TräningsConvent

Get Inspired! Välkommen till inspiration inför höstens träning. Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa klasser för Din skull. För alla som älskar att träna.


Värmer upp...

TräningsConvent Malmö

lördagen 10 november 2018

Välkommen till inspiration inför höstens träning!
Boka
Get Inspired! Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa klasser för Din skull. • DanZy • X-Cord • GymnasticMoves • H.I.T.vs.TABATA • Lyrical Jazz • Zumba Party • YogaMoves • CrossFitness • Gympa For Fun • Puls m. fl.
Alla som älskar att träna är välkomna!
Detta arrangemang är ett samarbete mellan AerobicWeekends Sweden och Fitness24seven Värnhem.
Varmt välkommen!
Lördagen 10 november 2018
Fitness24seven Värnhem
Pris: 998kr inkl moms
Fler TräningsConvent: Göteborg 27/10 | Stockholm 25/8 | Eskilstuna 9/2
För mer information vänligen kontakta AerobicWeekends Sweden.
Tel 070-3322446, Mail
Anmäl Dig här »
Se hela kalendern
Träningsresor

Erbjudande!

100% rabatt! Medlemmar på träningsanläggningen har halva priset på deltagaravgiften.
5-för-4! Boka 5 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 4.

Program

 
Teamet av instruktörer har laddat sina bästa klasser för att ge Dig den ultimata inspirationen inför höstens träning.
Välj i bokningen de klasser du vill delta i.
Se klassbeskrivningar nedanför.
(Med reservation för ändringar)
9.30 - 10.00 Registrering

10.15 - 11.15
DanZy Party - Moris, Ivan & Fernando Hall 1
H.I.T. vs TABATA - Henrik Hall 2
Cardio Intervals - Mauricio Hall 4

11.30 - 12.30
AfroBeats - Moris & Sofie Hall 1
InnerStrength - Malin Hall 2
Crossfitness - Gyula Gym
   
13.00
Lunch (glöm inte välja lunchalternativ i bokning)
13.30 - 14.30
Zumba Party med Zumba Step - Fernando & Ivan Hall 1
Gympa For Fun 2018 - Henrik Hall 2
Föreläsning - Athletic 5 Training - Träna som en Atlet! - Gyula Gym

14.45 - 15.45
Dance Aerobics - Ivan Hall 1
RyggFrisk Core - Henrik Hall 2
Athletic 5 Training - Gyula Gym

16.00 - 17.00
Lyrical Jazz - Moris Hall 1
YogaMoves - Malin Hall 2
RyggFrisk Core - Henrik Hall 3
Athletic 5 Test - Gyula Gym

17.00 Slut för idag! Bra Jobbat!

Klasser med stor variation!

dancy_banner_small
DanZy - Den ultimata starten på dagen! Klassen är uppbyggd av enkla men karismatiska koreografier till de bästa hitsen! Dansstilar mixas! Glädjen sprutar! Let ́s Smile, let ́s Move - get DanZy!

HouseMoves
En klass som kännetecknas av skönt gung och glädje. Salsa, stepp, jazz och afro är alla ingredienser i dansstilen House. Sofie tar dig med i en lekfull koreografi med mycket känsla!
Lyrical Jazz - Känslor, uttryck och dans i en fantastisk upplevelse! Moris är specialist på att skapa en annan dimension av dansen!

danzykidz kopia
Danzy Kidz* Danzy Kidz 6-7år & 8-9år. Mini Kidz 3-5år & 4-5år. Danzy Star 10-12år
-Lär dig att skapa den ultimata danslektionen för barn i olika åldrar! 
Ett enkelt, varierat och balanserat koncept där klassisk danspedagogik möter nutida dans och hits for kidz! Danzy Kidz innehåller ett varierat utbud av olika dansstilar, övningar, koreografier och danslekar anpassade till barnets ålder, motoriska och mentala utveckling. Musiken är noggrant utvald och anpassad med syfte att bredda barnens musikaliska förmåga och inlevelse. Let’s smile, let’s move -get Danzy!

Vill du undervisa i Danzy Kidz, Mini Kidz eller Danzy Star på din träningsanläggning och lära dig hur du enkelt och metodiskt bygger upp din egen superroliga dansklass för barn? - Anmäl dig nu till höstens instruktörsutbildning!

HIT_150
H.I.T. vs TABATA - Högintensiv träning som utförs i intervallform! Effektivt, atletiskt och roligt! Övningarna utförs individuellt och parvis och utmanar kroppens stabilitet, balans, styrka och uthållighet. Träning som fungerar!

gympa_banner_small
Gympa For Fun! - Henrik tar dig med i roligt och motiverande pass där enkel koreografi varvas med funktionell träning!


Classic Gympa - Ett roligt Gympapass med betoning på pulsträning i kombination med funktionell träning där kroppen är vårt redskap. Rörelseglädje är den bästa glädjen!

afro_logo_small
AfroBeat - Afrikansk dans som kännetecknas av stora enkla rörelser där kroppen förenas med trummornas rytmer!

bootcamp_logo_small
BootCamp for Fun - Utmana de fyra elementen! Denna BootCamp inspirerade träning är en kommande trend inom gruppträning. Supermotiverande övningar inom funktionell träning i kombination med kondition, explosivitet och rörlighet. Med detta klassupplägg kan alla bli ledare och träningen kan utföras inomhus eller utomhus.


GymnasticMoves - För dig som vill fördjupa dina träningskunskaper utifrån gymnastikens principer och teori. Passar dig som utövar/coachar crossfit, bootcamp, funktionella klasser eller liknande. Ingen tidigare erfarenhet av gymnastik krävs.


brand_black_10x10 kopia
Inner Strength är ett nytt koncept utvecklat av Maria Olofsson och Malin Berg.
Vi vill att träning ska ge dig en upplevelse, där du utmanar dig från ditt utgångsläge. Inner Strength hämtar sin inspiration från core, gymnastik och yoga. Vi jobbar med funktion och precision i rörelser och övningar i ett skönt flyt där vi får utmana vår styrka, stabilitet, koordination och rörlighet. Detta är klassen för dig som vill jobba kontrollerat och centrerat – inifrån och ut! Läs mer på http://www.innerstrength.se

Zumba Party - Zumba Fitness-träning är enkla danssteg till glada rytmer från Latinamerika i en härlig mix. Det är partykänsla till Latinamerikansk musik baserad på de fyra grundrytmerna salsa, merengue, reggaeton och cumbia.


Ryggfrisk - Core
Coretraining ur ett Ryggfrisk-perspektiv. Klassen kräver inga förkunskaper och passar både nybörjare och träningsvan.
Hur kommer det sig att så många drabbas av ont i rygg och nacke och vad kan man göra för att få en friskare och starkare rygg?
Genom ett lägre tempo låter vi kroppen hitta de djupare musklerna som ska hjälpa oss att uppnå en stabilare kropp. Vi använder oss både av kroppsvikten och redskap. Klassen kräver inga förkunskaper och passar både nybörjare och träningsvan. Genom Ryggfrisk kommer du få en starkare kropp i dina vardagsaktiviteter och en kropp som klarar av att prestera när det krävs. ryggfrisk.se »


Running School - Ett pass med fokus på löpteknik. För dig som förbättra och utveckla din löpning!


X-Cord - Coretraining med kroppsvikten och redskapet XCord (som TRX eller liknande). Stabilitet, balans, styrka och rörlighet förbättras. En riktig utmaning!CrossFitness - Funktionell träning för en atletisk fysik! Passet fokuserar främst på att utveckla deltagarnas ben, bål och ryggstyrka samt balans och koordination. Redskap som Powerbands, Aquaballs & Aquatubes används. Träningen utvecklar alla kända barometrar inom fysisk träning som t.ex. styrka, explosivitet, uthållighet, rörlighet, koordination och kroppskontroll och passar alla!.


athletic5training-01 kopia
Athletic5training
Definitionen på en atlet beskrivs som stark, uthållig, rörlig, koordinerad och snabb. Det vill säga att en atlet strävar efter att utveckla alla sina 5 fyselement och få en optimal balans mellan dessa oavsett nivå. Indelningen i systemet går från nybörjarnivå 1 till elitnivå 20.
Var befinner du dig?
Under föreläsningen lär du dig teorierna om Atletens 12 budord och därefter har du möjlighet att prova på Atletträning på Din nivå och därefter genomgå hela eller delar av testet som kallas Atlet5an. Du kommer att få en direkt indikation om var din fysik befinner sig idag samt en vägledning hur du kan förbättra din träning. Oavsett vad och hur du tränar idag så kommer du ha nytta av denna kunskap!


PulsSpinning - Låt hjärtat styra träningen! Spinning med hjälp av Polar som är ett enkelt, roligt och effektivt redskap för att ta din konditionsträning till nästa nivå!
Spinning Intervall - Utmana dig själv med högintensiva intervaller till motiverande musik! Detta är träningen för dig som gillar enkel, effektiv och rolig träning!


YogaMoves - Malins dynamiska yogasekvenser ger dig kraft och balansering med mycket utrymme för kreativitet. Expansion, rörlighet och centrering, mjuka blickar och ansikten. En mix av energi, lekfullhet och stillhet. From flow to slow!

Presentatörer

 
På våra TräningsConvent möter du våra bästa instruktörer. Här är ett urval, se i programmet för ditt TräningsConvent vilka just Du kommer att träna med. (Med reservation för ändringar)
 
Sara Ullman - Swe
Utbildad dansare vid Balettakademien och älskar allt som har med musik och rörelse att göra. Specialist på DanceAerobics, DanZy, AfroDance, Zumba, BollyWood och Pilates. Förutom att Sara har turnérat runt om i landet med olika dansföreställningar så har hon bl.a. arbetat på Wallmans salonger och på kryssningsfartyg. +46735352887 mail
 
Gyula Bercsenyi
Över 20-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan är även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Som bästa merit har han en 4e plats på EM nivå i Crossfit masters 45+ 2015. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se
 
Malin Berg - Swe
Malin är utbildad folkhälsovetare och yogainstruktör med en bakgrund som gymnast! Hennes klasser kännetecknas av dynamiska och kreativa flöden som på ett smart och pedagogiskt sätt tar dig till olika yogapositioner. Malin utbildar i Yoga för AerobicWeekends Sweden och har tillsammans med Maria Ekman tagit fram TYC - The Yoga Collection vidareutbildning. Malin instruerar klasser både i Sverige och utomlands i bland annat core, funktionell träning och dans och är en av de första i Sverige att instruera yogaklasser på S.U.P. (surfbräda).
mail | www.malinberg.com
 
Moris Cardone Italy
Moris är av Italiensk ursprung men är född i Tyskland. Han är en internationell presentatör av högsta klass specialiserad på att lära ut dansklasser så som Hip Hop Latin Ragga Jazz. Hans inspirerande klasser är alltid fulla av energi och kreativitet. Passionen för dans lyser igenom och ger kraft till alla deltagare.
 
Henrik Bramsved - Sweden
- Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs. Svensk mästare i trio. Anlitad på kurser och convent i Norden, Europa och Japan. Henriks klasser karaktäriseras av power och glädje! VD för Henk Design AB och AerobicWeekends Sweden. Lärare inom Gruppträning, Aerobics, Gympa, Coretraining, H.I.T., Funktionell träning, Spinning. Henrik är även en av organisatörerna bakom de Internationella Träningsresorna. Telefon 0703322446 mail
 
Katrin Strandberg - Swe
Ett stjärnskott på presentatörshimeln! Katrin håller populära klasser i bl.a. DanZy, AfroHouse, DanceAerobics och Funk på SATS i Stockholm. Med sin utstrålning levererar hon sann träningsglädje som får deltagarna att släppa loss. Katrin är utbildad av The Academy och har instruerat och inspirerat sedan 2001. Utanför instruktörsrollen arbetetar hon idag som designer och PT.
 
Fernando Brito - Chile
Internationell presentatör. Utbildad idrottslärare. S.A.F.E licensierad. Licensierad Zumbainstruktör. Tvåfaldig svensk mästare i aerobics. Presentatör i bl a Chile, Brasilien, Italien, Spanien och Sverige. Fernando turnerar i Sverige med sina speciella Latinopass och gör träningen till en fest! Populär utbildare bla på de internationella träningsresorna.
 
Mauricio Alvarez
Träningsinspiratör, fystränare, personlig tränare, kostrådgivare, instruktör som har en gedigen erfarenhet och kunskap efter många år i branschen. Är med i Aerobicweekends lärarteam och inspirerar på olika konvent. Mauricio är en inkluderande, öppen och kraftfull instruktör som är flitig anlitad inspiratör runt om i landet. Arbetar även med mental träning individuellt och i grupp. Föreläser träningslära teoretisk/praktiskt för Göteborgshandbollsförbund och driver sina egna företag Dynamico och Infinite Fitness.
 
Ivan Keim Argentina
Dansare, Koreograf och Internationell presentatör från Argentina som gör succé med sina energirika klasser och ledarstil. Licensierad Zumbainstruktör och DeepWORK Training Official Licensed Trainer. Bakgrund inom klassisk balett och akrobatik.
 
Marika Bramsved - Swe
- AFAA-certifierad och internationell presentatör. Lärare för AerobicWeekends inom Gruppträning. Sjuksköterska och narkossjuksköterska. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs tillsammans med Henrik. Svensk mästare i trio. Marika är känd för sin karisma och sin ”det är kul att träna”-utstrålning. Meriter inom veteranfriidrott - sprint. Marika har även blivit en mycket populär instruktör på International Fitness & FunWeek. +46738169894 Mail
 
Peter Liljeros - Swe
Utbildad hälsopedagog, personlig tränare och instruktör inom bl.a spinning och core med extra stort hjärta för cykling. Arbetar inom Idrottsförvaltningen i Stockholm samt driver egen verksamhet inom träning.
 
Roja Kamali - Swe
Roja Kamali är utbildad danspedagog via Danshögskolan. Roja har en egen dansskola i Stockholm och utöver detta arbetar hon på Shapes och BASE23. Roja undervisar Show Jazz, Hiphop, Zumba, DanZy och Belly Dance! På klasserna kan du förvänta dig teknik, stil och fokus på inlevelse och personligt uttryck!
 
Karin Henning - Swe
är sjukgymnasten som till vardags arbetar på en ortopedklinik och som finner stor glädje i friskvård och gruppträning. För AerobicWeekends utbildar hon instruktörer inom funktionell träning och HIT samt leder dansklasser. Har ett brinnande intresse för träning under och efter graviditet och är specialutbildad inom detta.

Bokning

 
Välkommen med Din bokning NU!
 

Info

Datum: Lördagen 18 augusti 2018
Plats: Fitness24seven Värnhem
Drottninggatan 2 Malmö

Vägbeskrivning här>>
Hotellinfo här>>

Pris: 998 kr inkl moms

Anmälan Fyll i den här>>

Erbjudande!

100% rabatt! Medlemmar på träningsanläggningen har halva priset på deltagaravgiften.
5-för-4! Boka 5 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 4.
 
Lunch
(+100kr): Boka lunchalternativ vid anmälan!
Fika frukt mm finns att köpa på anläggningen.

För mer information vänligen kontakta AerobicWeekends Sweden.
Tel/SMS 070-3322446
mail@aerobicweekends.com
Kontaktformulär

Varmt välkomna!

Utvärdering

 
Vi tar tacksamt emot din utvärdering efter du deltagit i detta event. Fyll i den här tack »
 

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Pressargatan 2
S-63229 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »