpa oss att uppnå en stabilare kropp. Vi använder oss både av kroppsvikten och redskap. Klassen kräver inga förkunskaper och passar både nybörjare och träningsvan. Genom Ryggfrisk kommer du få en starkare kropp i dina vardagsaktiviteter och en kropp som klarar av att prestera när det krävs.


X-Cord - Coretraining med kroppsvikten och redskapet XCord (som TRX eller liknande). Stabilitet, balans, styrka och rörlighet förbättras. En riktig utmaning!


CrossFitness - Funktionell träning för en atletisk fysik! Passet fokuserar främst på att utveckla deltagarnas ben, bål och ryggstyrka samt balans och koordination. Redskap som Powerbands, Aquaballs & Aquatubes används. Träningen utvecklar alla kända barometrar inom fysisk träning som t.ex. styrka, explosivitet, uthållighet, rörlighet, koordination och kroppskontroll och passar alla!.


athletic5training-01 kopia
Starkare
Event - Starkare är till för dig som vill uppnå en allsidig funktionell hellkroppsstyrka. Eventet passar även utmärkt till att utveckla och bredda din din nuvarande träning. Du kommer att uppleva teoretiska föredrag samt workshops och rena styrkeklasser allt från den klassiska gymträningen till den mer moderna funktionella styrkan som är mer inriktad för den inre stabilitets muskelatruren som har lika stor betydelse för din totala helkroppsutveckling.

Föreläsning - Funktionell helkroppsstark
En atlet beskriver vi som stark, uthållig, rörlig, koordinerad och snabb men som också tar långt tid att uppnå. Men allt har en början och alla Atleter har också börjat som nybörjare ingång i tiden. Under föreläsningen ”funktionell helkroppsstark” tar vi upp steg för steg hur alla oavsett bakgrund kan komma igång med en allsidig funktionell helkroppsträning som beskrivs träningsmodellen ”Element 5 Träning”.

Starkaretest
Atletens fystest kallar vi för Atlet5an är ett test som kartlägger Atletens totala fysiska kapacitet. Testet består av 5 basrörelser från varje fyselement - styrka, uthållighet, rörlighet, koordination och snabbhet. Steget under Atlet5an har vi Starkaretestet som är uppbyggd på samma sätt som Atlet5an fast där vi kartlägger din mer din grundläggande allsidiga basfysik. Vad har du för basfysik?

Starkareträning - Teknik och basstyrka på gym
Under workshopen går vi genom de viktigaste basrörelserna och dess utförande för en lyckad funktionell helkroppsstyrka. Förutom teknikerna går vi även genom hur man tränar rörelserna för olika effekt som t.ex. styrka, uthållighet, explosivitet mm

CrossFitness level 1-
Funktionell träning som bygger upp kroppens både inre (de stabiliserande) och yttre (de mobiliserande) muskelaturen. Passet utvecklar även din rörlighet, koordination samt och den muskulära uthålligheten. Redskap som Powerbands, Aquaballs & Aquatubes.

Starkareträning -
Helkroppsträning för hemmiljö
Under workshop går vi genom basrörelser som alla kan enkelt utföra i hemmiljö utan tillgång till maskiner. Träningen utvecklar alla kända barometrarna inom träning vilket är styrka, uthållighet, rörlighet, koordination, snabbhet och stabilitet. Vi tränar med redskap som hantlar, X-cords, pilatesboll, gummiband och kettebels.


YogaMoves - Malins dynamiska yogasekvenser ger dig kraft och balansering med mycket utrymme för kreativitet. Expansion, rörlighet och centrering, mjuka blickar och ansikten. En mix av energi, lekfullhet och stillhet. From flow to slow!

Presentatörer

 
På våra TräningsConvent möter du våra bästa instruktörer. Här är ett urval, se i programmet för ditt TräningsConvent vilka just Du kommer att träna med. (Med reservation för ändringar)
 
Henrik Bramsved - Sweden
- Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs. Svensk mästare i trio. Anlitad på kurser och convent i Norden, Europa och Japan. Henriks klasser karaktäriseras av power och glädje! VD för Henk Design AB och AerobicWeekends Sweden. Lärare inom Gruppträning, Aerobics, Gympa, Coretraining, H.I.T., Funktionell träning, Spinning. Henrik är även en av organisatörerna bakom de Internationella Träningsresorna. Telefon 0703322446 mail
 
Gyula Bercsenyi
Över 20-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan är även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Som bästa merit har han en 4e plats på EM nivå i Crossfit masters 45+ 2015. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se
Stacks Image 7492
Malin Berg - Sweden
Malin arbetar som internationell presentatör och instruktör runt om i världen i bland annat yoga, core och funktionell träning. Hon utvecklar instruktörsutbildningar inom gymnastik och yoga. Med sin bakgrund som folkhälsovetare utbildar och föreläser hon även inom områdena hälsa och livsstil. Utbildad i yoga genom bland annat MyaFlow i Umeå och Yotopia i London. Ingår i AerobicWeekends instruktörs- och utbildningsteam samt presentatör på International Fitness & FunWeeks.
www.malinberg.com malin@aerobicweekends.com +46704408349 @mailinberg
 
Fernando Brito - Chile
Internationell presentatör. Utbildad idrottslärare. S.A.F.E licensierad. Licensierad Zumbainstruktör. Tvåfaldig svensk mästare i aerobics. Presentatör i bl a Chile, Brasilien, Italien, Spanien och Sverige. Fernando turnerar i Sverige med sina speciella Latinopass och gör träningen till en fest! Populär utbildare bla på de internationella träningsresorna.
 
Sara Ullman - Swe
Utbildad dansare vid Balettakademien och älskar allt som har med musik och rörelse att göra. Specialist på DanceAerobics, DanZy, AfroDance, Zumba, BollyWood och Pilates. Förutom att Sara har turnérat runt om i landet med olika dansföreställningar så har hon bl.a. arbetat på Wallmans salonger och på kryssningsfartyg. +46735352887 mail
 
Moris Cardone Italy
Moris är av Italiensk ursprung men är född i Tyskland. Han är en internationell presentatör av högsta klass specialiserad på att lära ut dansklasser så som Hip Hop Latin Ragga Jazz. Hans inspirerande klasser är alltid fulla av energi och kreativitet. Passionen för dans lyser igenom och ger kraft till alla deltagare.
Stacks Image 7507
 
Karin Henning - Swe
är sjukgymnasten som till vardags arbetar på en ortopedklinik och som finner stor glädje i friskvård och gruppträning. För AerobicWeekends utbildar hon instruktörer inom funktionell träning och HIT samt leder dansklasser. Har ett brinnande intresse för träning under och efter graviditet och är specialutbildad inom detta.
Stacks Image 7497
Natalie Nordén - sweden
Natalie är utbildad personlig tränare, kostrådgivare, hälsokonsult och inom en rad olika gruppträningsformer. Så som AktivSenior, bootcamp, spinning, core, löpning och funktionell träning. Brinner för gruppträning och den glädje, energi och gemenskap som skapas. Utnämnd till årets instruktör på Fitness 24seven. 
@natalienorden82
natalie@aerobicweekends.com
 
Katrin Strandberg - Swe
Ett stjärnskott på presentatörshimeln! Katrin håller populära klasser i bl.a. DanZy, AfroHouse, DanceAerobics och Funk på SATS i Stockholm. Med sin utstrålning levererar hon sann träningsglädje som får deltagarna att släppa loss. Katrin är utbildad av The Academy och har instruerat och inspirerat sedan 2001. Utanför instruktörsrollen arbetetar hon idag som designer och PT.
 
Marika Bramsved - Swe
- AFAA-certifierad och internationell presentatör. Lärare för AerobicWeekends inom Gruppträning. Sjuksköterska och narkossjuksköterska. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs tillsammans med Henrik. Svensk mästare i trio. Marika är känd för sin karisma och sin ”det är kul att träna”-utstrålning. Meriter inom veteranfriidrott - sprint. Marika har även blivit en mycket populär instruktör på International Fitness & FunWeek. +46738169894 Mail
Jane Runesson, Sweden
Internationell tränare. Utbildad fitnessinstruktör med bred bakgrund från gymnastik och friidrott. Lärare inom Gruppträning och Spinning. Framgångsrik sprinter och häcklöpare. Kommer få dig och ditt löpsteg mycket snyggare! Anser att varierad träning är bra. Tycker kroppen är ett fantastiskt redskap. Gillar att träna och älskar att sprida glädje!
jane@aerobicweekends.com
@janerunesson
 
Roja Kamali - Swe
Roja Kamali är utbildad danspedagog via Danshögskolan. Roja har en egen dansskola i Stockholm och utöver detta arbetar hon på Shapes och BASE23. Roja undervisar Show Jazz, Hiphop, Zumba, DanZy och Belly Dance! På klasserna kan du förvänta dig teknik, stil och fokus på inlevelse och personligt uttryck!

Bokning

 
Välkommen med Din bokning NU!
 

Info

Plats AstraZenecas Träningscenter Mölndal Göteborg
Pepparredsleden 1, (Kärragatan) Mölndal, Göteborg
Vägbeskrivning vi Hitta.se här »
 
Vägbeskrivning vid AstraZeneca:
Kör Pepparredsleden mot Balltorp.
Första rondellen till vä, (Kärragatan) följ skyltar mot Konferenscenter.
AstraZeneca Träningscenter ligger mitt emot Konferenscenter.
P-tillstånd behövs ej under lördagen!

Hotellinfo här »

Pris 998kr inkl moms

Anmälan Fyll i den här »

Erbjudande!

50% rabatt! Medlemmar på träningsanläggningen har halva priset på deltagaravgiften.
5-för-4! Boka 5 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 4.
 
Lunch
(+100kr): Boka lunchalternativ vid anmälan!
Fika frukt mm finns att köpa på anläggningen.

För mer information vänligen kontakta AerobicWeekends Sweden.
Tel/SMS 070-3322446
mail@aerobicweekends.com
Kontaktformulär

Varmt välkomna!

Utvärdering

 
Vi tar tacksamt emot din utvärdering efter du deltagit i detta event. Fyll i den här tack »
 

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »