AerobicWeekends Sweden

Utbildning & inspiration för Dig som älskar att träna

Om oss

 
AerobicWeekends Sweden erbjuder utbildning och inspiration för Dig som vill jobba som instruktör eller som älskar att träna och vill öka Din kunskap och motivation! Vi samarbetar med några av de bästa svenska och internationella lärarna som kan ge Dig kunskap, motivation och glädje av högsta klass! Vi firar 20 år och erbjuder fler än 200 utbildningar, event och resor varje år och har under de senaste åren utbildat och inspirerat mer än 25.000 instruktörer och aktiva.
AerobicWeekends Sweden står för träningsglädje, inspiration, kunskap, nytänkande och tillgänglighet!

AerobicWeekends Sweden har sedan 1994 utbildat instruktörer både i Sverige och internationellt. Grundutbildningarna innehåller allt Du behöver för att jobba som instruktör och vidareutbildningarna erbjuder Dig att utvecklas och att fördjupa Dina kunskaper. Vi erbjuder Dig möjlighet till licensiering för att ge Dig ett dokument på Din kunskap och förmåga. Vi kan även tillsammans med våra internationella samarbetspartners erbjuda Dig den mest utbredda internationella licensen som ger tillgång till hela världen som arbetsfält.
AerobicWeekends Sweden erbjuder Dig även inspirationsevent, TräningsConvent över hela Sverige och internationella träningsresor. Dessa event och resor riktar sig till alla som älskar att träna och behöver kraft och motivation. Större delen av deltagarna är instruktörer som åker på dessa event för att få utbildning och inspiration för att förbättra sina klasser. Många "motionärer" och träningsfantaster har hittat till våra resor & event för att få träningsglädje och kraft.
AerobicWeekends Sweden är en av Sveriges marknadsledande utbildningsorganisationer som ständigt utvecklar träningsbranchen för nya tider och behov!

Vill Du själv presentera!
Om Du är intresserad av att presentera på någon kurs, träningsresa eller event kontakta oss

Vi söker ständigt nya samarbetspartners!
Vill Du samarbeta med oss? Vill Du bli lärare? Vill Du att vi kommer till Din anläggning?
- Kontakta oss för mer info!

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »