TräningsConvent

Get Inspired! Välkommen till inspiration inför höstens träning. Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa klasser för Din skull. För alla som älskar att träna.


Värmer upp...

TräningsConvent Eskilstuna

Lördag 23 november 2019

Välkommen till inspiration inför höstens träning!
Get Inspired! Häng med på ett fullspäckat träningsäventyr med våra inspirerande instruktörer som laddat sina bästa klasser för Din skull. • DanZy • X-Cord • Atletträning • H.I.T.vs.TABATA Puls • AfroDance • Zumba • YogaMoves • CrossFitness • Spinning • Gympa For Fun m. fl.
Alla som älskar att träna är välkomna!
Detta arrangemang är ett samarbete mellan AerobicWeekends Sweden och ACTIC City Eskilstuna.
Varmt välkommen!
Lördag 23/11 2019
ACTIC City Eskilstuna
Pris:
998kr inkl moms
Fler TräningsConvent här>>
För mer information vänligen kontakta AerobicWeekends Sweden.
Tel 070-3322446, Mail
Se hela kalendern
Träningsresor

Erbjudande!


3-för-2! Boka 3 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 2.
Medlemmar på Träningsanläggningen - 50% rabatt

Program

 
Teamet av instruktörer har laddat sina bästa klasser för att ge Dig den ultimata inspirationen inför höstens träning.
Välj i bokningen de klasser du vill delta i.
Se klassbeskrivningar nedanför.
(Med reservation för ändringar)
9.30 - 10.00 Registrering

10.00-10.50
Föreläsning Träningslära UpDate - Gyula & Henrik Hall 1
Yoga introduktion - Karin Hall 2

11.00-11.50
Step & Fun - Fernando & Sara Hall 1
Yoga Sun Salutation Flow - Karin Hall 2
Spinning intervall - Jane Hall 3
Starkare - lyft & drag - Gyula Gym

12.00-13.00
DanZy Party - Sara, Fernando & Henrik Hall 1
Föreläsning Core Stability - Karin Hall 2
Spinning teknikträning - Jane Hall 3
CrossFitness Stabilitet - Gyula Gym
   
13.00
Lunch (glöm inte välja lunchalternativ i bokning)
14.00-14.50
Workshop Musik & Koreografi - Sara & Fernando Hall 1
Yoga grundpositioner Workshop - Karin Hall 2
Föreläsning - Helkroppsstark! - Gyula Gym

15.00-15.50
AfroDance vs DanZy Latin - Sara & Fernando Hall 1
Spinning Puls - Jane Hall 3
Starkare ben - Gyula Gym

16.00-17.00
Gympa for fun 2019 - Henrik Hall 1
YinYoga – Karin Hall 2
Starkare - press & core - Gyula Gym

17.00 Slut för idag! Bra Jobbat!

Klasser med stor variation!

dancy_banner_small
DanZy - Den ultimata starten på dagen! Klassen är uppbyggd av enkla men karismatiska koreografier till de bästa hitsen! Dansstilar mixas! Glädjen sprutar!. Let ́s Smile, let ́s Move - get DanZy!

HIT_150
H.I.T. vs TABATA - Högintensiv träning som utförs i intervallform! Effektivt, atletiskt och roligt! Övningarna utförs individuellt och parvis och utmanar kroppens stabilitet, balans, styrka och uthållighet. Träning som fungerar!


Classic Gympa - Ett roligt Gympapass med betoning på pulsträning i kombination med funktionell träning där kroppen är vårt redskap. Rörelseglädje är den bästa glädjen!


Spinning Intervall - Utmana dig själv med högintensiva intervaller till motiverande musik! Detta är träningen för dig som gillar enkel, effektiv och rolig träning!


gympa_banner_small
Gympa For Fun! - Henrik tar dig med i roligt och motiverande pass där enkel koreografi varvas med funktionell träning!


GymnasticMoves - För dig som vill fördjupa dina träningskunskaper utifrån gymnastikens principer och teori. Passar dig som utövar/coachar crossfit, bootcamp, funktionella klasser eller liknande. Ingen tidigare erfarenhet av gymnastik krävs.


afro_logo_small
AfroBeat - Afrikansk dans som kännetecknas av stora enkla rörelser där kroppen förenas med trummornas rytmer!

bootcamp_logo_small
BootCamp for Fun - Utmana de fyra elementen! Denna BootCamp inspirerade träning är en kommande trend inom gruppträning. Supermotiverande övningar inom funktionell träning i kombination med kondition, explosivitet och rörlighet. Med detta klassupplägg kan alla bli ledare och träningen kan utföras inomhus eller utomhus.

Zumba Party - Zumba Fitness-träning är enkla danssteg till glada rytmer från Latinamerika i en härlig mix. Det är partykänsla till Latinamerikansk musik baserad på de fyra grundrytmerna salsa, merengue, reggaeton och cumbia.


Ryggfrisk - Föreläsning / Workshop
Vi fokuserar på att aktivera muskler inifrån och ut. Genom ett något långsammare tempo under klassen låter vi kroppen hitta de djupare musklerna som ska hjälpa oss att uppnå en stabilare kropp. Vi använder oss av egen kroppsvikt och av olika redskap. Klassen kräver inga förkunskaper och passar både nybörjare och träningsvan. Genom denna träning kommer du få en starkare kropp i dina vardagsaktiviteter och en kropp som klarar av att prestera när det krävs.


X-Cord - Coretraining med kroppsvikten och redskapet XCord (som TRX eller liknande). Stabilitet, balans, styrka och rörlighet förbättras. En riktig utmaning!

CrossFitness - Funktionell träning för en atletisk fysik! Passet fokuserar främst på att utveckla deltagarnas ben, bål och ryggstyrka samt balans och koordination. Redskap som Powerbands, Aquaballs & Aquatubes används. Träningen utvecklar alla kända barometrar inom fysisk träning som t.ex. styrka, explosivitet, uthållighet, rörlighet, koordination och kroppskontroll och passar alla!.

StepAerobics - Dansinspirerad stepklass för dig som vill utmana din kondition samtidigt som du har roligt! Sara leder dig i en utmanande, rolig och svettig koreografi på stepbrädan!

PulsSpinning - Låt hjärtat styra träningen! Spinning med hjälp av Polar som är ett enkelt, roligt och effektivt redskap för att ta din konditionsträning till nästa nivå!

YogaMoves - Malins dynamiska yogasekvenser ger dig kraft och balansering med mycket utrymme för kreativitet. Expansion, rörlighet och centrering, mjuka blickar och ansikten. En mix av energi, lekfullhet och stillhet. From flow to slow!

Presentatörer

 
På våra TräningsConvent möter du våra bästa instruktörer. Här är ett urval, se i programmet för ditt TräningsConvent vilka just Du kommer att träna med. (Med reservation för ändringar)
 
Henrik Bramsved - Sweden
- Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs. Svensk mästare i trio. Anlitad på kurser och convent i Norden, Europa och Japan. Henriks klasser karaktäriseras av power och glädje! VD för Henk Design AB och AerobicWeekends Sweden. Lärare inom Gruppträning, Aerobics, Gympa, Coretraining, H.I.T., Funktionell träning, Spinning. Henrik är även en av organisatörerna bakom de Internationella Träningsresorna. Telefon 0703322446 mail
 
Gyula Bercsenyi
Över 20-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan är även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Som bästa merit har han en 4e plats på EM nivå i Crossfit masters 45+ 2015. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se
Stacks Image 7492
Malin Berg - Sweden
Malin arbetar som internationell presentatör och instruktör runt om i världen i bland annat yoga, core och funktionell träning. Hon utvecklar instruktörsutbildningar inom gymnastik och yoga. Med sin bakgrund som folkhälsovetare utbildar och föreläser hon även inom områdena hälsa och livsstil. Utbildad i yoga genom bland annat MyaFlow i Umeå och Yotopia i London. Ingår i AerobicWeekends instruktörs- och utbildningsteam samt presentatör på International Fitness & FunWeeks.
www.malinberg.com malin@aerobicweekends.com +46704408349 @mailinberg
 
Fernando Brito - Chile
Internationell presentatör. Utbildad idrottslärare. S.A.F.E licensierad. Licensierad Zumbainstruktör. Tvåfaldig svensk mästare i aerobics. Presentatör i bl a Chile, Brasilien, Italien, Spanien och Sverige. Fernando turnerar i Sverige med sina speciella Latinopass och gör träningen till en fest! Populär utbildare bla på de internationella träningsresorna.
 
Sara Ullman - Swe
Utbildad dansare vid Balettakademien och älskar allt som har med musik och rörelse att göra. Specialist på DanceAerobics, DanZy, AfroDance, Zumba, BollyWood och Pilates. Förutom att Sara har turnérat runt om i landet med olika dansföreställningar så har hon bl.a. arbetat på Wallmans salonger och på kryssningsfartyg. +46735352887 mail
 
Moris Cardone Italy
Moris är av Italiensk ursprung men är född i Tyskland. Han är en internationell presentatör av högsta klass specialiserad på att lära ut dansklasser så som Hip Hop Latin Ragga Jazz. Hans inspirerande klasser är alltid fulla av energi och kreativitet. Passionen för dans lyser igenom och ger kraft till alla deltagare.
Stacks Image 7507
 
Karin Henning - Swe
är sjukgymnasten som till vardags arbetar på en ortopedklinik och som finner stor glädje i friskvård och gruppträning. För AerobicWeekends utbildar hon instruktörer inom funktionell träning och HIT samt leder dansklasser. Har ett brinnande intresse för träning under och efter graviditet och är specialutbildad inom detta.
Stacks Image 7497
Natalie Nordén - sweden
Natalie är utbildad personlig tränare, kostrådgivare, hälsokonsult och inom en rad olika gruppträningsformer. Så som AktivSenior, bootcamp, spinning, core, löpning och funktionell träning. Brinner för gruppträning och den glädje, energi och gemenskap som skapas. Utnämnd till årets instruktör på Fitness 24seven. 
@natalienorden82
natalie@aerobicweekends.com
 
Katrin Strandberg - Swe
Ett stjärnskott på presentatörshimeln! Katrin håller populära klasser i bl.a. DanZy, AfroHouse, DanceAerobics och Funk på SATS i Stockholm. Med sin utstrålning levererar hon sann träningsglädje som får deltagarna att släppa loss. Katrin är utbildad av The Academy och har instruerat och inspirerat sedan 2001. Utanför instruktörsrollen arbetetar hon idag som designer och PT.
 
Marika Bramsved - Swe
- AFAA-certifierad och internationell presentatör. Lärare för AerobicWeekends inom Gruppträning. Sjuksköterska och narkossjuksköterska. Flerfaldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i aerobics mixed pairs tillsammans med Henrik. Svensk mästare i trio. Marika är känd för sin karisma och sin ”det är kul att träna”-utstrålning. Meriter inom veteranfriidrott - sprint. Marika har även blivit en mycket populär instruktör på International Fitness & FunWeek. +46738169894 Mail
Jane Runesson, Sweden
Internationell tränare. Utbildad fitnessinstruktör med bred bakgrund från gymnastik och friidrott. Lärare inom Gruppträning och Spinning. Framgångsrik sprinter och häcklöpare. Kommer få dig och ditt löpsteg mycket snyggare! Anser att varierad träning är bra. Tycker kroppen är ett fantastiskt redskap. Gillar att träna och älskar att sprida glädje!
jane@aerobicweekends.com
@janerunesson
 
Roja Kamali - Swe
Roja Kamali är utbildad danspedagog via Danshögskolan. Roja har en egen dansskola i Stockholm och utöver detta arbetar hon på Shapes och BASE23. Roja undervisar Show Jazz, Hiphop, Zumba, DanZy och Belly Dance! På klasserna kan du förvänta dig teknik, stil och fokus på inlevelse och personligt uttryck!

Bokning

 
Välkommen med Din bokning NU!
 

Erbjudande!


3-för-2! Boka 3 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 2.
Medlemmar på Träningsanläggningen - 50% rabatt

Info

Plats ACTIC city Eskilstuna
Vägbeskrivning här»
Hotellinfo här»

Pris 998kr inkl moms

Anmälan Fyll i den här »

Erbjudande!


3-för-2! Boka 3 personer vid samma tillfälle, betala endast deltagaravgift för 2.
Medlemmar på Träningsanläggningen - 50% rabatt
 
Lunch
(+100kr): Boka lunchalternativ vid anmälan!
Fika frukt mm finns att köpa på anläggningen.

För mer information vänligen kontakta AerobicWeekends Sweden.
Tel/SMS 070-3322446
mail@aerobicweekends.com
Kontaktformulär

Varmt välkomna!

Utvärdering

 
Vi tar tacksamt emot din utvärdering efter du deltagit i detta event. Fyll i den här tack »
 
ERROR Global content file could not be located. Do you have your link setting set properly? (GC File:footer/)