TräningsConvent

Get Inspired! Välkommen till inspiration inför höstens träning. Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa klasser för Din skull. För alla som älskar att träna.


Värmer upp...

ONLINE TräningsConvent Jönköping

Lördag 4 april 2020

Välkommen till ONLINE inspiration inför vårens träning!
Get Inspired! Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa klasser för Din skull. • DanZy Party • Innerstrength • Pilates • Atletträning • H.I.T. • AfroDance • Yoga • CrossFitness • Spinning • Gympa For Fun • ClassicGympa • DanZy Team Teach • Core Stability • Bootcamp for Fun m. fl. Du har tillgång till klasserna tom 31/5.
Alla som älskar att träna är välkomna!
Detta arrangemang är ett samarbete mellan AerobicWeekends Sweden och Fitness & Friends Jönköping.
Varmt välkommen!
Lördag 4 april 2020
ONLINE
Pris:
998kr inkl moms
Fler TräningsConvent här>>
För mer information vänligen kontakta AerobicWeekends Sweden.
Tel 070-3322446, Mail
Se hela kalendern
Träningsresor

Erbjudande!


3-för-2! Boka 3 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 2.
Medlemmar på iTrainer Get Inspired - 50% rabatt

Program

 
Teamet av instruktörer har laddat sina bästa klasser för att ge Dig den ultimata inspirationen inför höstens träning.
Välj i bokningen de klasser du vill delta i.
Se klassbeskrivningar nedanför.
(Med reservation för ändringar)

10.00-10.50
Föreläsning Träningslära UpDate - Karin, Gyula & Maui SAL 1
H.I.T. vs TABATA - Henrik Gym

11.00-11.50
DanZy - Fernando, Vivi, Karin & Henrik SAL 1
Spinning Intervals - Mauricio Spinninghallen
CrossFitness level 1 - Gyula Gym

12.00-12.50
AfroDance - Karin SAL 1
Gympa For Fun 2019 - Henrik SAL 2
CrossFitness level 2 - Gyula Gym
   
13.00
Lunch (glöm inte välja lunchalternativ i bokning)
14.00-14.50
Zumba Party - Fernando & Vivi SAL 1
Ryggfrisk Föreläsning - Karin SAL 2
Föreläsning Atlettest & Fyskrav - Gyula Gym

15.00-15.50
Soca DanceHall - Vivi SAL 1
PulsSpinning - Mauricio & Henrik Spinninghallen
XCord Ryggfrisk - Karin Gym
Atlet5an Test grupp 1 (60 min) Gym

16.00 - 17.00
YogaMoves - Malin SAL 1
Föreläsning Pulsbaserad Träning - Mauricio Spinninghallen
XCord Coretraining
- Henrik Gym
Atlet5an Test grupp 2 (60 min) Gym

17.00 Slut för idag!
Bra Jobbat!

Klasser med stor variation!

dancy_banner_small
DanZy - Den ultimata starten på dagen! Klassen är uppbyggd av enkla men karismatiska koreografier till de bästa hitsen! Dansstilar mixas! Glädjen sprutar!. Let ́s Smile, let ́s Move - get DanZy!

HIT_150
H.I.T. vs TABATA - Högintensiv träning som utförs i intervallform! Effektivt, atletiskt och roligt! Övningarna utförs individuellt och parvis och utmanar kroppens stabilitet, balans, styrka och uthållighet. Träning som fungerar!


Classic Gympa - Ett roligt Gympapass med betoning på pulsträning i kombination med funktionell träning där kroppen är vårt redskap. Rörelseglädje är den bästa glädjen!


Spinning Intervall - Utmana dig själv med högintensiva intervaller till motiverande musik! Detta är träningen för dig som gillar enkel, effektiv och rolig träning!


gympa_banner_small
Gympa For Fun! - Henrik tar dig med i roligt och motiverande pass där enkel koreografi varvas med funktionell träning!


GymnasticMoves - För dig som vill fördjupa dina träningskunskaper utifrån gymnastikens principer och teori. Passar dig som utövar/coachar crossfit, bootcamp, funktionella klasser eller liknande. Ingen tidigare erfarenhet av gymnastik krävs.


afro_logo_small
AfroBeat - Afrikansk dans som kännetecknas av stora enkla rörelser där kroppen förenas med trummornas rytmer!

bootcamp_logo_small
BootCamp for Fun - Utmana de fyra elementen! Denna BootCamp inspirerade träning är en kommande trend inom gruppträning. Supermotiverande övningar inom funktionell träning i kombination med kondition, explosivitet och rörlighet. Med detta klassupplägg kan alla bli ledare och träningen kan utföras inomhus eller utomhus.

