TräningsConvent

Get Inspired! Välkommen till inspiration inför höstens träning. Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa klasser för Din skull. För alla som älskar att träna.


Värmer upp...

TräningsConvent Stockholm

Lördag 19 oktober 2019

Välkommen till inspiration inför höstens träning!
Boka
Get Inspired! Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa klasser för Din skull. • DanZy • X-Cord • H.I.T.vs.TABATA • AfroDance • Zumba Party • YogaMoves • CrossFitness • Gympa For Fun m. fl.
Alla som älskar att träna är välkomna!
Varmt välkommen!
Lördag 7 mars 2020
Stockholm, Forma Träningscenter Hässelby Torg.
Pris: 998kr inkl moms
Fler TräningsConvent här>>
För mer information vänligen kontakta AerobicWeekends Sweden.
Tel 070-3322446, Mail
Se hela kalendern
Träningsresor

Erbjudande!


3-för-2! Boka 3 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 2.
Medlemmar på Träningsanläggningen - 50% rabatt

Program

 
Teamet av instruktörer har laddat sina bästa klasser för att ge Dig den ultimata inspirationen inför höstens träning.
Välj i bokningen de klasser du vill delta i.
Se klassbeskrivningar nedanför.
(Med reservation för ändringar)
9.30 - 10.00 Registrering

10.15-11.15
DanZy - Fernando, Katrin & Karin Hall 1
H.I.T. vs TABATA - Henrik Hall 2

11.30-12.30
AfroDance - Karin Hall 1
InnerStrength - Malin Hall 2
CrossFitness level 1 - Henrik Gymmet
   
13.00
Lunch (glöm inte välja lunchalternativ i bokning)
13.30-14.30
Zumba Party med Zumba Step - Fernando Hall 1
Föreläsning - Bli RyggFrisk! - Karin Föreläsningssal
Gympa For Fun 2018 - Henrik Hall 2

14.45-15.45
SummerJam House - Katrin Hall 1
DanZy KidZ - Roja Hall 3
Athletic 5 Training - Gyula Gymmet
Ryggfrisk Coretraining - Karin Hall 2

16.00-17.00
StreetDance – Katrin Hall 1
YogaMoves (Vinyasa Yoga)
– Malin Hall 2
Athletic 5 Test - Gyula Gymmet

17.00 Slut för idag! Bra Jobbat!

Klasser med stor variation!

dancy_banner_small
DanZy - Den ultimata starten på dagen! Klassen är uppbyggd av enkla men karismatiska koreografier till de bästa hitsen! Dansstilar mixas! Glädjen sprutar!. Let ́s Smile, let ́s Move - get DanZy!
HouseMoves
En klass som kännetecknas av skönt gung och glädje. Salsa, stepp, jazz och afro är alla ingredienser i dansstilen House. En lekfull koreografi med mycket känsla!

danzykidz kopia
Danzy Kidz* Danzy Kidz 6-7år & 8-9år. Mini Kidz 3-5år & 4-5år. Danzy Star 10-12år
-Lär dig att skapa den ultimata danslektionen för barn i olika åldrar! 
Ett enkelt, varierat och balanserat koncept där klassisk danspedagogik möter nutida dans och hits for kidz! Danzy Kidz innehåller ett varierat utbud av olika dansstilar, övningar, koreografier och danslekar anpassade till barnets ålder, motoriska och mentala utveckling. Musiken är noggrant utvald och anpassad med syfte att bredda barnens musikaliska förmåga och inlevelse. Let’s smile, let’s move -get Danzy!

Vill du undervisa i Danzy Kidz, Mini Kidz eller Danzy Star på din träningsanläggning och lära dig hur du enkelt och metodiskt bygger upp din egen superroliga dansklass för barn? - Anmäl dig nu till höstens instruktörsutbildning!

HIT_150
H.I.T. vs TABATA - Högintensiv träning som utförs i intervallform! Effektivt, atletiskt och roligt! Övningarna utförs individuellt och parvis och utmanar kroppens stabilitet, balans, styrka och uthållighet. Träning som fungerar!


Classic Gympa - Ett roligt Gympapass med betoning på pulsträning i kombination med funktionell träning där kroppen är vårt redskap. Rörelseglädje är den bästa glädjen!


Spinning Intervall - Utmana dig själv med högintensiva intervaller till motiverande musik! Detta är träningen för dig som gillar enkel, effektiv och rolig träning!

afro_logo_small
AfroDance - Afrikansk dans som kännetecknas av stora enkla rörelser där kroppen förenas med trummornas rytmer!

bootcamp_logo_small
BootCamp for Fun - Utmana de fyra elementen! Denna BootCamp inspirerade träning är en kommande trend inom gruppträning. Supermotiverande övningar inom funktionell träning i kombination med kondition, explosivitet och rörlighet. Med detta klassupplägg kan alla bli ledare och träningen kan utföras inomhus eller utomhus.


CrossFitness - Funktionell träning för en atletisk fysik! Passet fokuserar främst på att utveckla deltagarnas ben, bål och ryggstyrka samt balans och koordination. Redskap som Powerbands, Aquaballs & Aquatubes används. Träningen utvecklar alla kända barometrar inom fysisk träning som t.ex. styrka, explosivitet, uthållighet, rörlighet, koordination och kroppskontroll och passar alla!.

Zumba Party - Zumba Fitness-träning är enkla danssteg till glada rytmer från Latinamerika i en härlig mix. Det är partykänsla till Latinamerikansk musik baserad på de fyra grundrytmerna salsa, merengue, reggaeton och cumbia.


gympa_banner_small
Gympa For Fun! - Henrik tar dig med i roligt och motiverande pass där enkel koreografi varvas med funktionell träning!

athletic5training-01 kopia
Föreläsning - Träna som en Atlet
Definitionen på en atlet beskrivs som stark, uthållig, rörlig, koordinerad och snabb. Det vill säga att en atlet strävar efter att utveckla alla sina 5 fyselement och få en optimal balans mellan dessa oavsett nivå. Under föreläsningen lär du dig teorierna bakom Atletträningen som har sin grund i träningsmodellen ”Element 5 Training”.

Atlettestet - Atlet5an
Atlet5an är ett test som är framtaget för att kartlägga Atletens/Individens totala fysiska kapacitet. Testet består av 5 basrörelser från varje fyselement - styrka, uthållighet, rörlighet, koordination och snabbhet. Testresultaten delas upp i 20 nivåer som ger en direkt fingervisning vart Atleten står i sin fysik. Nivåerna i sin tur är grupperade i fyra steg tillhörande var sin målgrupp nybörjar-, motionärs-, tävlings- och elit-atleter. Vart befinner du dig?

Atletträning och teknikpass
Under teknikpassens workshop går vi genom Atletens basrörelser och dess utförande. Förutom teknikerna går vi även genom hur man tränar rörelserna för olika effekt som t.ex. styrka, uthållighet, explosivitet mmRyggfrisk
Vi fokuserar på att aktivera muskler inifrån och ut. Genom ett något långsammare tempo under klassen låter vi kroppen hitta de djupare musklerna som ska hjälpa oss att uppnå en stabilare kropp. Vi använder oss av egen kroppsvikt och av olika redskap. Klassen kräver inga förkunskaper och passar både nybörjare och träningsvan. Genom denna träning kommer du få en starkare kropp i dina vardagsaktiviteter och en kropp som klarar av att prestera när det krävs.Running School - Ett pass med fokus på löpteknik. För dig som förbättra och utveckla din löpning!X-Cord - Coretraining med kroppsvikten och redskapet XCord (som TRX eller liknande). Stabilitet, balans, styrka och rörlighet förbättras. En riktig utmaning!


PulsSpinning - Låt hjärtat styra träningen! Spinning med hjälp av Polar som är ett enkelt, roligt och effektivt redskap för att ta din konditionsträning till nästa nivå!


YogaMoves - Vinyasayoga
Vinyasayoga (Flow) härstammar från den traditionella Hathayogan. En klass i ständig rörelse med varma flöden och smidiga övergångar mellan positioner där andetaget får styra rörelserna. Passar dig som vill träna upp din rörlighet och jobba skadeförebyggande - och samtidigt ha roligt! Bra komplement till bland annat styrketräning och löpning.

Presentatörer

 
På våra TräningsConvent möter du våra bästa instruktörer. Här är ett urval, se i programmet för ditt TräningsConvent vilka just Du kommer att träna med. (Med reservation för ändringar)
 
Henrik Bramsved - Sweden
- Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs. Svensk mästare i trio. Anlitad på kurser och convent i Norden, Europa och Japan. Henriks klasser karaktäriseras av power och glädje! VD för Henk Design AB och AerobicWeekends Sweden. Lärare inom Gruppträning, Aerobics, Gympa, Coretraining, H.I.T., Funktionell träning, Spinning. Henrik är även en av organisatörerna bakom de Internationella Träningsresorna. Telefon 0703322446 mail
 
Gyula Bercsenyi
Över 20-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan är även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Som bästa merit har han en 4e plats på EM nivå i Crossfit masters 45+ 2015. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se
Stacks Image 7492
Malin Berg - Sweden
Malin arbetar som internationell presentatör och instruktör runt om i världen i bland annat yoga, core och funktionell träning. Hon utvecklar instruktörsutbildningar inom gymnastik och yoga. Med sin bakgrund som folkhälsovetare utbildar och föreläser hon även inom områdena hälsa och livsstil. Utbildad i yoga genom bland annat MyaFlow i Umeå och Yotopia i London. Ingår i AerobicWeekends instruktörs- och utbildningsteam samt presentatör på International Fitness & FunWeeks.
www.malinberg.com malin@aerobicweekends.com +46704408349 @mailinberg
 
Fernando Brito - Chile
Internationell presentatör. Utbildad idrottslärare. S.A.F.E licensierad. Licensierad Zumbainstruktör. Tvåfaldig svensk mästare i aerobics. Presentatör i bl a Chile, Brasilien, Italien, Spanien och Sverige. Fernando turnerar i Sverige med sina speciella Latinopass och gör träningen till en fest! Populär utbildare bla på de internationella träningsresorna.
 
Sara Ullman - Swe
Utbildad dansare vid Balettakademien och älskar allt som har med musik och rörelse att göra. Specialist på DanceAerobics, DanZy, AfroDance, Zumba, BollyWood och Pilates. Förutom att Sara har turnérat runt om i landet med olika dansföreställningar så har hon bl.a. arbetat på Wallmans salonger och på kryssningsfartyg. +46735352887 mail
 
Moris Cardone Italy
Moris är av Italiensk ursprung men är född i Tyskland. Han är en internationell presentatör av högsta klass specialiserad på att lära ut dansklasser så som Hip Hop Latin Ragga Jazz. Hans inspirerande klasser är alltid fulla av energi och kreativitet. Passionen för dans lyser igenom och ger kraft till alla deltagare.
Stacks Image 7507
 
Karin Henning - Swe
är sjukgymnasten som till vardags arbetar på en ortopedklinik och som finner stor glädje i friskvård och gruppträning. För AerobicWeekends utbildar hon instruktörer inom funktionell träning och HIT samt leder dansklasser. Har ett brinnande intresse för träning under och efter graviditet och är specialutbildad inom detta.
Stacks Image 7497
Natalie Nordén - sweden
Natalie är utbildad personlig tränare, kostrådgivare, hälsokonsult och inom en rad olika gruppträningsformer. Så som AktivSenior, bootcamp, spinning, core, löpning och funktionell träning. Brinner för gruppträning och den glädje, energi och gemenskap som skapas. Utnämnd till årets instruktör på Fitness 24seven. 
@natalienorden82
natalie@aerobicweekends.com
 
Katrin Strandberg - Swe
Ett stjärnskott på presentatörshimeln! Katrin håller populära klasser i bl.a. DanZy, AfroHouse, DanceAerobics och Funk på SATS i Stockholm. Med sin utstrålning levererar hon sann träningsglädje som får deltagarna att släppa loss. Katrin är utbildad av The Academy och har instruerat och inspirerat sedan 2001. Utanför instruktörsrollen arbetetar hon idag som designer och PT.
 
Marika Bramsved - Swe
- AFAA-certifierad och internationell presentatör. Lärare för AerobicWeekends inom Gruppträning. Sjuksköterska och narkossjuksköterska. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs tillsammans med Henrik. Svensk mästare i trio. Marika är känd för sin karisma och sin ”det är kul att träna”-utstrålning. Meriter inom veteranfriidrott - sprint. Marika har även blivit en mycket populär instruktör på International Fitness & FunWeek. +46738169894 Mail
Jane Runesson, Sweden
Internationell tränare. Utbildad fitnessinstruktör med bred bakgrund från gymnastik och friidrott. Lärare inom Gruppträning och Spinning. Framgångsrik sprinter och häcklöpare. Kommer få dig och ditt löpsteg mycket snyggare! Anser att varierad träning är bra. Tycker kroppen är ett fantastiskt redskap. Gillar att träna och älskar att sprida glädje!
jane@aerobicweekends.com
@janerunesson
 
Roja Kamali - Swe
Roja Kamali är utbildad danspedagog via Danshögskolan. Roja har en egen dansskola i Stockholm och utöver detta arbetar hon på Shapes och BASE23. Roja undervisar Show Jazz, Hiphop, Zumba, DanZy och Belly Dance! På klasserna kan du förvänta dig teknik, stil och fokus på inlevelse och personligt uttryck!

Bokning

 
Välkommen med Din bokning NU!
 

Info

Plats: Stockholm
Forma Träningscenter i Hässelby
Hässelby torg 1
Telnr reception: 08 384438

T-bana: Gröna linjen mot Hässelby strand. Kliv av Hässelby Gård. Anläggningen ligger precis till vänster när du kommer ut från tunnelbanan. 
30 min från T-centralen. 13 min från Brommaplan 
Hotellförslag: Scandic Brommaplan

Pris 998kr inkl moms (Om du bokar lunch tillkommer 85kr)

Anmälan Fyll i den här »

Erbjudande!


3-för-2! Boka 3 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 2.
Medlemmar på Träningsanläggningen - 50% rabatt
 
Lunch
(+100kr): Boka lunchalternativ vid anmälan!
Fika frukt mm finns att köpa på anläggningen.

För mer information vänligen kontakta AerobicWeekends Sweden.
Tel/SMS 070-3322446
mail@aerobicweekends.com
Kontaktformulär

Varmt välkomna!

Utvärdering

 
Vi tar tacksamt emot din utvärdering efter du deltagit i detta event. Fyll i den här tack »
 

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »