Instruktörer

Vi presenterar stolt våra inspirerande internationella instruktörer!
Stacks Image 3570

Henrik Bramsved Sweden

Stacks Image 3577

Malin Berg Sweden

Stacks Image 3584

Gyula Bercsenyi Hungary

Stacks Image 3727

Ako Rahim Sweden

Rachel Holmes United Kingdom

Stacks Image 3606

Moris Cardone Germany

Sara Ullman Sweden

Stacks Image 3628

Isabelle Badéa Sweden

Stacks Image 3621

Louise Hansen Denmark

Fernando Brito Chile

Stacks Image 3763

Pernilla Lorenzen
Sweden

Brett Hoare UK

Stacks Image 3680

Sofie Ström Sweden

Stacks Image 3687

Nathalie Nordén Sweden

Stacks Image 3757

Jane Runesson Sweden

Stacks Image 3658

Marika Bramsved Sweden

Stacks Image 3665

Marion Polak Germany

Stacks Image 3672

Vibeke Svedenborn Sweden

Stacks Image 3702

Rickard Hällberg
Sweden

Ivan Kiem Argentina

Stacks Image 3745

Karin Henning Sweden

Presentationer

Henrik Bramsved - Sweden
Träningsinspiratör, internationell presentatör och lärare. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Sju-faldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i SportsAerobics. Har under de senaste 25 åren arbetat med träning individuellt och i grupp på heltid. Specialområden är Funktionell träning, H.I.T., Coretraining, Gympa och Aerobics. Driver företaget AerobicWeekends Sweden som har utbildat och inspirerat fler än 40.000 instruktörer. Arbetar heltid med att utbilda tränare och instruktörer. +46703322446 @aerobicweekends @henrikbramsved

Rachel Holmes - UK
Internationell presentatör, tränare och instruktör. Reser över hela världen och presenterar masterclasses och håller utbildningar. Hennes energi och entusiasm är välkänd inom fitnessindustrin. Entrepenör som driver ett flertal fitness-sajter med bla onlinetjänster för koreografi och musik med fler än 18.000 medlemmar.

Gyula Bercsenyi - Sweden/Hungary
Huvudtränare för Atletveckan.
Hälscoach, PT, Fysioterapeut och Multiatlet med mer än 20 års erfarenhet. Gyula har utvecklat träningskoncepten FitnessCross samt Element 5 och är nu aktuell med sin bok Atletträning för alla. Lärare och presentatör för AerobicWeekends Sweden på träningsresor och träningskonvent.

Moris Cardone - Germany/Italy
Internationell presentör, dansare och koreograf med rötter från Italien och Tyskland. Välkänd som dansare och internationell presentatör inom fitnessindustrin. Specialiserad på dansklasser inom AerobicDance, Hip Hop, Latin och Ragga, Jazz mfl. Hans klasser och workshops är fullmatade med energi, kreativitet och glädje.

Ako Rahim - Sweden
Ako är en av Sveriges mest kända fitnesspersoner som under flera år dominerat Athletic fitnesstävlingarna i Sverige och satsar numera på CrossFit. På sidan av sin tävlingskarriär deltar Rahim i teveprogrammet Gladiatorerna. Ako driver tillsammans med andra kända träningsprofiler en av Sveriges mest kända träningsbloggar ARgetfit.

Sara Ullman - Swe
Utbildad dansare vid Balettakademien och älskar allt som har med musik och rörelse att göra. Arbetar som instruktör med bas på SATS i Stockholm. Specialist på DanceAerobics, AfroDance, Zumba och BollyWood. Förutom att Sara har turnérat runt om i landet med olika dansföreställningar så har hon bl.a. arbetat på Wallmans salonger och på kryssningsfartyg i t.ex Medelhavet och i Karibien. +46735352887 saraullman@hotmail.com

Fernando Brito - CHILE/Sweden
Internationell presentatör. Utbildad idrottslärare. S.A.F.E licensierad. Licensierad Zumbainstruktör. Tvåfaldig svensk mästare i aerobics. Presentatör i bl a Chile, Brasilien, Italien, Spanien och Sverige. Licensierad Zumbainstruktör. Fernando turnerar i Sverige med sina speciella Latinopass och gör träningen till en fest! Populär utbildare bla på de Internationella Träningsveckorna.

Isabelle Badea - Sweden
Isabelle har alltid haft en stor kärlek till träning och har tränat allt ifrån balett & showdance till karate & inlinesåkning. Hon inspirerar andra till rörelse med passion och en prestigelös inställning.
Hennes yttersta mål är, oavsett passtyp, att du ska uppleva hur fantastisk din kropp är. Med över ett decenniums erfarenhet av att leda guidar hon dig tryggt och tydligt genom träningen. För Isabelle är musiken en viktig hörnsten för att förmedla känsla och uttryck, gärna med glimten i ögat. Hon har alltid haft en övertygelse om att den bästa träningen är den som också påverkar glädjen i hjärtat.

Louise Hansen - Danmark
Utbildad Licensierad Gruppträningsinstruktör som har jag framför allt undervisat i HIT, spinning, styrka och pulsklasser. Dessutom har jag arbetat som simtränare och gruppträningsinstruktör utomlands på ett sporthotell. Själv har jag sprungit många halvmaraton och utöver löpträningen tränar jag både crossfit och styrketräning. Till vardags studerar jag Folkhälsovetenskap.

Karin Henning - Swe
Instruktör som specialiserat sig inom funktionell gruppträning. Jobbar till vardags som sjukgymnast inom ortopedi och kvinnohälsa. Har specialiserat sig på träning under graviditet och återträning därefter. Utbildare inom Coretraining, Funktionell träning, Ryggfrisk och CoreMAMA för AerobicWeekends Sweden.

Marika Bramsved - Sweden
Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Sex-faldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i SportsAerobics Mixed Pairs tillsammans med Henrik. Specialområden är Gympa, Aerobics & Dansklasser och är känd för sin rörelseglädje!

Fernando Brito - Chile
Internationell presentatör. Utbildad idrottslärare. S.A.F.E licensierad. Tvåfaldig svensk mästare i aerobics. Presentatör i bl a Chile, Brasilien, Italien, Spanien och Sverige. Fernando turnerar i Sverige med sina speciella Latinopass och gör träningen till en fest! Fernando tävlade i Melodifestivalen 2003 med sin egen låt "No dudes en llamarme".

Marion Polak - Germany
Lic. Zumba instructor.
Presenter with many years of experience of International Fitness & FunWeeks in Turkey, Lanzarote & Fuerteventura.
Marion is always giving great energy to the participants.

Pernilla Lorenzen - Sverige
Jag har alltid haft en passion för träning och hälsa och brinner för att förmedla träningsglädje till andra. Jag är utbildad i både hög- och lågintensiva koncept, kondition, styrka och dans men har en extra förkärlek till yoga och pilates.
Det jag vill förmedla med mina klasser och i alla möten är vikten av att känna sig tillfreds med sig själv. Att lära känna sig själv och ge sig och sin kropp det den behöver just nu. Att vara seriös men inte ta sig själv på för stort allvar. Att våga utmana men även våga ta ett steg tillbaka. Att acceptera och respektera sig själv och ha tillit till kroppens förmåga - den är fantastisk.

Sofie Ström - Sweden
International presenter. ProFitness instructor. Specialized in Dance-classes as DanZy, AfroDance, House and StepAerobics. Sofie is famous for her high energy fitness classes and she transformes the sessions into a party! Member of the presenter team of AerobicWeekends Sweden.

Vibeke Svedenborn - Sweden
Sjukgymnast och instruktör med inriktning Seniorträning. Lic. Gruppträningsinstruktör och Lic. Zumba instructor. Idrottsbakgrund inom konståkning. Koreograf åt kören Divertimento. Du kommer att träffa Vibeke på bla klasserna i AktivSenior.