Zumba Party - Zumba Fitness-träning är enkla danssteg till glada rytmer från Latinamerika i en härlig mix. Det är partykänsla till Latinamerikansk musik baserad på de fyra grundrytmerna salsa, merengue, reggaeton och cumbia.


Ryggfrisk - Föreläsning / Workshop
Vi fokuserar på att aktivera muskler inifrån och ut. Genom ett något långsammare tempo under klassen låter vi kroppen hitta de djupare musklerna som ska hjälpa oss att uppnå en stabilare kropp. Vi använder oss av egen kroppsvikt och av olika redskap. Klassen kräver inga förkunskaper och passar både nybörjare och träningsvan. Genom denna träning kommer du få en starkare kropp i dina vardagsaktiviteter och en kropp som klarar av att prestera när det krävs.


X-Cord - Coretraining med kroppsvikten och redskapet XCord (som TRX eller liknande). Stabilitet, balans, styrka och rörlighet förbättras. En riktig utmaning!

CrossFitness - Funktionell träning för en atletisk fysik! Passet fokuserar främst på att utveckla deltagarnas ben, bål och ryggstyrka samt balans och koordination. Redskap som Powerbands, Aquaballs & Aquatubes används. Träningen utvecklar alla kända barometrar inom fysisk träning som t.ex. styrka, explosivitet, uthållighet, rörlighet, koordination och kroppskontroll och passar alla!.

StepAerobics - Dansinspirerad stepklass för dig som vill utmana din kondition samtidigt som du har roligt! Sara leder dig i en utmanande, rolig och svettig koreografi på stepbrädan!

PulsSpinning - Låt hjärtat styra träningen! Spinning med hjälp av Polar som är ett enkelt, roligt och effektivt redskap för att ta din konditionsträning till nästa nivå!

YogaMoves - Malins dynamiska yogasekvenser ger dig kraft och balansering med mycket utrymme för kreativitet. Expansion, rörlighet och centrering, mjuka blickar och ansikten. En mix av energi, lekfullhet och stillhet. From flow to slow!

Presentatörer

 
På våra TräningsConvent möter du våra bästa instruktörer. Här är ett urval, se i programmet för ditt TräningsConvent vilka just Du kommer att träna med. (Med reservation för ändringar)
 
Sara Ullman - Swe
Utbildad dansare vid Balettakademien och älskar allt som har med musik och rörelse att göra. Specialist på DanceAerobics, DanZy, AfroDance, Zumba, BollyWood och Pilates. Förutom att Sara har turnérat runt om i landet med olika dansföreställningar så har hon bl.a. arbetat på Wallmans salonger och på kryssningsfartyg. +46735352887 mail
 
Gyula Bercsenyi
Över 20-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan är även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Som bästa merit har han en 4e plats på EM nivå i Crossfit masters 45+ 2015. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se
Stacks Image 1360
 
Karin Henning - Swe
är sjukgymnasten som till vardags arbetar på en ortopedklinik och som finner stor glädje i friskvård och gruppträning. För AerobicWeekends utbildar hon instruktörer inom funktionell träning och HIT samt leder dansklasser. Har ett brinnande intresse för träning under och efter graviditet och är specialutbildad inom detta.
 
Malin Berg - Swe
Malin är utbildad folkhälsovetare och yogainstruktör med en bakgrund som gymnast! Hennes klasser kännetecknas av dynamiska och kreativa flöden som på ett smart och pedagogiskt sätt tar dig till olika yogapositioner. Malin utbildar i Yoga för AerobicWeekends Sweden och har tillsammans med Maria Ekman tagit fram TYC - The Yoga Collection vidareutbildning. Malin instruerar klasser både i Sverige och utomlands i bland annat core, funktionell träning och dans och är en av de första i Sverige att instruera yogaklasser på S.U.P. (surfbräda).
mail | www.malinberg.com
 
Moris Cardone Italy
Moris är av Italiensk ursprung men är född i Tyskland. Han är en internationell presentatör av högsta klass specialiserad på att lära ut dansklasser så som Hip Hop Latin Ragga Jazz. Hans inspirerande klasser är alltid fulla av energi och kreativitet. Passionen för dans lyser igenom och ger kraft till alla deltagare.
Stacks Image 2898
Natalie Nordén - sweden
Natalie är utbildad personlig tränare, kostrådgivare, hälsokonsult och inom en rad olika gruppträningsformer. Så som AktivSenior, bootcamp, spinning, core, löpning och funktionell träning. Brinner för gruppträning och den glädje, energi och gemenskap som skapas. Utnämnd till årets instruktör på Fitness 24seven. 
@natalienorden82
natalie@aerobicweekends.com
 
Henrik Bramsved - Sweden
- Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs. Svensk mästare i trio. Anlitad på kurser och convent i Norden, Europa och Japan. Henriks klasser karaktäriseras av power och glädje! VD för Henk Design AB och AerobicWeekends Sweden. Lärare inom Gruppträning, Aerobics, Gympa, Coretraining, H.I.T., Funktionell träning, Spinning. Henrik är även en av organisatörerna bakom de Internationella Träningsresorna. Telefon 0703322446 mail
 
Katrin Strandberg - Swe
Ett stjärnskott på presentatörshimeln! Katrin håller populära klasser i bl.a. DanZy, AfroHouse, DanceAerobics och Funk på SATS i Stockholm. Med sin utstrålning levererar hon sann träningsglädje som får deltagarna att släppa loss. Katrin är utbildad av The Academy och har instruerat och inspirerat sedan 2001. Utanför instruktörsrollen arbetetar hon idag som designer och PT.
 
Fernando Brito - Chile
Internationell presentatör. Utbildad idrottslärare. S.A.F.E licensierad. Licensierad Zumbainstruktör. Tvåfaldig svensk mästare i aerobics. Presentatör i bl a Chile, Brasilien, Italien, Spanien och Sverige. Fernando turnerar i Sverige med sina speciella Latinopass och gör träningen till en fest! Populär utbildare bla på de internationella träningsresorna.
 
Mauricio Alvarez
Träningsinspiratör, fystränare, personlig tränare, kostrådgivare, instruktör som har en gedigen erfarenhet och kunskap efter många år i branschen. Är med i Aerobicweekends lärarteam och inspirerar på olika konvent. Mauricio är en inkluderande, öppen och kraftfull instruktör som är flitig anlitad inspiratör runt om i landet. Arbetar även med mental träning individuellt och i grupp. Föreläser träningslära teoretisk/praktiskt för Göteborgshandbollsförbund och driver sina egna företag Dynamico och Infinite Fitness.
 
Ivan Keim Argentina
Dansare, Koreograf och Internationell presentatör från Argentina som gör succé med sina energirika klasser och ledarstil. Licensierad Zumbainstruktör och DeepWORK Training Official Licensed Trainer. Bakgrund inom klassisk balett och akrobatik.
 
Marika Bramsved - Swe
- AFAA-certifierad och internationell presentatör. Lärare för AerobicWeekends inom Gruppträning. Sjuksköterska och narkossjuksköterska. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs tillsammans med Henrik. Svensk mästare i trio. Marika är känd för sin karisma och sin ”det är kul att träna”-utstrålning. Meriter inom veteranfriidrott - sprint. Marika har även blivit en mycket populär instruktör på International Fitness & FunWeek. +46738169894 Mail
Jane Runesson, Sweden
Internationell tränare. Utbildad fitnessinstruktör med bred bakgrund från gymnastik och friidrott. Lärare inom Gruppträning och Spinning. Framgångsrik sprinter och häcklöpare. Kommer få dig och ditt löpsteg mycket snyggare! Anser att varierad träning är bra. Tycker kroppen är ett fantastiskt redskap. Gillar att träna och älskar att sprida glädje!
jane@aerobicweekends.com
@janerunesson
 
Roja Kamali - Swe
Roja Kamali är utbildad danspedagog via Danshögskolan. Roja har en egen dansskola i Stockholm och utöver detta arbetar hon på Shapes och BASE23. Roja undervisar Show Jazz, Hiphop, Zumba, DanZy och Belly Dance! På klasserna kan du förvänta dig teknik, stil och fokus på inlevelse och personligt uttryck!

Bokning

 
Välkommen med Din bokning NU!
 

Erbjudande!


3-för-2! Boka 3 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 2.
Medlemmar på iTrainer Get Inspired - 50% rabatt

Info

Pris 998kr inkl moms

Anmälan Fyll i den här »

Erbjudande!


3-för-2! Boka 3 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 2.
Medlemmar på iTrainer Get Inspired - 50% rabatt
 
Lunch
(+100): Boka lunchalternativ vid anmälan!
Fika frukt mm finns att köpa på anläggningen.

För mer information vänligen kontakta AerobicWeekends Sweden.
Tel/SMS 070-3322446
mail@aerobicweekends.com
Kontaktformulär

Varmt välkomna!

Utvärdering

 
Vi tar tacksamt emot din utvärdering efter du deltagit i detta event. Fyll i den här tack »
 

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »