FitnessWeek La Palma Princess

Välkommen till Ditt livs träningsupplevelse!

Pionjärresan med fler än 100 deltagare blev Succé! Kommande resor 25/3-1/4 2023 och 2-9/12 2023

Vi är mycket stolta över att kunna presentera denna All-inclusive-träningsresa till den fantastiska resorten La Palma Princess Vital & Fitness på den sydligaste av Kanarieöarna som kallas La Isla Bonita - Den vackra ön!

Första resan med fler än 100 deltagare blev Succé. Nästa resa kommer att bli ännu bättre!
Hotellet är La Palmas största resort med nästan 800 rum med 4-stjärning standard. Hotellet har bl.a. Kanarieöarnas största poolområde med 12 pooler och har även ett helt nytt, stort, fullt utrustat Fitnesscenter.

FitnessWeeks by AerobicWeekends är de ledande träningsresorna för alla som gillar att hålla sig i form. Här får du det bästa av det bästa - en riktig hälso-semester där allt ingår: alla aktiviteter, mat, dryck, underhållning. Välj mellan mängder av träningspass, workshops, föreläsningar och roliga aktiviteter från tidig morgon till sen kväll. Fler än 100 aktiviteter anpassade efter alla nivåer - träningsvan som mindre van i alla åldrar. Allt under ledning av professionella instruktörer och lärare som är där för din skull. Under veckan har vi även grupperna Utbildningsveckan, Starkareveckan och AktivSenior.

Vill du få högsta kvalitet på både träning och boende är detta resan för Dig!

Resan är ett samarbete mellan AerobicWeekends Sweden, La Palma Princess och teknisk arrangör är TravelCo Nordic, Solresor, Solia och BravoTours.
Välkommen till årets träningsupplevelse!

Stacks Image 8644

Kommande resor till La Palma Fitness

25/3-1/4 2023 FitnessWeek La Palma Princess, La Palma Princess Vital & Fitness
25/3-1/4 2023 AktivSenior La Palma Princess, La Palma Princess Vital & Fitness
25/3-1/4 2023 Lic. FitnessYoga Vidareutbildning, La Palma Princess Vital & Fitness
25/3-1/4 2023 Lic. DanZy Instructor, La Palma Princess Vital & Fitness
2-9/12 2023 FitnessWeek La Palma Princess, La Palma Princess Vital & Fitness
2-9/12 2023 AktivSenior La Palma Princess, La Palma Princess Vital & Fitness
 Se hela kalendern

Totalpris fr 14.998kr
inkl flyg, boende i dubbelrum, All-inclusive samt all träning enl program.
Transfer, bagage, mat på flyget tillkommer.
Enkelrum och havsutsikt mot tillägg.

Res från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Billund, Oslo m.fl.

Detta är en Träningsresa 2.0

Stacks Image 9403

Träningsresa 2.0

Detta är en högkvalitativ Träningsresa 2.0 som innebär att samtliga klasser, träningspass, föreläsningar och workshops har ett kvalitetssäkrat innehåll kopplat till träningslärans grundprinciper och målgrupp. Alla tränare och lärare är professionella och följer våra viktiga guidelines inom träning - Säker, Effektiv och Motiverande. Det som även ingår i resan är ett gediget kursmaterial (till ett värde av mer än 5000kr) med förstudier, träningsuppgifter före resan samt träningsprogram, kostprogram och onlineträning via iTrainer.se efter resan. Du får ävene möjlighet att delta i uppföljning efter resan On-line eller live på TräningsConvent och utbildningar på hemmaplan till förmånliga priser.

La Palma Princess Vital & Fitness

Stacks Image 3430

La Palma Princess Vital & Fitness
är La Palmas största resort med nästan 700 rum med 4-stjärning standard. Hotellet har bl.a. Kanarieöarnas största poolområde med 12 pooler och har även öarnas största och nyaste Fitnesscenter. Tillgång till faciliteterna i anläggningens fantastiska Spa ingår. Läs mer om Hotellet här>>

All-inclusive
Mat och dryck (även alkohol).
Stacks Image 3454
Rumstyper
På La Palma Princess Vital & Fitness kan du bo i följande rum. Mer om Rumstyper här>>

Dubbelrum
Dubbelrum 22kvm i kanarisk stil med tillhörande badrum samt balkong eller terras. Dubbelrummen är utrustade 2 ordinarie bäddar samt 2 extrabäddar, tv, minibar (avgift).

Familjerum
Familjerum i kanarisk stil. Består av två rymliga dubbelrum med dörr emellan, två två tilhörande badrum samt två balkonger eller terrasser. Familjerummen är utrustade likt dubbelrummen med har 4 ordinarie bäddar samt 2 extrabäddar.

Tillval
Havsutsikt +700kr/pp.
Dubbelrum för eget bruk + 3100kr

Program

Stacks Image 769
Välj mellan fler än 100 träningspass, workshops, föreläsningar och roliga aktiviteter från tidig morgon till sen kväll. Träningen är anpassad efter alla nivåer - träningsvan som mindre van i alla åldrar.

Exempelprogram för Fitness Week La Palma Princess
Program mars 2023»
Program december 2023»

Program för AktivSenior kommer snart här>>

Instruktörer »

Instruktörer & Lärare

Alla tränare och lärare från AerobicWeekends är där för din skull. Samtliga är professionella och följer våra viktiga guidelines inom träning - Säker, Effektiv och Motiverande. Välj mellan fler än 100 träningspass, workshops, föreläsningar och roliga aktiviteter från tidig morgon till sen kväll. Träningen är anpassad efter alla nivåer - träningsvan som mindre van i alla åldrar. Vi ser fram emot att träffa er snart på La Palma!
Stacks Image 8905
Henrik Bramsved - Sweden
Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Sex-faldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i SportsAerobics Mixed Pairs tillsammans med Marika. Har under de senaste åren arbetat med träning individuellt och i grupp på heltid. Specialområden är Funktionell träning, H.I.T., Coretraining, Gympa och Aerobics. Driver företaget AerobicWeekends Sweden som har utbildat och inspirerat fler än 30.000 instruktörer. Arbetar heltid med att utbilda tränare och instruktörer. +46703322446
Stacks Image 9058
Malin Berg - Sweden
Malin arbetar som internationell presentatör och instruktör runt om i världen i bland annat yoga, core och funktionell träning. Hon utvecklar instruktörsutbildningar inom gymnastik och yoga. Med sin bakgrund som folkhälsovetare utbildar och föreläser hon även inom områdena hälsa och livsstil. Utbildad i yoga genom bland annat MyaFlow i Umeå och Yotopia i London. Ingår i AerobicWeekends instruktörs- och utbildningsteam samt presentatör på International Fitness & FunWeeks.
www.malinberg.com malin@aerobicweekends.com +46704408349 @mailinberg
Stacks Image 8919
Gyula Bercsenyi - Hungary/Sweden
Huvudtränare för Atletveckan.
Hälscoach, PT, Fysioterapeut och Multiatlet med mer än 20 års erfarenhet. Gyula har utvecklat träningskoncepten FitnessCross samt Element 5 och är nu aktuell med sin bok Atletträning för alla. Lärare och presentatör för AerobicWeekends Sweden på träningsresor och träningskonvent.
Stacks Image 9069
Ako Rahim - Sweden
Ako är en av Sveriges mest kända fitnesspersoner som under flera år dominerat Athletic fitnesstävlingarna i Sverige och satsar numera på CrossFit.
På sidan av sin tävlingskarriär deltar Rahim i teveprogrammet Gladiatorerna. Ako driver tillsammans med andra kända träningsprofiler en av Sveriges mest kända träningsbloggar ARgetfit.
Rachel Holmes - United Kingdom
Internationell presentatör, tränare och instruktör. Reser över hela världen och presenterar masterclasses och hållerutbildningar. Hennes energi och entusiasm är välkänd inom fitnessindustrin. Entrepenör som driver ett flertal fitness-sajter med bla onlinetjänster för koreografi och musik med fler än 18.000 medlemmar.

Sara Ullman - Sweden
Utbildad dansare vid Balettakademien och älskar allt som har med musik och rörelse att göra. Arbetar som instruktör med bas på SATS i Stockholm. Specialist på DanceAerobics, AfroDance, Zumba och BollyWood. Förutom att Sara har turnérat runt om i landet med olika dansföreställningar så har hon bl.a. arbetat på Wallmans salonger och på kryssningsfartyg i t.ex Medelhavet och i Karibien. +46735352887 saraullman@hotmail.com

Stacks Image 9145
Vivi Jeppesen - Denmark
Beskrivning: Vivi from Denmark, educated in the national school of contemporary Dance in Copenhagen. Working around the world as a dancer and performer. and competitions in latin/salsa and showjazz and bikinifitness. Educated as personal trainer and fitness coach. Loves to Dance, my yoga and to train hard the gym.
@vivi–fitness1
vivi@aerobicweekends.com
Stacks Image 8956

Thea Rasmussen - Denmark
International underviser fra Danmark. Thea er uddannet kandidat i Idræt og Sundhed, og har derudover uddannet sig som holdtræningsinstruktør inden for både dans, puls/styrke og stabilitetstræning. Til daglig arbejder Thea som projektleder i Dansk Skoleidræt (idrætsorganisation) og underviser i Dance og cirkeltræning hos MorsKrop – en fysioterapiklinik med fokus på mor-kroppen. Derudover underviser hun på holdtræningsuddannelser i Danmark. Thea elsker at undervise, og gør det altid med en sprudlende glæde og energi – deraf kaldenavnet ”The Danish Dynamite”! thea@aerobicweekends.com

Stacks Image 9081
Natalie Nordén - Sweden
Natalie är utbildad personlig tränare, kostrådgivare, hälsokonsult och inom en rad olika gruppträningsformer. Så som AktivSenior, bootcamp, spinning, core, löpning och funktionell träning. 
Brinner för gruppträning och den glädje, energi och gemenskap som skapas. 
Utnämnd till årets instruktör på Fitness 24seven. 
Stacks Image 9186
Hans-Ove Bramsved - Sweden
Gruppledare för AktivSenior.
Eva Marie och Hans-Ove är pigga aktiva seniorer som gillar att vandra på Kanarieöarna och hemmavid. De organiserar vandringar runt Skåne och har totalt avverkat sträckan 4 varv runt jorden. De leder oss runt La Palma och till närliggande byar. De kallar vandringarna för äventyrsvandringar för att man ska veta att det kan vänta ett äventyr bak knuten.
vandringar.com
Stacks Image 9206
Eva Marie Bramsved - Sweden
Gruppledare för AktivSenior.
Eva Marie och Hans-Ove är pigga aktiva seniorer som gillar att vandra på Kanarieöarna och hemmavid. De organiserar vandringar runt Skåne och har totalt avverkat sträckan 4 varv runt jorden. De leder oss runt La Palma och till närliggande byar. De kallar vandringarna för äventyrsvandringar för att man ska veta att det kan vänta ett äventyr bak knuten.
vandringar.com
Fernando Brito - Chile
Internationell presentatör. Utbildad idrottslärare. S.A.F.E licensierad. Licensierad Zumbainstruktör. Tvåfaldig svensk mästare i aerobics. Presentatör i bl a Chile, Brasilien, Italien, Spanien och Sverige. Licensierad Zumbainstruktör. Fernando turnerar i Sverige med sina speciella Latinopass och gör träningen till en fest! Populär utbildare bla på de Internationella Träningsveckorna.
Stacks Image 9121
Jane Runesson, Sweden
Instruktör i mars 2020
Internationell tränare. Utbildad fitnessinstruktör med bred bakgrund från gymnastik och friidrott. Lärare inom Gruppträning och Spinning. Framgångsrik sprinter och häcklöpare. Kommer få dig och ditt löpsteg mycket snyggare! Anser att varierad träning är bra. Tycker kroppen är ett fantastiskt redskap. Gillar att träna och älskar att sprida glädje!
jane@aerobicweekends.com
@janerunesson
Stacks Image 9075
Moris Cardone - Germany/Italy
Internationell presentör, dansare och koreograf med rötter från Italien och Tyskland. Välkänd som dansare och internationell presentatör inom fitnessindustrin. Specialiserad på dansklasser inom AerobicDance, Hip Hop, Latin och Ragga, Jazz mfl. Hans klasser och workshops är fullmatade med energi, kreativitet och glädje.
Stacks Image 8993
Marika Bramsved - Sweden
Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Sex-faldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i SportsAerobics Mixed Pairs tillsammans med Henrik. Specialområden är Gympa, Aerobics & Dansklasser och är känd för sin rörelseglädje!
Stacks Image 9000
Marion Polak - Germany
Lic. Zumba instructor.
Presenter with many years of experience of International Fitness & FunWeeks in Turkey, Lanzarote & Fuerteventura.
Marion is always giving great energy to the participants.
Stacks Image 9063
Vibeke Svedenborn - Sweden
Sjukgymnast och instruktör med inriktning Seniorträning. Lic. Gruppträningsinstruktör och Lic. Zumba instructor. Idrottsbakgrund inom konståkning. Koreograf åt kören Divertimento. Du kommer att träffa Vibeke på bla klasserna i AktivSenior.
Stacks Image 9133

Karin Henning - Sweden
Instruktör som specialiserat sig inom funktionell gruppträning. Jobbar till vardags som sjukgymnast inom ortopedi och kvinnohälsa. Har specialiserat sig på träning under graviditet och återträning därefter. Utbildare inom Coretraining, Funktionell träning, Ryggfrisk och CoreMAMA för AerobicWeekends Sweden.

Katrin Strandberg - Sweden
Katrin har mångårig erfarenhet som gruppträningsinstruktör med passion för att inspirera och motivera. Jobbar som instruktör och personlig tränare på SATS i Stockholm. Instruerar en mängd olika klasser, bl.a. AfroDance, Streetdance, House, Funktionell styrka och Crossfitness. Med sin utstrålning och charm levererar hon sann träningsglädje som får deltagarna att släppa loss. Finalist i Nike Top Instructor. Lärare för AerobicWeekends Sweden inom Groupexercise, AfroDance & DanZy.
Ivan Kiem - Argentina
Dansare, koreograf och internationell presentatör. Specialiserad på dansklasser inom AerobicDance, Salsa, Contemporary, Latin och Ragga, Jazz mfl. Hans klasser och workshops är fullmatade med energi, kreativitet och glädje.
Stacks Image 9094
Sofie Ström - Sweden
International presenter. ProFitness instructor. Specialized in Dance-classes as DanZy, AfroDance, House and StepAerobics. Sofie is famous for her high energy fitness classes and she transformes the sessions into a party! Member of the presenter team of AerobicWeekends Sweden.

Filmer och bilder


Värmer upp...
Stacks Image 9475
Stacks Image 9479

Detta ingår i resan

Stacks Image 3462
 
Detta ingår i resan!

Totalpris från 11.998SEK (ord. 13.498SEK)
Efter din bokning kontaktar vi dig för mer information.

Flyg
från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Billund eller Oslo. Mat på flyget, bagage och transfer tillkommer.
Kontakta oss för ev. andra avreseorter.

Boende i Deluxe dubbelrum på 4-stjärninga La Palma Process Vital & Spa dubbelrum
Singelrumstillägg +2200kr
Havsutsikt +500kr

All-inclusive
All-inclusive som innebär bl a mat och dryck (även alkohol)
Stacks Image 3488
 
Träning
All träning ingår! Fler än 100 träningspass, workshops, föreläsningar och roliga aktiviteter. Allt under ledning av professionella instruktörer från AerobicWeekends lärarteam. i Yoga, Pilates, Aerobics, Step, DanceAerobics, Crossfitness, DanZy, Zumba, Coretraining, Funktionell träning, Styrketräning, Hip Hop, Street, Yoga, QiGong, Pilates, Kampsportsfys, AquaFitness, Gympa for fun, Spinning, H.I.T, Tabata, Cirkelträning, BootCamp... och mycket mer! Intressanta föreläsningar inom kost, träning, viktbalans, planering mm.

Gym - Fri entréavgift till Gym.

Partyn Welcome party, Beach party, White party, Retro party, Black & White Gala mm

Underhållning
Alla shower, underhållning, live musik och disco ingår.

Spa - behandlingar
Fritt inträde till saunas och bubbelpooler.
Andra behandlingar debiteras.

Detta ingår inte:
Transfer från flygplats tillkommer med 400kr.

Praktisk Reseinfo

Stacks Image 8479
 
Välkommen till årets träningsupplevelse!

FLYGTIDER
Preliminära flygtider se nedan
 
PRAKTISK RESEINFO
Praktisk reseinfo som är bra att läsa innan resan finns här>>
Stacks Image 8824
Stacks Image 8826
Stacks Image 8830

Se fler filmer

AerobicWeekends Sweden

Stacks Image 9182

AerobicWeekends Sweden
 erbjuder utbildning och inspiration för Dig som älskar att träna och vill öka Din kunskap och motivation! Vi samarbetar med några av de bästa svenska och internationella lärarna som ger Dig kunskap, motivation och träningsglädje av högsta klass! AerobicWeekends Sweden erbjuder fler än 200 kurser, event och träningsresor årligen och har under de senaste åren utbildat och inspirerat fler än 35.000 instruktörer och aktiva. AerobicWeekends Sweden är en av Sveriges marknadsledande utbildningsorganisationer som ständigt utvecklar träningsbranchen för nya tider och behov! Läs mer här>>

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »