Site logo


Vi kan även komma till er för att hålla denna kurs! Kontakta för mer info här>>
AerobicWeekends Sweden erbjuder utbildning och inspiration för Dig som vill jobba som instruktör eller som älskar att träna och vill öka Din kunskap och motivation! Vi samarbetar med några av de bästa svenska och internationella lärarna som kan ge Dig kunskap, motivation och glädje av högsta klass! AerobicWeekends Sweden erbjuder fler än 150 kurser, event och träningsresor årligen och har under de senaste åren utbildat och inspirerat fler än 16.000 instruktörer och aktiva. AerobicWeekends Sweden är en av Sveriges marknadsledande utbildningsorganisationer som ständigt utvecklar träningsbranchen för nya tider och behov!


_MG_0133_640

FC GRUPP träningsinstruktörsutbildning, steg 2
- För Dig som har gått steg 1 i FC grupp och vill utveckla ditt kunnande samt kunna erbjuda träningen till nya målgrupper. OBS! . Du får även VIP tillgång till vår sajt där du har alla övningar dokumenterade via bilder och filmer. Dessutom färdigpaketerade klasser för olika nivåer och inriktningar.

Målsättning för steg 2 Under Steg 2 utbildningen utökar vi övningsbanken med nya redskap som också tillhör våra besredskap, dvs hantlar, skivstång och egenkroppsövningar. Du får även lära dig crossfit träningens grunder samt om pulsträningens hemligheter. Du får tillgång till färdigplanerade klasser för FC Fitness och en stor övningsbank för att erbjuda maximalt anpassad träning för sina deltagare och kunder. Du kommer även få med dig kunskap så att du kan skapa och planera din egen träning!

Förkunskaper
Du måste ha gått steg 1 i FC instruktörsutbildningen.

Program FC grupp steg 2 - i dag
Tider; 10.00-17.00
• FC träning; Crossträningens grund principer
• Redskap 4 – Hantlar, steg 1 och steg 2
• Redskap 5 – Skivstång, steg 1
• Klass 1: FC Fitness, nivå 1
• Lunch
• FC träning; Grundläggande teori om Crossfit och Pulsträning
• Redskap 6 – Egenkroppsövningar, steg 1 & 2
• FC träning; Klassupplägg, steg 2
• Redskap - Teknikträning med olika redskap
• Klass 2: FC Fitness, nivå 2
• Avslutning och utdelning av diplom

Pris inkl moms 2995kr inklusive moms
Inklusive kursmaterial med färdiga klasser, samt tillgång till VIP avdelning på sajten.

Diplom
Du får ett diplom/kursintyg efter avslutad kurs.Inklusive kursmaterial med färdiga klasser, samt tillgång till VIP avdelning på sajten.

Licensiering
Du behöver EJ betala någon licensavgift för att arbeta som FC Trainer. Licensen gäller två 2 från datumet du har tagit det. För att förnya det måste du gå på en inspirations FC weekend där du uppdaterar din kunskap och visar upp dina tekniker.

Kurser utomlands
För kurserna på Fuerteventura tillkommer kostnad för resa och boende.
Läs mer om träningsresorna här>>

Vi kan arrangera denna kurs hos Er eller hjälpa er att samarrangera med närliggande anläggningar.
Kontakta oss för mer info!

Anmäl Dig här>>

Tillbaka till AerobicWeekends.com>>
[Sleeker_special_clear]