Deltagarnas egna kommentarer

- Tack för en kanonkurs med inspirerande ledare och en härlig atmosfär bland övriga funktionärer. Man kände sig väldigt välkommen och bra omhändertagen. Jag kommer att varmt rekommendera AerobicsWeekends för mina ledarkollegor.

Grym träning för hela kroppen. Hade träningsvärk från nacke ner till tårna. Lätt koreografi. Det är bara att släppa loss.
Kram till er alla.

- Sara är inte bara en duktig instruktör, hon är oxå en helt underbar tjej, naturlig, spontan, ödmjuk o enkel. En av dom trevligaste jag har gått kurs för.

- Det var riktigt roligt! Och man lärde sig jättemycket. Bara på den tiden vi var där så såg man skillnad på hur andra och man själv utvecklades.
Det är inspirerande och roligt. Och det är en väldigt aktiv form så att man får svettas lite, och det ska man ju. :)

- Fantastiskt roligt och svettigt!

- Kanonhelg! Över mina förväntningar. Sara är otroligt duktig, inspirerande och vänlig. Allt runt omkring fungerade väldigt bra och jag är otroligt nöjd med min kurs! Man blir glad av att dansa AfroDance och det är jobbigt utan att man tänker på det!

- Ni är tillgängliga för prat o frågor allihop och det är mkt uppskattat!
Det finns ingen annan träning där du i princip kan blunda och samtidigt hålla en puls. Du rör armar och bål på ett mjukt sätt som bygger upp muskler och håller leder mjuka.
Sara får fullpoäng!

- Kanonrolig kurs! Väldigt inspirerande och kunskapsfylld. Sara var toppen som "lärare", mycket kunskap, glädjefull och hjälpsam. Toppen helt enkelt!

- Glädjen, farten, musiken, Man tänker inte ens på att man tränar så roligt är det

- Fantastiskt BRA OCH GLÄDJEFULL inspiration!!!!

- Rörelseglädjen och att det känns som att man rör sig på ett sätt som kroppen är gjord för att göra.

- En av de absolut roligaste utbildningar jag varit på. Toppenkurs, otroligt bra ledare, väldigt bra personal runt omkring.

- Rörelseglädjen och att det känns som att man rör sig på ett sätt som kroppen är gjord för att göra.

- Bra upplägg. Det är kul att ni satsar mycket på allt runt omkring också ska fungera. Det är minst lika viktigt med mat, raster, lokaler, dryck under en utbildning liksom själva utbildningen. Det är en träningsform som passar alla! Den sprinder glädje och hälsa de dem som vågar prova!

- En underbar helg!! Härliga kurs deltagare som verkligen ville lära sig om afrodance! Sara Ullman var fantastisk på att lära ut och att se varje individ! Hon gör så att man får ännu mera energi och att man vill fortsätta att lära sig mera! Kändes ledsamt att kurs helgen kom till sitt slut! Som sagt hela helgen var super!!!!

- Jag är super nöjd med den helg. Fick mycket inspiration och en stärk kunskap som Afro instruktör.

- Engagerad och inspirerande kurs! Bra service! Toppen!

- Vill gärna passa på att tacka för en supertrevlig helg - har lärt mig enormt mycket. Ett stor tack till Sara, en mer glad, positiv och kunnig instruktör får man leta efter. Stor tack även till dig Henrik för ditt engagemang och trevliga bemötande. Spänningar i kroppen frigörs - man får en mycket bra kondition, blir smidig, bygger upp styrka och muskler - allt detta bidrar till att man mår bra, blir pigg, får mycket energi, ett lugn infinner sig och man blir bättre rustad mot stress och andra yttre anspänningar. En komplett träningsform. En annan viktig aspekt är att man har roligt.

- Jag körde igång med afrokurs nu i januari efter att ha gått er utbildning och det blev succé. Vi är drygt 30 personer på varje pass :) Hälsa Sara Ullman att jag var mycket nöjd med kursen och arrangemanget runt omkring.

- Positiv, inspirerande, närvarande ledare. Det märktes att hon tyckte om det hon höll på med. Proffsigt upplägg och hållning av tiden. Ingen tid gick till spillo.

- Grymt kul kurs. Lärde mig otroligt mycket. Sara är en grym ledare och förebild. Kul och inspirerande träningsform. Allsidig träning, koordination, kondition, sköna moves m.m. Känner en glädje när jag har dansat en timme och fått ha otroligt kul.

[Sleeker_special_clear]