Site logoKontakta oss för fler kursdatum eller om Du vill att vi kommer till er för denna kurs!

Kursavgift 4995kr inkl moms
- i priset ingår även kursmaterial och ett startpaket värde 1452kr.

Licensavgifter
Ni behöver EJ betala licensavgifter för att hålla dessa klasser på er anläggning. Du får möjlighet att beställa nya program på DVD och CD i början av varje säsong.

Ställ en fråga om denna kurs här>>

Kurstillfällen för andra kurser inom Funktionell träning:
Funktionell träning Grundutbildning
här>>
Funktionell träning i Grupp
här>>
Coretraining
här>>

* Vi förbehåller oss rätten att flytta eller ställa in kursen vid oförutsedda händelser eller vid för lågt deltagande.

Beställ medicinbollar här>>FUNKTIONELL TRÄNING MED MEDICINBOLL - 2 dagarKontakta oss för fler kursdatum eller om Du vill att vi kommer till er för denna kurs!

För dig som vill vidareutvecklas och lära mer om funktionell träning kommer nu ytterligare ett redskap. Medicinboll är en rolig multiträningsmetod där du tränar core, funktionell styrka, förbränning och kondition, koordination och power på ett helt nytt sätt. Du kan både träna individuellt, med partner och i grupp. Med andra ord är detta ett sätt båda att utvecklas i din egen träning och som instruktör eller personlig tränare.
Du lär Dig skapa och instruera effektiv, säker och rolig träning. Du får med Dig färdiga program på DVD för att snabbt komma igång att instruera. Du får även kunskap och en progressionsmodell som hjälper att välja rätt övning för olika träningsnivåer och nå bästa resultat för dina kunder. Den stora rörelsebanken innehåller övningar med traditionell medicinboll och double grip (dubbelgrepp) medicinboll för att få ut max av medicinbolls träning. Denna kurs lämpar sig även för Dig som arbetar som personlig tränare, sjukgymnast eller med rehab i någon form.
Medicinbollträning är lämplig för alla åldrar, träningsnivåer och sporter.

Målsättning
Du lär dig grunderna i träning med medicinboll, hur Du tränar själv och hur Du skapar enkla, effektiva och roliga klasser . Du får kunskap i hur övningar och ”drills” kommer att utföras med en partner i grupp eller individuellt. Du lär dig även de olika rörelsemönster som ger styrka och power som är mycket viktiga för vissa sporter. I rörelsebanken får Du en utökad kunskap i kroppshållning, rörelsemönster, bålstyrka och övningsprogression. Du kommer också att bli säkrare i att lära ut funktionell träning då stort fokus läggs på att teknik och instruktion.


Licensavgift

Du behöver EJ betala någon licensavgift för att använda dessa klasser på Din anläggning. Förkunskaper: God träningsvana.

Program (2 dagar)

Dag 1 10.00-17.00
Träna med en medicinboll
Klass: Medicinbollträning (level 1)
Grundläggande anatomi, fysiologi och träningslära
Medicineball rörelsemönster
Basövningar
Övningsprogression
Utveckla Power
Klass: Medicinbollträning (level 2)

Dag 2 10.00-17.00
Träna med en medicinboll – Double Grip
Klass: Medicinbollträning Double Grip
Plyometrisk träning
Klassupplägg
Övningsbank
Instruktionsteknik
Intensitetsförändring
Examensarbete
Personlig feedback
Avslutning och utdelning av diplom

Lärare: Mauricio Alvarez
Träningsinspiratör, fystränare, personlig tränare, kostrådgivare, instruktör som har en gedigen erfarenhet och kunskap efter 12 år i branschen. Är med i Aerobicweekends lärarteam och inspirerar på olika konvent med klasser som funktionell träning i grupp, medicinboll, coreboll i par, coretraining, box och spinning.
Har utbildat mer än 500 personer i Sverige inom Coreträning och Funktionell träning tillsammans med Aerobicweekends. Mauricio är en inkluderande, öppen och kraftfull instruktör som är flitig anlitad inspiratör runt om i landet. Arbetar även med mental träning individuellt och i grupp. Föreläser träningslära teoretisk/praktiskt för Göteborgshandbollsförbund och driver sina egna företag Dynamico och Infinite Fitness.

Diplom
Efter genomförd kurs får Du ett Kursintyg/Diplom.

Kursavgift 4995 inkl moms

Varje deltagare får allt detta (värde 1452kr):
- Kursmaterial, värde 395kr
- Medicinboll 2kg, värde 349kr
- Vattenflaska, värde 59kr
- 1 st färdig klass på DVD+CD, värde 645kr

Licensavgifter
Ni behöver EJ betala licensavgifter för att hålla dessa klasser på er anläggning. Du får möjlighet att beställa nya program på DVD och CD i början av varje säsong.

Medtag:
- Anteckningsmaterial, träningskläder + ombyte

Kontakta oss för bokning, andra kursdatum och kursplatser eller om Ni önskar att vi kommer till Er för att hålla denna kurs.
Ställ en fråga om denna kurs här>>
Boka Dig här>>

----------------------------------------------
[Sleeker_special_clear]