Deluxe Fitness&FunWeek

Välkommen till Ditt livs träningsupplevelse på Güral Premier Vinnare Best Luxury Resort Europa

Instruktörer Deluxe Fitness&FunWeek

Vi presenterar stolt våra inspirerande internationella instruktörer! Detta är bara ett urval, se i programmet för just Din resa vilka som blir Dina instruktörer och lärare.

Ivan Kiem Argentina

Malin Berg Sweden

Moris Cardone Italy

Gyula Bercsenyi Hungary

Sara Ullman Sweden

Henrik Bramsved Sweden

Rachel Holmes United Kingdom

Petri Vähäkoupus Finland

Katrin Strandberg Sweden

Maria Ekman Sweden

Fernando Brito Chile

edge

Malena Kindgren Sweden

Presentationer

Henrik Bramsved - Swe
Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. 6-faldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs. Har under de senaste 18 åren arbetat med träning individuellt och i grupp. Specialområden är Funktionell träning, Coretraining, Gympa och Aerobics. Anlitad på kurser och convent i Norden, Europa och Japan. Driver AerobicWeekends Sweden som har utbildat och inspirerat fler än 16.000 instruktörer. Arbetar heltid med att utbilda tränare och instruktörer.
+46703322446 henrik@aerobicweekends.com

Rachel Holmes - UK
Internationell presentatör, tränare och instruktör. Reser över hela världen och presenterar masterclasses och hållerutbildningar. Hennes energi och entusiasm är välkänd inom fitnessindustrin. Entrepenör som driver ett flertal fitness-sajter med bla onlinetjänster för koreografi och musik med fler än 18.000 medlemmar.

Moris Cardone - ITA
Internationell presentör, dansare och koreograf med rötter från Italien och Tyskland. Välkänd som dansare och internationell presentatör inom fitnessindustrin. Specialiserad på dansklasser inom AerobicDance, Hip Hop, Latin och Ragga, Jazz mfl. Hans klasser och workshops är fullmatade med energi, kreativitet och glädje.

Sara Ullman - Swe
Utbildad dansare vid Balettakademien och älskar allt som har med musik och rörelse att göra. Arbetar som instruktör med bas på SATS i Stockholm. Specialist på DanceAerobics, AfroDance, Zumba och BollyWood. Förutom att Sara har turnérat runt om i landet med olika dansföreställningar så har hon bl.a. arbetat på Wallmans salonger och på kryssningsfartyg i t.ex Medelhavet och i Karibien. +46735352887 saraullman@hotmail.com

Petri Vähäkoupus - Fin
Framgångsrik Fitnessprofil och fitnesstävlande. Helene arbetar med människors hälsa och välbefinnande på flera olika nivåer. Det kan vara allt från att hjälpa en person att hitta en fysisk och mental balans i hans/hennes stressiga vardag till att coacha tävlande fitnessathleter på elitnivå. Detta gör jag genom personlig träning och rådgivning, gruppträning, föreläsningar med mera.+46730471870 hahlson@hotmail.com


Marie Tegnér - Swe
Marie Tegnér är viktcoach på tidningen MåBra. På MåBras hemsida svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep- talk. Dessutom frilansar Marie som receptkreatör och har gjort en stor del av de recept du hittar i tidningen och på sajten. Hon har själv fått kämpa mot
övervikten i hela sitt liv och vet därför vad som krävs för att gå ner
i vikt och hålla vikten. Framgångar och motgångar har gett henne ovärderliga erfarenheter och med sitt stora intresse för mat, motion, motivation och möten med människor kan hon ge dig verktygen till att hitta din väg till välbefinnande. Under 2010 har Marie också synts i Förkväll varje onsdag där hon lagat mat tillsammans med kockarna Johan Jureskog och Christian Hellberg.

Marika Bramsved - Swe
- AFAA-certifierad och internationell presentatör. Sjuksköterska och narkossköterska. 6-faldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs. Anlitad på utbildningar och convent i Europa. Marika är känd för sin karisma och sin ”det är kul att träna”-utstrålning. Marika har även blivit en mycket populär instruktör på International Fitness & FunWeek.

Fernando Brito - Chile
Internationell presentatör. Utbildad idrottslärare. S.A.F.E licensierad. Tvåfaldig svensk mästare i aerobics. Presentatör i bl a Chile, Brasilien, Italien, Spanien och Sverige. Fernando turnerar i Sverige med sina speciella Latinopass och gör träningen till en fest! Fernando tävlade i Melodifestivalen 2003 med sin egen låt "No dudes en llamarme".

Gyula Bercsenyi - Ungern
Gyula S. Bercsényi är grundaren till LifePortalen.se. Han har över 15 års erfarenhet som hälsocoach , personlig tränare, professionell terapeut samt livsstilsinspiratör. Idag är Gyula driftansvarig och projektledare för LifePortalen.se och för systersajten fitnesscros.se


Katrin Strandberg - Swe
Katrin Strandberg har mångårig erfarenhet som gruppträningsinstruktör, med passion för att inspirera och motivera. Jobbar som instruktör och personlig tränare på SATS i Stockholm. Instruerar en mängd olika klasser, bl.a. Afro, Streetdance, House, Funktionell styrka och Crosstraining. Med sin utstrålning och charm levererar hon sann träningsglädje som får deltagarna att släppa loss. Finalist i Nike Top Instructor

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »